Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Korodi Annamária (EX ANTE)

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ZöldIT – Digitális és zöld innovációk a magyar helyi közösségekben címmel rendeztünk konferenciát a TINLAB projekt keretében, 2023. március 23-án Kaposváron. A rendezvény a települések zöld, illetve digitális átállásához próbált segítséget nyújtani az előadások, a bemutatott innovációk és jó…..
2020. év végén elindult egy úttörő kezdeményezés Magyarországon, a Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratórium (TINLAB), melynek célja a társadalmi innováció nemzeti szintű fejlesztési keretrendszerének kidolgozása. Ennek szerves része a társadalmi innovációs menedzser képzés, azzal a céllal, hogy…..
  Forrás: TINLAB - https://www.elte.hu/innovacio/tinlab 2020. végén elindult egy úttörő kezdeményezés Magyarországon, a Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratórium (TINLAB - https://www.elte.hu/innovacio/tinlab), melynek célja a társadalmi innováció nemzeti szintű fejlesztési keretrendszerének…..
URBAN21 Miskolc a MI helyünk! 2022.05.31 10:33:20
Létrejöhetnek-e jelentős eredmények pusztán a már eddig is rendelkezésre álló erőforrások átcsoportosításával? Miben rejlik az új miskolci projekt társadalmi innovációs jellege? A munkaerőpiaci integráció, a társadalmi felzárkózási és a kapcsolódó humán szolgáltatások, a társadalmi mobilitás…..