Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pferi

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sakálcar elveszett második adása következik, évszakokon átívelő kendácsolással, egy váratlan, letaglózó szóviccel, és a világ minden bizonnyal legborzasztóbb autójával. Winkler és Karotta együttes erővel megtalálják a kettest. Aztán elveszítik. Pszichedelika, démoni…..
Örömmel látjuk, hogy lassan az újdonságokba ritkán fejest ugró keresztény közösség is felfedezte magának az internetben rejlő lehetőségeket. Természetesen nem az idősödő plébánosok generálnak tömegesen MySpace-oldalakat, hanem a keresztény fiatalok, ez a tábortűz körül…..
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
automobilista humanoid Drang 2007.01.11 17:41:00
nincs is jobb szó a vágy leírására a Countach helyett. kitölti az ember összes alap érzelmét és rövidzárlatot okoz a szürke állományban. annyira életérzés, hogy már be kéne tíltani.   a fényképész úrnak egyébként még vannak jól sikerült…..
996 bi-turbo versus-feat supra bi-turbo. ha ez nem lenne elég izgalmas kérem nézze meg a videót és gyöngyökben fog patakozni a homloka feltéve ha megtalálja a hunyót.azért az mégiscsak pofátlanság, hogy szegény milliomos csemeték megveszik az új porshét és holmi 1es golfok…..
automobilista humanoid Féjjé 2007.01.06 15:33:00
sok autó van ami magabiztos vezetővé teszi tulaját, de azért kevés olyan amitól a gombóc megakad a szembejövő torkában (mercedes gl?). ha egy ilyen gyűrné az ember mögött az aszfaltot reflexből jönne az autó árokba rántása. gyorsulni ki akar vele?érdemes megfigyelni az…..