Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komáromi Barnabás

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dél-koreai vonatos film, ahol a túlélőknek élőhalottakkal teli kocsikon kell átverekedni magukat? Első hallásra a Snowpiercer szemfüles átiratának tűnik a dolog és rejtély, hogy nem jutott még ez korábban senkinek az eszébe. Zombikat szabadítani a békés utazóközönségre sokkal nagyobb ötlet, mint…..
A Saul fia és a Mindenki Oscar-díja után sorban harmadszorra van esélye egy magyar filmnek arra, hogy elnyerje a legfontosabb hollywoodi díjat. A Testről és lélekről a tavalyi Berlinalén Arany Medvét kapott, azóta több mint 100 ezren látták a mozikban idehaza.  Jelölések a fontosabb…..
Ne tedd, mert fáj! -kértelek téged.De nem érdekelt pedig láttam, hogy érted.Csak egy kicsit még had... -kértél engem,én nemet mondtam, te mégis megtetted.Erőszakos, akaratos voltál, mint mindignem is tudom, mit vártam tőled eddig.Csak száguldasz, mint szélben a…..
Komáromi Barnabás 2008.08.29 10:35:36
Az előző posztban volt egy link (..
Komáromi Barnabás 2008.08.23 23:23:40
Hello Emberek!
Amennyiben nem gáz, tennék egy hozzászólást. Az, hogy valaki poénból ír egy ilyen szöveget, az...zsír dolog, amennyiben azt a VALÓDI punkok nem veszik komolyan. Ezen ki voltam bukva, mélységesen: A cikk maga tényleg csak irónia, afféle röhelyes magyarázat a 21. századi anarchistákra. De az, hogy ezért anyázni kell a másikat, hogy felrakta a blogra, meg hogy "várj amíg megtudom ki vagy, aztán FÉLHECC" mondatokat írni hozzászólásként, szerintem kábé punkhoz képest is gáz. Ma már eltorzult ez a fogalom. Amennyiben valakit csak egy egészen apró szikrája is érdekel a PUNK világnak, annak ajánlanék egy filmet:

SLC Punk.

Én részemről nem viselek szegecselt kabátot, nem hordok Exploitedes pólót, nincs tarajam, bár egy punk barátommal megegyeztünk egy éve és azóta növesztem a séróm, nem cigizem, sőt, sportolok, könyveket írok, meg minden kutyafüle, a lényeg az, hogy: ha szakadt cuccokba jársz és kék hajad van, attól nem leszel még különb, nem leszel káosz a rendben. A kinézet csak uniformis. Csak szabvány. A gondolkodásnak kell megváltozni, hogy ha valaki igazi punknak érzi magát. Látni kell, érteni kell a világ folyamatait körülöttünk. Ha fellázadunk, akkor történik meg a csoda. Ezt persze minden punk tudja, csak nem beszélnek róla. Helyette csak anyázzák egymást itt a neten, és megsértődnek, amiért kiparodizálják őket. Ez csak ugatás. De hát így kell lennie, legalábbis én úgy gondolom.