Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lobaszopiatej

0 bejegyzést írt és 1369 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dobos Menyhértnek igaza van. A saját szempontjából. Csak persze nem ez a lényeg...
lobaszopiatej 2021.12.06 11:17:52
@citrix:
az azért érdekes, jönnek fel mentegetőzések a médiából, hogy nem parancsra nyalnak, hanem ők alapból ilyenek.
Lásd Orbán Balázst, ő is mosakodott, hogy nem parancsuralom folyik Fideszen belül. (Pedig amúgy igen, mert milliós fizetés után utcára kerülést nem mindenki engedheti meg magának úgy mint LázárJani, aki elkezdett "önjáró" lenni. Nyilván ma már nincs főbelövetés meg gulág, a puszta anyagi érdek ami rendbe szedi a hierarchiát.)
lobaszopiatej 2021.12.06 16:36:27
@pragmatika:
Menjél Kínába, ott mégnagyobb fellendülés volt, pedig még az EU-ba se léptek be, és a gazdag nyugattal se határos.
Pont az olyanoknak való hely, mint te!
Visszatértem, bár erőm még nem jött vissza. Mindenesetre legalább életben maradtam, ezt 24 napos kórházi tartózkodásom segítte elő. Ez a kovid tulajdonképpen egy erős tüdőgyulladás, súlyos mellékhatásokkal. Nagyjából a kórházi életem 4-5. napján még a halál tűnt esélyesebbnek, valahol a…..
A Fidesz egy unalmas párt. Kétévente ugyan tartanak kongresszust, és olykor vezetőséget is választanak, de minden egy előre megírt forgatókönyv alapján történik, és soha nincs egy váratlan fordulat, ami egy kis csavart vinne a dolgok menetébe. Pedig a kormánypártban sincs minden rendben, csak hát a…..
lobaszopiatej 2021.11.15 18:39:21
@ulpius66: ""ERŐSKEZŰ" VEZETŐRE van szükség!"

Szerintem is, verje ki jól magának.
Hetek óta folyamatosan emelkedik az üzemanyagok ára, az elmúlt héten a kutakon már 500 Ft alatt nem lehetett tankolni, függetlenül attól, hogy benzinnel vagy gázolajjal üzemel –e az autónk. Sok támadás érte emiatt a kormányt, ezért léptek is az ügyben,..
Az elmúlt hetekben jó magyar szokás szerint élve boncolnak egy embert, nevezetesen egy úszóedzőt, Turi Györgyöt. Az ügynek sok tanulsága van. Engedtessék meg nekem, hogy én is mondjak párat.  Igen. Én is úsztam. Az általános iskola második osztályától egészen talán majdnem a negyedik év végéig.…..
Liberatórium Matyi büszke lenne 2021.11.14 10:54:23
Azért szoktam a Fideszt és a Jobbikot úgy nevezni, hogy a baloldal magát jobboldalnak nevező része, mert ezek valójában baloldali pártok. Magyarországon jobboldali pártnak nincs hosszútávú jövője. A most megjelent benzinrendelet ezt ragyogóan alátámasztja. Ilyet Rákosi Mátyás óta nem látott ez az…..
A becslések szerint 2-3 millió ember él ma lakhatási szegénységben, amely többek között annak is köszönthető, hogy az elmúlt években jelentősen növekedtek mind a lakásárak, mind pedig a bérleti díjak: Magyarországon a bérlők mintegy 46 százaléka a rendelkezésre álló jövedelmének több mint 40…..
lobaszopiatej 2021.11.12 17:05:15
lobaszopiatej 2021.11.12 17:46:52
@midnight coder: "és végre egy egész (fél) szobám van "

és hogy verted ki?
együtt csináltátok?
A Fidesz kommunikációja nem először igyekszik ráerőszakolni a párt érdekeit a valóságra, de ezúttal jóval több múlik ennek sikerén vagy kudarcán, minthogy ki nyeri a 2022-es parlamenti választást. A kormánypárt ugyanis előre elhatározta, hogy ha lesz is negyedik hulláma a koronavírus-járványnak, úgy…..
Ha a csaj rendszeresen hív, közvetlen veled, minden gondjába beavat, és néha azt is mondja, hogy hiányzol neki, még mindig kevés. Ám ha előtted csúnyán berúg, az annyit jelent, hogy nem akar tetszeni neked, de elfogadott ivócimborának.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy…..
A sok ostoba barom komcsi a "Soha többé!" jelszóval bandukolt olyan kolomp után, amelyet fekete öves rezsimkurvák ráztak. És a bunkók még azt sem tudták, hogy ezzel a jelszóval különösen '56 emléknapján nem illik vonulgatni. A történet bizonyos pógári körökben ismert, a tahóknak elmesélem ehelyt.…..
lobaszopiatej 2021.10.29 11:11:35
@a nagy hohohorgász: ezért írtam azt, hogy a magyarok többsége (= DK + Fidesz), a szélsőbal szatelitpártokat is beleértve.
lobaszopiatej 2021.10.29 22:18:11
@11 Favágó:
A gazdátokat imádjátok, és fosrigóval mossátok az agyatokat, háttérbeli hűbérurakat felemelve.
Eredménye a jóval kisebb baloldal elleni "mein kampf"-otok, akik nem kevésbé komcsik, mint a ti ifjú komcsitok.
Pár nappal ezelőtt a fővárosi Városháza bejelentette, hogy lehívják a trolibuszokra még érvényben lévő opciót, ezáltal számítanak arra, hogy a lengyel Solaris cég leszállítsa a még a szerződés szerint lehívható maradék trolibuszt is Budapest számára. Várjunk csak, azt mondták, hogy nincs rá pénz!…..
bircahang Hol fognak hibázni? 2021.10.21 06:06:00
Afféle tanácsnak szánom ezt a Fidesz propagadistáinak. Úgy érzem ugyanis, kizökkentek helyzetükből az MZP-jelenség miatt. Ha ugyanis nem korrigálnak, nyereséget fognak ajándékozni a ballib ellenzéknek jövő tavasszal. Jelenleg a Fidesz-taktika az MZP elleni szövegelés és a csodavárás. Ez…..
Annak idején, még a kommunizmusban, alapvető elméleti kérdés volt, melyik ketrec jobb, a szűkebb vagy a tágabb. Nyilván ha csak a szimpla élet a kérdés, a tágabb a jobb. Hiszen nagyobb a mozgástér. Azonban magasabb szinten nézve a nagyobb, de korlátozott mozgástér legitimálja a ketrecet, míg a…..
bircahang Engem meglepett 2021.10.18 06:06:00
Én azt hittem végig, Gyurcsányné 51-52 % körül szerez, s nyer. Nekem kifejezett meglepetés, hogy a ballibek végül a legoptimálisabb lehetőséget választottak: azaz egy friss ember az élen, aki nem köthető a Gyurcsány-Bajnai féle szakértői ballib országrontáshoz, viszont mögötte a ballib tábor…..
lobaszopiatej 2021.10.18 13:14:34
@midnight coder:
ez azért a vak komondorok országa, nameg a 101 kiskúrváé. Ahol a pénz számolva, az asszony meg verve jó. Dehátkbiztosan az erélyes államférfit szeretik jobban.
Amerikában dívik nagyon a feminizmus, mi csak rácsodálkozunk ha egy rendezőnek itthon is extra igényeket támaszt, ha cserébe híressé tesz valakit...
Ezt a Fideszt már nem Orbán Viktor irányítja Bármennyire is furán hangzik a címben felvetett állítás, különösképpen egy annyira centralizált, már-már félkatonai szervezetre vonatkoztatva, mint a Fidesz belső kör, mégis fenntartom. Ezt a Fideszt már nem Orbán Viktor irányítja, hanem a félelem.…..
lobaszopiatej 2021.10.15 11:56:32
@Ekrü:
""ha cserébe nem kell 12 órán át a kövön fetrengeni a sürgősségin, "

Pár éve így jártam.
Tényleg 12 óra volt a sürgősségi.
De nektek Fityisz-hívőknek, a focisztárok gázsijának kicsengetése a böszme magas adónkból, az a fontos, nem peig az orvosok megfizetése!
Mostanában az ellenzéki jelöltek egymást felülmúlva ígérnek súlyos áristomokat Viktornak, családtagjainak, strómanjainak, meg úgy általában mindenkinek, aki az elmúlt tizenkét évben a Fidesz környékén megfordult. És a neten zsizsegő kommentelők reakcióját elnézve erre van igény. Az a jó ebben, hogy…..
bircahang Jézus nem volt baloldali 2021.10.13 06:06:00
Jézus természetesen nem volt baloldali. S mikrohullámú sütőt se használt. Valamint jobboldali se volt. Baloldal és jobboldal nem létezett a polgári kor, a kapitalizmus előtt. Abszurdum tehát ókori baloldalról és jobboldalról halandzsázni. A baloldal/jobboldal a tőke-munka viszonyban…..
Az előválasztás egyik legnagyobb hozadéka, hogy a pártok már nem csupán a közvélemény-kutatások alapján ítélik meg a választóikat és önmagukat. Ha valaki hibázott, annak következményei voltak, ha valaki jól csinált valamit, akkor lendületbe jött. A politika már nem csak az elemzők okoskodására épül,…..
lobaszopiatej 2021.10.11 15:36:55
@ulpius66:
persze, Jézus kívültől fújta Marxot meg Lenint, hogyne.
Meg a rabszolgaosztály kizsákmányolását.
lobaszopiatej 2021.10.11 16:03:42
@havrilla:
Jézust a tervezők küldték, de mi megfeszítettük.
Ki kellett találni valami mesét az utókornak, ebből lett csak írás.
Ungvári Krisztián bejegyzése: "Ha Dobrev Klára lennék és hatalomra szeretnék jutni, biztos Márki-Zay Péterre szavaznék. Sajnos sokan nem értik az előválasztás igazi tétjét. Ez nem arról szól, hogy az ellenzék győzelme esetén kié lesz a politikai hatalom. Ez a kérdés ugyanis gyakorlatilag már az…..
MaGYAUR Orbán a magyar Ceausescu 2021.10.07 12:44:39
A Fidesz kommunikációja számomra felidézi az 1970-es évek romániai, Ceausescu-féle nacionalista-populista-kommunista propagandát: a "Megéneklünk Románia" jelenséget, meg a "nemzeti büszkeség és szuverenitás" értékeinek védelmében a történelemhamisítást: a "római-dák-román" kontinuitás elméletet...…..
Régóta próbálom megfogalmazni magamban, mi az, ami irritál, sőt, fölháborít a patriarchális társadalmi viszonyok lebontását hirdetők, a nemek közötti egyenjogúságért harcolók, a társadalmi szerepelvárások elavultságát hangoztatók uralkodó narratívájában. Orbán Viktor magyar miniszterelnök múlt…..
lobaszopiatej 2021.10.04 13:29:01
@evilwolf:
"de olyat hogy legyenek mondjuk kukások vagy csatornamunkások, esetleg villanyszerelõk, burkolók, vízvezetékszerelõk, stb. nemigen"

ehelyett inkább qrvának állnak. Ami azért nőiesebb szakma.
Sokan vezetünk rendszeresen és legtöbben napi szinten autózunk a nagyvárosokban vagy a közutakon. Van, aki naponta száz kilométereket, a többség azért ennél valamivel kevesebbet tölt az utakon. Mindenesetre mindannyiunkban kialakul egy-egy markáns vélemény a többiekről, a többi autós vezetői…..
lobaszopiatej 2021.09.27 10:10:57
@gigabursch: "A mazsolát még nem szídni kell, hanem segíteni, hogy vérprofi lehessen. "

Tudod kik a vérprofik?

Taxisofőrök, teherautósok, buszosok, bérsofőrök, futárok.

A többeik: NEM PROFIK, és soha nem is lesznek azok.
Bocs, hogy neked is csalódást okoztam!
lobaszopiatej 2021.09.27 10:18:45
@énisfélek:

A _felesleges_ centizésre értette, ami a szándékos veszélyeztetés egy formája (ráfutásos baleset), amit csak tőlünk nyugatabbra büntetnek (itthon csak a sebességet mérik).

Jellemzően románok és bolgárok csinálják vagy a belső sávban egymásra futó luxusautók, úgy hogy előtted is megy valaki, tehát nem lehetséges az elengedés szabálytalan manőver nélkül.
lobaszopiatej 2021.09.28 17:14:06
@Ménár Atya:
a taxisoknak is vannak alfajai (egész nap várja a prédát fürdetlenül valami külső kerületben, 24 órája fent van aztán jó ha nem balesetezik, vagy a berakott diák aki csetlik-botlik), engem azért profi taxisok vittek nem a hiénák, lazán tudtak beszélgetni miközben dugót kerültek és hallgatták a diszpécsert néha odaszólva, megengedett többszörösével hogy aznap minél több kuncsaftjuk legyen (nekik a rendőrök a barátaik).
Előbb csak rövid hír, a miniszterelnök lányának, Tiborcz feleségének az insta bejegyzésének idézete jelent meg: Hello Spanyolország címmel, majd mára már bővebben is írt az Index, miszerint Orbán vejének spanyol ingatlanos terjeszkedése miatt: A család (Tiborcz/Orbán Ráhel) Spanyolhonba…..
lobaszopiatej 2021.09.27 18:58:52
A Fideszhívők hajlamosak arra, hogy csak a jelenlegi szólamokat, szlogeneket, mantrákat hallják meg, arról elfeledkeznek, mi is volt korábban. De bezzeg a fidesz folyamatosan "elmúlt nyolcévezhetett", de azért nézzünk csak vissza a történelemben, mi is volt a narancsosok országlása…..
lobaszopiatej 2021.09.22 14:01:45
@rasztaszív:
nem árukapcsolás, hanem feudalizmus.
A felekezet + uralkodás dualizmusa.
lobaszopiatej 2021.09.22 14:46:37
@sírjatok:

https://en.wikipedia.org/wiki/Financial_crisis_of_2007–2008

Amit Gyurcsány előre látott, csak az MSZP és az Orbán nem hitte el. (Direkt nem Fideszt írtam, mert náluk csak az van amit Orbán gondol.)
lobaszopiatej 2021.09.22 18:08:13
@Megbolondoult V. Orbán pápa:
persze, beleirja hogy hulye vagyok.