Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sahmat

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zavargások legjobb poénjára négy napot kellett várni. Innen nincs tovább, persze Toroczkai László még végigfuthat tüllszoknyában a Körúton a rohamosztag elől menekülve. Császár Attila az imént élő adásban odarohant egy autóhoz, hogy a bent ülőktől számon…..
sahmat 2006.09.22 19:23:21
létezik a tv2-s ipse...legalábbis virtuálisan:
www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9285374

Nyilván lusták voltak informálódni, ez volt a legegyszerűbb, követni a hírtv-t...azt egyébként is tudjuk milyen mérhetetlenül profi tényfeltárók a kereskedelmi tévések...

Ami a többször felmerült "azé' bátrak, mer őket úgyse bántják"-ot illeti, azért érdemes arra is emlékezni, hogy a választások környékén nem egyszer lökdösték ki őket innen-onnan, vagy akarták megverni pl. azért mert rákérdeztek, hogy miért nyitott ki és lett tömve emberrel a választások napján az évek óta bezárt falusi kocsma...
Annyi mostanában a breaking, mintha Bagdad alsón lennénk, vagy talán egy newsroomban rakják össze a valóságot, alig hogy átkapcsolunk a Barátok köztre, máris jön egy vihar vagy legalább egy keményebb tömegoszlatás. Mindez a HírTv-nek jön igazán jól, bárhogy is szidjuk őket,…..
comment:com Huligánhatározó 2006.06.07 12:14:00
Néztem tegnap este a Híradót (m1) nagy nyugodtan, mikor egyszer csak megjelent egy arc a képernyőn (Lapid Lajos, a budapesti rendőrfőkapitány közbiztonsági helyettese), és a hétvégi, ominózus fotósveréses dzsemborival kapcsolatban kijelentette: az intézkedő közeg nem…..