Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babázó Blog

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kényelmes nyári kismamaruha nem tapad a testhez, lazán követi az alakot, könnyű, nedvszívó, természetes anyagból készült.  Nem baj, ha csak néhány nyári ruhája van a kismamának, ha az kényelmes, jól szellőző és a megfelelő anyagból készült. A praktikus nyári kismamaruha gyorsan kimosható, és…..
A húsvét második legnagyobb családi és vallási ünnepünk.  Már az egészen kicsi gyerekeket is fel lehet készíteni az ünneplésre, be lehet vonni őket a tojásfestésbe, a sütésbe-főzésbe, együtt lehet várni, hogy mit hoz a nyuszi. A kisgyermekek a családban tanulják meg, mit jelent az ünnep, mennyiben…..
A megfelelő táplálkozás mellett a csecsemőknek és kisgyermekeknek rendszeresen friss levegőre, napfényre van szüksége. A napfény hatására képződik szervezetükben a D vitamin, ami a csontok egészséges fejlődéséhez szükséges. Maga a fény is jótékonyan befolyásolja a növekedést; emellett az infravörös…..
Hagyjuk, hogy szopja az ujját a kicsi? Vagy szoktassuk le róla? Mit tegyünk? Erre kerestük a választ. Az ultrahangos felvételek is bizonyítják, hogy a babák már az anyaméhben szopják az ujjukat. A szopómozgás velünk született reflex, amelynek evolúciós célja az életben maradás. A csecsemő szája…..
Tényleg szégyen az, ha egy anyuka vagy apuka bébiszittert fogad a gyerek(ek) mellé amíg ő szabadidős programot csinál vagy az ügyeit intézi? Hosszú évek óta folyik a vita pro és kontra arról, hogy lehet-e egy szülőnek, különösen egy anyának bébiszittert fogadni a gyerek mellé, mondjuk azért, mert…..