Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mtamas

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[Fotó: cink.hu] Jaj, gyerekek, ez annyira nyomi. És főleg azért esik nagyon pocsékul, mert én tényleg örülök a Várkert Bazár felújításának. Ugyanis épp harminc éven keresztül mindenki tett rá, hogy itt rohad a város kellős közepén egy Ybl-műemlék. Még az sem…..
Jáksó László, a Marslakók című, bukott köztévés sorozat producere a Borsnak azt állítja, hogy Boronyák Gergely állításaival szemben kifizették az MTVA-tól kapott pénzből a színészeknek a lelépési pénzt. Azokat pedig,akik az ellenkezőjét állítják, beperelik. Mint azt az…..
X-Faktor, Összeesküvők, Barátok közt, Jóban Rosszban, Való világ, Dallas. Valóságshow-k és sorozatok, amiket a nemcsak az néz, aki szereti őket, hanem az is, aki rángást kap Csobot Adél negédességétől vagy az Alekosz seggén lötyögő alsónadrágtól. Ennek a jelenségnek az…..
comment:com Giccsfaktor 2011.12.19 15:00:00
Háromórás profi műsor volt az X-Faktor döntője, unatkozással, sok-sok lassú és érzelmes dallal, részben elfelejtett győztessel. Nő nem nyerhetett, Jason Statham húzta be a döntőt. Bónusz: az RTL sajnos elárulta, mit gondol a hőseiről. Két, korábban már RTL-es műsorokban…..
mtamas 2011.12.19 17:00:11