Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harmatvíz

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sport nem más, mint emlékezetes pillanatok tárháza, momentumoké, másodperceké, melyek örökké az ember emlékezetébe vésődnek. A modern technika következtében szinte már nincs olyan esemény, melyet ne követhetne élő egyenes adásban mindenki, aki erre vágyik. A média néha…..
Szégyellhetjük magunkat: egy csúnya, érzéketlen multi mutat példát abból, hogyan kell gyorsan reagálni a globális gazdasági válságra. Nem szövegelni kell meg nemzeti kerekasztalozni, hanem lépni, keményen, határozottan. A Danone válasza 2008 kihívásaira gyors, kegyetlen, igaz…..
Még egy hónapja sem szűnt meg, máris van, aki visszasírja a MÁV biztosítót. S.S. autójába július elején szaladt bele egy mávos, pénzt viszont azóta sem látott senkitől: Július elején hátulról belémszaladtak, és Máv biztosított volt az okozó gépjármű, viszont nem a…..
harmatvíz 2008.09.03 13:52:21
Cserébe viszont az egész közös Magyar-Román Köztársaság(?) magyarul beszél. Legalábbis ez derül ki a Service Logistic International hómpédzsén, ahogy azt Karl Boro kiszúrta.Mit mondhatnék...? A trianoni "határ-újraértelmezés" mindenkinek másképp szúrja a szemét…..
harmatvíz 2008.08.25 12:42:12
A Homár elképzelni sem tudja, hogy lehet az ilyen kiváló tömegverekedési lehetőségeket kihagyni. Molcsa nem borított semmit a Humanic személyzetére, akik pedig Monty Python-heteket tartanak az Eurocenterben, és olyanokat mondanak, hogy a kettérepedt talpú cipőt azért nem veszik…..
A proaktív hozzáállás jegyében közüljük kopasz levelét, akinek elege lett a folyamatosan áradó kéretlen reklámokból és neten talált mintalevelekkel felnyomta az őt zaklató Intermenedzser Kft-t a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál. A váratlan fordulat a napokban érkezett, ugyanis…..
harmatvíz 2008.07.18 14:29:09
Lakáskeresés közben bukkant rá georgejr a MÁV-blogból egy zseniális ingatlanközvetítőre, akik kisebb csoportokkal látogatják a teljesen kamu képekkel és információkkal behirdetett lakásaikat: Keresgetünk új albérletet mostanság, ami közel van a munkahelyemhez, ami normális…..
Igazi homároid program annak, aki ráér hétfőn reggel tárgyaláson szórakozni: a TASZ segítségével a Magyar Animációs Filmalkotók Egyesülete pereli a királyi tévét, hogy libbentsék föl a fátylat olyan legendás rajzfilmek felhasználási és merchandising jogairól, mint a Mekk…..
Jó ebédhez szól a backdoor! Az első két kép egy trágyadomb tetejére kihelyezett táblát örökít meg Békés határából. Köszönet érte Attilának.Ez a belterjes frontdoor-üzenet nem tartalmaz elég információt, hogy pontosan visszafejtsük a motivációját, de grafológusunk…..
Óra közben materializálódott Albán jegyzetpapírján, miközben a lelkes diák éppen ott tartott az írásban, hogy "interkulturális komm---" Azaz ráadásul "interkultúrális", de nyilván azért, mert az ördögi beavatkozás előszele már megcsapta a nebulót.…..
Rendes munkaerő: nem semmisítette meg a csomagot, el se lopta, nem beszélve arról a még rosszabb opcióról, hogy BKV-vezérigazgatót, reformkommunikátort vagy szocialista pártstratégát sem rajzolt rá. Egyszerűen kilógatta, hadd győzzön a gyorsabbik lakó. Ebben a házban, hála a…..
Kedves olvasók, rövid, de sajnos ismét artikulálatlan üvöltözés következik, előre is elnézést kérünk: Ki volt az a szánalmas félnótás a Magyar Televízióban, aki megrendelte a Világ Legjobb Sorozatának szinkronizálását? Faszkorbács! Faszkorbács! Faszkorbács!..
Már megint egy fogyasztó, aki lázadozik, amiért ősi magyar szokás szerint kavics volt babjában. Ne akadékoskodjon annyit, feltartja a sort, félkiló vagy nem félkiló?Januárban írtam Nektek utoljára, amikor a Praktikerben nem fogadták el a saját maguk által kibocsátott vásárlási…..
Tamás története köznapibb nem is lehetne: egy félretérthetően megfogalmazott (='becsali') szöveg miatt feliratkozott egy ingyen-SMS szolgáltatásra, amiről hamar kiderült, hogy heti 960 HUF-ba kerül. Itt jön az, ami ma már különleges esetnek számít: Tamás tajtékzó emailt írt,…..
Karesz a nyeremény Balaton szeletét szerette volna behajtani a Tescóban, majd egy kisboltban, de ők ezt nem szerették volna annyira, ezért egymásra mutogatnak: Tegnap az a szerencse ért, hogy a balaton-szelet játékával egy új balaton szelet boldog nyertese lettem. nosza rajta, ma úgyis…..
Tegnapi maléves-american airline-os naiv ügyfelünk problémájára máris itt a hivatalos megoldás: a jegyét csak az American Airlines tudja kiállítani, minthogy ott törzsutas. A Malév kereskedelmi vezérigazgató-helyettese bővebben is kifejti: Mint Önnek nagy tisztelője mind főtt mind…..
harmatvíz 2007.07.27 13:21:14
Délután jászkeszegre megyünk wobblerrel, aztán meg focizni, Homár Borisz (5) egy délután megtanult bringázni, az élet gyönyörű amitől úgy elandalodtunk, hogy mi mást találhattunk volna véletlenül, mint a Karen Ann Fishing Charters nevű horgásztató cég reklámfilmjét, amit a…..
harmatvíz 2007.06.28 15:21:46
Amíg a Homár mailszervere visszatér a panaszáradattal, kénytelenek vagyunk vicces videókkal elütni az időt. Elsőként egy praktikus önvédelmi fegyver, pingponglabdba-vető készül pehelysúlyú alapanyagokból. Kevés undorítóbb van a húgymeleg cukros italoknál, főleg ilyen…..
harmatvíz 2007.06.20 11:57:03
Valami azt súgta, hogy nem fognak mumifikálódott vevőhullát találni a hipermarket zöldségosztályán, és tényleg. Az előbb hívtuk újra Kaszás alezredest a tarjáni rendőrségtől. A kollégák nemrég értek vissza a misszióból, de az állítólagos halálos kígyómarásról senki…..
harmatvíz 2007.06.18 15:40:23
Mit érdemel az a vegetáriánius, akinek közvetlen kapcsolata van istennel és ezt egy tragikus szórólapon hirdeti? Tyvadar találta otthonában Ching Hai Legfelsőbb Mester Nemzetközi Szervezetének bújtatott reklámját, és nem igazán értette: A mellékelt szórólapot találtam a…..
harmatvíz 2007.06.18 15:11:52
Miklós szereti a kalandokat, ezért fapadossal repült Belgiumba. A Wizzair a visszaút előtt ezúttal nem gépet, hanem repteret cserélt alatta: 2007. 06. 11-én Belgiumba utaztam a Wizz Air W6 221-es járatával. A gép időben felszállt, és időben meg is érkezett Charleroi reptérre. Két…..
harmatvíz 2007.06.18 14:24:16
harmatvíz 2007.06.18 14:26:28
A fogyasztás és a folyadékok szerelmeseiként percek óta ezeket a kávéba hulló tejcsöppeket nézegetjük. A legjobb, hogy Irene Müller nem használt hozzá semmiféle spéci nagysebességű kamerát. ..
Na ez még nekünk is hihetetlennek tűnik, de kábé egy év alatt sikerült visszajutnunk oda, ahonnan elindultunk, azaz újra lehet kommenteket írni a Homár posztjaihoz. Ez persze így ebben a formában túlzott önbecsmérlés: a dolog nem pont ugyanaz, hiszen mostantól csak a regisztrált…..
Sajnos tisztában vagyunk azzal, hogy a lifttel küzdő rendőri vezetők után néhány szimpla parki hülye már nem sok meglepetést tud okozni, de azért tessék, itt a heti termés.- Azt se tudjuk hova kapjunk, "bicigli", A torta, és a gyerekek - Különös…..
Subba Álmodj nyugodtan! 2007.06.01 11:38:00
Amikor a Harry Potter-őrület felfutásakor néhányan elkezdtek azon sikítozni, hogy ez az egész bizony megbolondítja gyermekeinket és nagyon rossz hatással van rájuk, senki nem hitt nekik. Erre tessék, itt a bizonyíték, hogy mégis nekik volt igazuk."A Varázslat Ifjúsági Klub…..
harmatvíz 2007.06.01 11:43:28