Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fridrich von IQ betyár

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Hahaha, de jót nevettem ezen. :) A fiatalabb olvasók szerintem nem is ismerik a klassz kis "Cheers" sorozatot, amely egy kocsmában játszódik. De "szkifi" szerencsére ismerte és készített egy elég jó kis paródiát, benne a Snajper szereplőivel. Itt az…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.04.17 19:21:00
Lényegre térnék, új videó talán csak április végére várható. Sajnos magánéletileg vannak teendőim, amik nem teszik lehetővé, hogy most videókészítéssel foglalkozzak. Lulát próbálgattam néha esténként, de őszintén szólva elakadtam és nem nagyon tudom hogyan tovább. A…..
Elhiszem, hogy a 3.on laksz de legközelebb fújd ki magadat ;)Sajnos megint egy Gameplay :/..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.24 08:41:04
Jól halad az új videó. Tegnap végigvittem másodszor a játékot, hogy felvegyem a jeleneteket. Higyjétek el, nem jó másodszor végigvinni egy szar játékot :( Ha jól haladok vele, lehet, hogy szerdáig már fenn is lesz.Emellett ma (ha minden igaz) készülni fog egy másik videós…..