Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lexxa994

20 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szellemek a Griff szállodában Este tíz óra fele lehetett, Amikor megláttam egy szellemet. Hirtelen annyira megijedtem, Hogy levegőt venni se volt merszem.   Egyszer csak egy halk sikolyt ejtettem, De nem lett sajnos semmi hangja sem. Éreztem, hogy a torkom száraz lesz, Aztán…..
Igaz barátok   Ha rossz napom van mindig felvidítanak, Örülök, hogy ilyen barátaim vannak! Ha kell, akkor mind hárman kedvesek, De általában mindig lököttek.   Bálint az, ki mindig mindenkit meghallgat, És velem is ott van, ha bármi gondom van. Még nem vesz észre…..
Alkotások LexXa féleképpen Sors 2010.12.02 17:14:00
Szólít a végzet   Sokat töprengek azon, hogy vajon ki irányítja életem. Lehet, hogy meg van írva sorsom, és akkor semmit nem tehetek az ellen, hogy megváltoztassam. Nem is akarom megváltoztatni, mert van egy helyes barátom, aki szeret, és akit imádok. Úgy érzem, hogy ő…..
Míg élt, azt hiszem, soha nem mondtamneki, hogy szeretem. Nem tudom, miérthallgattam erről, talán szeméremből. Deamikor haldokolni kezdett, az utolsó egyhónapban gyakran voltam a közelében, ésa szokásos tevés-vevés, etetés-itatás, párna-frissítés, vécére kikísérés mellett…..
Drága Édesapám!   Köszönöm néked mit adtál nekem,Bármi volt, te megfogtad a kezem.Nem hagytad, hogy arra menjek, amerre akarom,Csak terelgettél a helyes úton. Mikor anya nem vett meg valamit,Egyből tudtam kihez kell szaladni.Apa! Te voltál, ki mindent megengedett nekemS ha…..
Doni éjszaka  Kegyetlenül harcolunk jelenlegNem győzhet ellenünk a zord hideg.Hogy ne fagyjunk meg, menetelnünk kell,Akkor is, ha lábunk alig bír el.Húsz órája megyünk, fáj a talpam,De még láthatom milyen a hajnal.Félek, ez a menet öngyilkosság…Szívemen tél óta e…..
Egy szentimentalista történet a XXI. Századból               A történet egy házaspárnál indult. Szerették egymást, a férfi imádta feleségét, és fordítva. Gyermeket vártak. Oda voltak a boldogságtól. A kórházban a…..
Szerelmi háromszög A legjobb barátok a világon Ábel és Áron,Már azt mondják róluk, hogy egy igazi testvérpáros.Eközben viszont Ábel egy szép lánnyal levelezett,De nem gondolta volna, hogy a lány beleszerethet. Ezért arra gondolt, összehozza őt Áronnal,Mind a hárman…..
Búcsúzunk kedves osztályfőnökünkNyolc éve félve hagytuk el az óvodát,S izgatottan léptük át az iskola kapuját.Az alsó tagozat viszonylag könnyen ment,Reméltük, felsős osztályfőnökünk is kedves lesz.Aggodalomra egyáltalán nem volt ok,Szilvi néni az elejétől kezdve rendes…..
 Egy éve Már egy éve fogod a kezemetMár egy éve érzem szerelmedetEgy éve történt meg és nem máskorHogy eljöttél tatabányáról Leszálltál a buszról, én csak néztemMindeközben vadul vert a szívemSétáltunk oroszlány kis utcáin,Míg utunk elvezetett egy…..
Hasztalan lettemNem tudom hova tenni magamat,Halotti hamuban érzem magam,Hasztalan lettem,És földet nyeltem,A barátnőm szíve emészt engem,Mert nem mondja, miért fáj a lelke.Hasztalan lettem,Bizalmát vesztem.Állok sötétben tapogatózva,Nincs itt. Bámulok lekuporodva.Hasztalan lettem,Nem…..
 Zümmögő Zümi      Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy méhecske.      Ezt a méhecskét úgy hívták: Zümi. Zümmögő Züminek sok barátja volt. De sokszor egyik barátja se akart játszani vele, mivel ha fogóztak, ha…..
A legfontosabb dolog-Forgatókönyv-NarrátorokNarrátor I: Történetünk 3 lányról, és 3 fiúról szól. Egy reggel, mikor találkozniuk kellene, Evelin nem megy el, és ezért a barátai meglátogatják őt. De rossz hír fogadja őket. Evelin tegnap este sétálni ment, de nem tért haza.…..
Anyák napjaReggel felkelek, s tükörbe nézek,Fáradtam kezdem dörzsölni a szemem.Gondolkodni kezdek, milyen nap van ma?Fejemhez kapva eszembe jut anyák napja!Biztos, hogy ez az a nap?Megyek, megnézem a naptáramat.Tényleg így van, látom már,Elfelejtettem május első vasárnapját!De a…..
Nagy Frigyes: '30-as évekNagyanyám mesélt sokszor arrólMilyen volt, mikor ő gyerek vólta boldog harmincas évben születettApja a rabságból hazajövő katona lett.Kisgyerek volt még, most már az öreganyám,élt nemzeti és kommunista időben is.Ám talán ezt a kort szerette …..
Az én világom Paprikás krumpli 2010.02.24 17:40:00
A paprikás krumpli is egy hagyományos magyar étel. Elkészítése egyszerű és gyors, én is szívesen főzöm, mert szeretjük. Nyáron szabad tűzön, bográcsban készül friss paradicsommal és paprikával, száraz, füstölt…..
  Szilveszter kalandjaEgyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy maci, akit Szilveszternek hívtak. Ez a maci nagyon játékos volt. Mindig azt kérdezte a játékoktól, hogy mikor játszanak vele.De egyszer, amikor csendőr-pandúrt játszott a kisebbekkel és az utcán bújt el, nem…..
Egy elmúlt barátság Nem tudom, hogy mi fájhat szívemnek ennyire,De nem tudok beszélni róla egy cseppet sem.Talán a zajos magyar órák? Az biztos nem.Katával való összeveszés viszont igen. Ez nem most volt, még decemberi hideg szél fújt,Én erre a barátságra azt hittem,…..
Reményik Sándor : Eredj, ha tudsz!Eredj, ha tudsz…Eredj, ha gondolod,hogy valahol, bárhol a nagy világonkönnyebb lesz majd a sorsot hordanod.Eredj…szállj, mint a fecske délnek, vagy északnak, mint a viharmadár,Magasából a mérhetetlen égnek.Kémleld a pontot,Hol…..
Magyar hazaNem tudja senki sem, hogy hol nyugszunk,Nem tudják mások, mi mit gondolunk.Nem tudja senki, mi nyomja lelkünk,Nem tudják mások, mi fáj nekünk.Tesetünket mindig elnyeli a föld,Tán a többi nemzet elve, hogy :"öld"?Hogy ölje azt, ki sokat szenvedett?Hagyják békében…..
A fájó tény Nyolcvankilenc éve történt,Mi szívünkben mély nyomot hagyott,Nyolcvankilenc éve történt,Ami egy nemzetet eltiport.Felvidék Szlovákiában,Kárpátalja még Ukrajnában,Délvidék most szerb kéz alatt,Mindez fáj Nagy Magyarországnak.Erdély és Székelyföld sem…..
      Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiatalember, aki nem szerette a karácsonyt. Megvetette. Mert karácsonykor halt meg a kutyája, és nélküle értelmetlennek tartotta.      December 18-a volt, amikor a város polgármestere…..