Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rózsa Virág és Korom András

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A túra Az erdő párás, meleg levegője jól megizzasztotta Zelkát. Próbált lépést tartani a csoporttal, de ez a csapatépítő túra nagyon kimerítette. Leült egy farönkre és táskájából előkotorta a vizes palackját. Az erdő kezdett lecsendesedni, ahogy a csoport többi része egyre távolabb barangolt…..
Muskátlis Gyilkosságok Hamarosan! 2022.07.15 18:50:55
Elfoglalt hét van a hátunk mögött és a hétvége még előttünk. Jövő héten meglepetés!  ..
Sári hirtelen nagyot fékezett a kismotorjával. Szerencséjére a földesúton nem lehetett száguldozni, egyébként rendesen összetörte volna magát, beszaltózva a búzatábla szélébe. Leugrott a motorról, fejéről leszedte a sisakot és várta, amíg a lemenő nap fényében gyengéden hullámzó búzatenger…..
Egy pillanat nyugalmad sem lesz! Ki kopogtat éjszakánként a Vérfarkas fogadó alatti járatokban? Miért tűnik fel véres szájjal a sárga ruhás nő a vérfarkas áldozatai közelében? Miért építenek épp a Spitzhorn vidékén a tibeti szerzetesek lámakolostort? Nem is Leslie L. Lawrence lenne, ha nem…..
Bővül a haragosak száma... vajon mitől dühödött fel Pejkó fiatal, mezőőr gazdája? Négy nappal a gyilkosság előtt...   Krisztián így érezte a legjobban magát, a Pejkó hátán, szabadon vágtatva a réten, átadva magát a szélnek, mely ott suhogott a füle mellett. A Csobánki-tanyától lovagolt…..
Krimiajánló: Jennifer Hillier, A hentes. A helyszín Seattle. A rejtély: miért nincs fantázianeve egy tévétoronynak? Kell-e? Írd meg mit gondolsz erről a kommentekben! Betöltés…..
Könyvajánló a Muskátlis Gyilkosságok Blogtól   Edward Shank harminc éve megtalálta és agyonlőtte a Hentest, azaz a pszichopata sorozatgyilkost, akitől rettegtek Seattle lakói...
  A gyilkosság előtt öt nappal…   Dorisz kiszedte festett szőke hajából a görgőket és teljes erőből megnyomta a hajspray gombját. Fejét pillanatok alatt bevonta a lakk fojtogató párája. ..
Csomagjai tompa puffanással landoltak az előszoba kőpadlóján és a hang hatására előkerült Ágota macskája, Párduc, akit legszebb álmából ébresztett fel szeretett gazdája érkezése. Kinyújtózott, odament hozzá és puha macskatestével körbefonta a nő lábát. Ágota letérdelt a doromboló cicához és kedvesen…..
  Drága Julcsika néni! Anyukám nagyon beteg, nem tud dolgozni és a gyógyszere nagyon sokba kerül. Tudnátok-e Péter bácsival segíteni? Pár ezer forint is sokat számítana. Szeretettel, Bélus Béla még egyszer átfutotta az üzenetet, majd rákattintott a papírrepülős ikonra a messengerben. Nem…..
 Ha James Bondnak is kell nadrágtartó, neki sem kell szégyenkeznie – biztatta magát Jenő, miután kikészítette azt. Azért volt szüksége rá, mert ha övet vett fel, akkor zavaróan csúszkált a nadrágja. Barátai viszont valósággal sportot űztek abból, hogy úgy kihúzták a nadrágtartót, hogy az fájdalmas…..
Több évtizedes szünet után ismét gyilkolni kezd a korábban tucatnyi áldozatot szedő Keselyű Richárd, aki most is ugyanazt a Babits idézetet hagyja minden áldozata mellett. N. Nagy Zoltán Keselyű című krimijében keveredik a sorozatgyilkos utáni hajsza a költő, Babits Mihály roppant bonyolult és…..
Alig szállt ki a kocsijából, máris megcsapták a bográcsok felől áramló finom, füsttel keveredő illatok. Épp Mariskát, az idei falunap főszervezőjét kereste a szemével, amikor a lufis sátornál ismerőst fedezett fel. Annát, a konkurens lap riporterét, aki épp a sorban álló gyerekekkel beszélgetett. –…..