Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hagyjálmár

3 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt blog! A gyermekem a múlt héten az iskolájával kötelező fogászati szűrésen volt. Egy évben azt hiszem, kétszer mennek az osztályával. Mivel korábban elég sok rosszat mesélt róla a fiam, ezért kb. fél éve saját fogorvoshoz visszük. Az orvossal abban maradtunk, hogy…..
6 éve szívok az álláskereséssel (6 ev 6 munkahely legalább, de úgy érzem, hogy mindig csak nagyon rövid időre vesznek fel, kihajtanak, aztán eldobnak),Valószínűleg, ha ebben az évben nem voltam 30-50 állásinterjún, akkor egyen sem, és mindezt úgy, hogy közben feltűnés nélkül…..
Elég kellemetlen helyzetbe kerültem a napokban a munkahelyemen .Késő délután volt, rajtam kívül már senki sem volt az épületben, én is csak azért, mert meg kellett csinálnom egyik kollégám munkáját is. Miután végeztem,  főnököm előzetes utasítása szerint le akartam…..
Konzervatórium Ezt elkúrtátok 2009.06.16 12:23:00
Olvasom az Ifjúság 2008 gyorsjelentést (pdf), és elég érdekes kép rajzolódik ki belőle (a Népszabadság cikke röviden összefoglalja az eredményeket). Első pillantásra érdekes, hogy a fiatalok közül majd annyian utasították el a válaszadást, mint ahányan válaszoltak (kb. 21…..
Sonar, Carbonfools, Pandagod pénteken, a Dürer Kertbenott a helyed..
hagyjálmár 2009.04.20 12:09:03
w Póttandíj 2009.04.03 05:35:00
Ha egy magyar embernek 800 ezer forint hiteltartozása van, akkor tízmillió magyar ember mekkora gödröt ás? Ennyi háztartási hitel jut mostanában és körülbelül egy magyarra, és ennek négyötöde devizában. Az eloszlása nyilván változó, van, aki ötvenmilliós házat vett…..
hagyjálmár 2009.04.03 10:06:25
A magyar APC a jövő héten lesz egy hónapos, ami remek alkalom arra, hogy összegezzük a tapasztalatokat, értékeljünk eredményeket és beszámoljunk minderről a nemzetközi anyaoldalon. De a statisztikák, a számok unalmasak és lehet, hogy csak minket érdekelnek. Sokkal izgalmasabb, ha a…..
hagyjálmár 2009.03.30 10:40:39
Pandagod www.pandagod.com

Parc, This Town, Down with the Bridges!
Különösebb kommentár nélkül linkelem a legfrissebb Apple-reklámokat, amik abban térnek el az eddig megszokottaktól, hogy kizárólag a Microsoft ellen, és nem az Apple mellett szólalnak fel. Az elsőben a Windows Vista fejlesztésének hiányára utalnak, míg a másodikban a Microsoft…..
Vegyél Waldorf Blofeldet mert 399€ ért a tied lehet ami elég baráti mert hogy ez egy Waldorf. SpecifikációVásárolod   ..
Drum modules suck. Really they do unless you have one priced over 4000$. They don't sound good enough. Or at least they don't sound as good as drums in the Akai MPC 1000. They also have small memory. Unless you have one priced over 4000$ of course. If you have a cheap drum module you can hook it up…..
You need to install JJ OS to do this. You have 128 MB of ram to operate with if you have the memory upgrade for the unit. That's not much if you plan to use it as a sequencer for a gig unless you like to load each track and take the time. That's unprofessional to take a minute after a track and…..