Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HTFlat

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a részt vagy nagyon szerette az ember, vagy nagyon rühellte, és sajna én az utóbbi csoportba tartozom, hiszen már 3 része toporog egyhelyben a történet, cirka 2 métert mentünk előre 3x42 perc alatt (a székig és vissza), ami nekem édeskevés. Flesbekkes epizódról van szó,…..
w Népes rokonság 2006.12.12 00:16:00
Egy mondat egy hírből:A helyszínen összegyűlt a beteg népes rokonsága, akik halállal fenyegették meg a mentősöket, ha a férfi nem marad életben - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.Találós kérdés:…..
Az a szomorú helyzet, hogy RTL-es forrásaink szerint egyik idős komikusuk rendszeresen összeszarja magát, ami meglehetősen nehézkessé és büdössé teszi a vele bonyolított forgatásokat. Korábban a Csáó Darwinos vendégszereplésekor is voltak gondok, de a probléma…..
A Balázs-show minden eddiginél jobb lesz, Balázs minden eddiginél viccesebben és keményebben fog kérdezni, legalábbis erre következtetünk abból, hogy egy teherrel kevesebb nyomja a vállát. Mostmár teljes emberként vetheti magát a hűtlenkedő párok kifaggatásába. Hétfőtől…..
HTFlat 2006.09.13 15:52:03
je
comment:com Magyar ufó 2006.08.31 21:29:00
Végre nekünk is van roswelli katasztrófánk, lehet zarándokolni Iregszemcsére, meditálva beszippantani az ufók itt hagyott energiamaradványait, vagy megerőszakoltatni magunkat egy másik dimenzióban, vagy várni, hogy újra egyszer, és pont akkor, amikor lesben állunk egy…..
HTFlat 2006.09.01 08:52:49
Részesítené-e egy dedikált pengetőért cserébe erotikus örömökben az idősödő, ám korát meghazudtolóan élveteg szambaművészt? Részt venne-e feketemisén, csak hogy valami emléktárgyra tegyen szert kedvenc blackmetálosától, még akkor is, ha várhatóan valami viszonylag…..
Csáp Géza Vén hazátlan marha 2006.06.14 13:18:00
Tíz éve még azt mondtam volna, Vonnegut egy szégyentelen közhelyvadász, frázispuffogtató, felületes, félművelt, nagypofájú, érzelgős marha. Ma már inkább nem mondok semmit. Elek posztja. A minap valaki megkérdezte Kurt Vonneguttól, hogy ha tíz éve azt mondta, nem ír több…..
HTFlat 2006.06.15 10:06:18
A linuxszal és műszakis poénokkal támadó minimálcsatornán, a Fix-tv-n beszélgetett nemrégiben Kánya Kata Havas Henrikkel. Ha érdeklődésük homlokterében nem a RedHat disztribúció installálásának mesterfogásai állnak, vagy nem műsorvezető ott valamelyik rokonuk (nem szégyen…..
comment:com Az évad izéi 2006.05.30 09:42:00
Lezárult az évad, megvoltak a szezonzárók, a sweeps a szokásos eredményt hozta, az American Idol mindenkit agyonvert, a Lost nézettsége csökkent, a Grace Klinika az év meglepetéseként a Született Feleségeket is legyőzte. Szubjektív lista következik. Az év sorozata (dráma): Dr.…..