Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raymond

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az első kezembe került Good Food magazinban volt egy rövid jegyzet arról, hogy mit kell fejben tartania egy wannabe gasztrobloggernek. Az egyetlen dolog, amire emlékszem az, hogy mindig lesz valaki a közösségben, aki a bloggernél jobban ért a témához. Remélem, most is így lesz.Dolgozom…..
Raymond 2010.01.08 17:27:50
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Subba Láto' láto'? 2009.02.09 12:39:00
Szegény "kínaiak", nem tudják még, hogy a mi szennyezett dunánkban bizony nem sok hal jut el odáig, hogy nagyra nőjjön. Erre újabb bizonyíték az egyébként zseniális Papírrepülők c. film forgatásán készült felvétel. Bár a csaj hatalmasat alakít, ne kerülje el…..
Költői kérdés következik: te szavaznál-e egy olyan pártra, mely magáról azt sugallja, hogy teljesen esélytelen? Tegnap véglegesítette ugyanis az EP-listáját a Szabad Demokraták Szövetsége. Maga a lista és a körítésül szolgáló sajtótájékoztatóan elhangzottak még a…..
 Ma délután van utoljára esély, hogy az Országgyűlésben megmeneküljön a 13. havi nyugdíj 80 ezer Ft feletti része is. A Fidesz (és a KDNP) el is indította az Utolsó Esély hadműveletet: Iván László a Száj, Soltész Miklós és Szijjártó Péter pedig a Kéz. A Fidesz…..
 Sőt, egy kicsit az Afrikába és a Közel-Keletre átnyúló mediterrán térséget is. Egyik kollégánk, aki a politikusokat időnként trágár telefonhívásokkal nyugtalanítja, érdekes dokumentumra bukkant a szerkesztőségünk előtti telefonfülkében. Az ügyről írtak már…..
Raymond 2008.12.03 14:14:49
 A ferihegyi reptér környékén bóklászó polgártársak már vasárnap délután szimatot foghattak. Az egyes terminál előtti betonplaccon ugyanis egy behemót Gazprom-különgép ácsorgott (vesd össze: hétfőn érkezik a Gazprom delegációja). Alant megpróbálunk pár csontot…..
Annácska olyan a szakításban, mint Pilinszky a költészetben: rövid, ütős és okos. Csak ízlelgetjük az egyik sztorit, amikor már jön is a második és harmadik. Mai szavazás: melyik a három közül a legjobb szerintetek?Sziasztok!Én is szeretnék pár rövid történetet…..
Szerencsére olyan is van, hogy nem kell cifrázni a dolgat, egyik felet sem érdekli a másik, akkor meg minek pazarolják a párválasztás drága perceit egymásra. Te jobbra, én balra. Palya is lezárta a dolgot, mielőtt elfajult volna. Egy kapcsolatom lezárását írnám meg Neked, talán…..
Oroszországban az ezer legbefolyásosabb politikai és gazdasági vezető közül 770-nek van titkosszolgálati háttere - mondja Putyin elnök korábbi gazdasági főtanácsadója, Andrej Illarionov. Ennek fényében pláne jó lesz, ha orosz kézbe kerül a legnagyobb magyar telekommunikációs…..
w Kénkő újratöltve 2007.03.30 02:52:00
Erre nemhogy a betegágyból, de a ravatalról is felkapnám a fejem. Sőt onnan pláne. Van pokol! A pokol egy valós hely, ahol azok égnek, akiknek nem sikerült elhinni, hogy ez tényleg így van. Benedek pápa kifejezetten cáfolja azt a gyanús modern állítást, hogy ez a mese igazából…..
Hol nördség van, ott nördség van nemcsak a gép zúgó zajában,a tárt wikipédiában,a száz nyitott ablakban,villámgyors alt-tab-ban,ott nördség van a falban utazó LAN-ban,ahogy az egér füle kattan,ahogy az ikonod  mappába vonszolod,dreggeled, droppolod, ahogy a laptopod…..
Raymond 2007.02.14 16:43:51