Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HTNY

20 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alap esetben, bejelentkezéskor a Windows 10 kér valamilyen jelszót, például egy pin kódot vagy más fajta kódot. Nem egyszerű, de belehet állítani, hogy semmit se kérjen, hanem automatikusan bejelentkezzen. Ami fontos, hogy az automatikus belépést sehogy sem sikerült úgy megcsinálnom, hogy ne legyen…..
Az internetről szándékosan igyekeztem egy olyan képet találni amin látszanak a ventilátorok és a nagy sikerű Fractal Design Meshify 2 Compact házban vannak. 12cm vs 14cm ventilátorokA 14cm ventilátor elméletben jobb, de a valóságban könnyen előfordulhat, hogy a 12cm ventilátornak jobb hangja…..
HTNY 2023.01.20 01:50:00
@Kovacs Nocraft Jozsefne: A mai gépek annyit fogyasztanak amennyire éppen használva vannak. A ventilátorok fogyasztása pedig minimális dolog.
A PC hangerejét nem csak belső, hanem külső módszerekkel is lehet csökkenteni. Persze aki a füle mellé, az asztalra felteszi a PC-t, annál ez kevésbé működik. A tesztben a PC jobbra lent van az asztaltól. A gép közelében kemény felületek vannak amelyek az asztal feletti részre is erősen tükrözik a…..
Rengeteg teszt átnézése után összeállítottam a legcsendesebb ventilátorokat. A 2022-őt úgy kell érteni, hogy amelyik termék még elérhető 2022-ben Magyarországon, azzal foglalkozok, szóval nálam a toplista nem vonatkozik a tényleges gyártási évre. A teszteknél azt néztem, hogy 1500 fordulat alatt…..
Legjobb nem csendes PC házak 2022-benMindenhol hibásan tesztelik a PC házakat, túl kevés ventilátort használnak, elől 3db 120cm ventilátort kellene betenni, mindegyiket ugyanolyan ventilátorral kellene tesztelni stb. De a hibás tesztekből kimatekozva az alábbiakat választom győztesnek. Sajnos az…..
A Q80B típuson belül VA és IPS panelek is vannak, attól függően, hogy melyik méretű tévéről van szó. Az IPS panel ellenére nem éreztem azt, hogy szükségem lenne mélyebb feketére, talán ez már a QLED technológiának köszönhető. A teljesen más helyen lévő energiatakarékos megoldásokat először ki kell…..
A tévék marketing képeinél vagy például videókban úgy reklámozzák a HDR tulajdonságot, amitől a kép sokkal világosabb és sokkal kontrasztosabb lesz, ráadásul az ilyen marketing képeken a HDR nélküli(SDR) tartalmat sötétnek és fakónak mutatják. Nos, ezek a marketing anyagok rendkívül nagy mértékben…..
Érdemes végigolvasni, olyan részletek lehetnek benne amire még nem gondoltál vagy olyan összesítés amit máshol nem szoktak leírni. Milyen méretűt vegyek?Az egyszerűség kedvéért négy méretkategóriára osztom a hűtőket.Nagy méretű: azok amelyek a memória feletti helyet is elfoglalják.Közepes méretű:…..
Nem találkoztam problémával, a hívás normálisan működik, az oprendszernél nem jött elő bug. A wifi és a blutusz normálisan működik és az erőssége rosszabb helyeken is használható. Az egy kicsit kellemetlen érzés, hogy mostanában ennyire nagy telefonokat gyártanak, jobban örülnék, ha a telefon 3-4…..
KülsőA tükröződő vagy akár kifejezetten csillogó keret kellemetlen lehet, ha éppen a szemünk felé tükrözi valamelyik fényforrást. A keret formája se mindegy, mert ha nem egy sima lapos keret, hanem például előrefelé kinyúló piramis forma van a kereten, akkor pedig a TV fényét is tükrözni…..
A magas monitortartó állványok rendkívül fontosak, mert ezek segítségével szem magasságban lehet a monitor közepe, és ennek segítségével egészségesebben fogunk ülni, és ennek segítségével lassabban fog tönkre menni a gerincünk a rengeteg ülés során. Szinte az összes monitorhoz nagyon kicsi…..
HÁZSajnos mára hatalmas divat lett átlátszó és összevissza világító házakat választani, ez a legrosszabb, mert egyrészt hangosabbak, másrészt pedig hosszú távon jobban fárasztják a szemet, a villogások könnyebben okozhatnak fejfájást is és egyéb problémákat. A jutub sztárok utánzása sok esetben…..
Ez most erőteljesen egyéni ízlés poszt, de legalább segíthet a keresgélésben, plusz azért felhívom a figyelmet 1-1 hasznos dologra. Aki minimalista és elegáns digitális karórát keres, az most csalódni fog, mivel a digitális Casio karóráknál nem igazán létezik ilyen. A rezgőfunkcióval rendelkezőknél…..
A Wasteland 3 egy körökre osztott RPG játék, 6 fős csapatot irányíthatunk, plusz néha hetedikként egy tuningolható járművet. A harcban minimálisan segítenek még a fura barátaink, akiket nem tudunk irányítani, állatok, klón, robotcsirke, egy spanyol fickó, kenyérpirító. Ahogyan az jellemző volt a…..
Meglepő módon valaki csinált magyar feliratot a 2015-ös Wasteland 2: director's cut-hoz, ez azért meglepő mert ebben a játékban rendkívül sok szöveg van. Sajnos ebből rengeteg a felesleges szöveg, az NPC karakterek imádják a felesleges dumálást.Szerencsére maradt egy nagyon szuper jegyzetem ehhez az…..
Ez a poszt arról fog szólni, hogy az erősítő menüjében milyen értékeket adjunk a hangfalaknak. Ha érdekel a házmozi témakör, akkor jobb oldalt érdemes rákattintani a házimozirendszer címkére vagy pedig visszafele lapozni a régi posztokhoz. Az erősítőhöz adnak egy kis mérő mikrofont, ami a hang…..
Ezt a témát három részre érdemes bontani, hangfal PC-hez, sztereó hangfal átlagos TV nézéshez, és végül az 5.0 vagy 5.2-es (és ettől nagyobb) rendszer. Igyekszem a gyakorlati lényegre koncentrálni, mert különben túlságosan hosszú lenne ez a poszt. Én azt vettem észre, hogy a megbízható márkájú AB…..
Az előző posztban a médialejátszókról volt szó, voltaképpen ez a poszt a házimozi témának egy újabb részlete. Nagyon sokféle banándugó van, ezért igyekeztem sokat kutakodni, hogy számomra melyik lehet a legjobb választás. A villa alakúról azért mondtam le, mert az egyik szakértő szerint könnyebben…..
Pár dolog miatt van értelme médialejátszót venni, például akkor, amikor a TV túlságosan messze van a PC-től, de viszont kell valami amivel le tudjuk játszani a filmjeinket. Volt egy időszakom, amikor alaposan utána néztem a területnek, az akkor szerzet infókból összesítve leírok ide pár tippet, sok…..
A tavaszi ültetés előtt az anyósnyelveim csak vegetáltak, nem igazán növekedtek és nem hoztak új hajtásokat. Tavasszal átültettem őket egy másfajta virágföldbe, az új virágföld neve Jó-Föld, magyar termék, alapból van benne kókuszrost és perlit. Két fajtát rendeltem belőle, az egyikre az van írva,…..