Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cchryss

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem újdonság a techvilágban tájékozottak számára, hogy Kína nagyon nyomul előre, elég csak a Lenovóra gondolni, akik lassan az egész IBM-et magukévá teszik, illetve nem is olyan rég a Motorolát is felvásárolták a Google-től, de a ZTE és Huawei márkanevek is szintén egyre…..
Fogyni kívánó emberek mindig voltak és lesznek, így az őket megcélzó termékek újra s újra meggazdagodást jelentenek az ügyes vállalkozóknak. Az USÁ-ban se szeri, se száma a jobbnál jobb módszereknek, és a legtöbb fogyókúrás termék is tőlük indul világhódító…..
cchryss 2013.09.21 19:13:21
Üdvözlet!

Bár sem tudásom, sem tisztem az itt kibontakozott véleményeket megcáfolni, szeretnék egy privát, saját tapasztalatot is megosztani a kommentelőkkel ill. a cikk írójával:
Térdműtétem után, egészségügyi megfontolásból kezdtem el diétázni, és egy ismerősömtől hallottam a zöld kávé kapszuláról! 2 hét alatt sikerült 5 kg-ot fogynom, mely bár betudható a diétámnak, mindenképpen érdekes tapasztalatot hozott. Mégpedig azt, hogy azokon a napokon, mikor beszedtem a kapszulákat, az étvágyam jelentős mértékben, kb. 50-70%-al csökkent. Konkrétan bizonyos napokon magamba kellett "erőltetnem" az ételt, mert a munkám során éreztem a gyengeséget, amit a kevesebb táplálék bevitelével magyaráztam! Az 5kg fogyás után a kapszula szedését abbahagytam, kb. 2-3 hét után, és a diétámat is visszafogtam, mert arra voltam kíváncsi, hogy a normális étkezésem, munkám, életmódom mellett tudom e tartani a súlyomat! 2-3 hét kihagyás után a megtartott súlyommal újfent nekikezdtem a diétának ill. a zöld kávé kapszula szedésének, és az elmúlt 5 nap távlatából újfent csak egy dolgot tudok levonni, mint következtetést: Legalább fele annyit étkezek mennyiségre, mint a korábbi hetekben! Tehát nem tudom a zöld kávénak betudni a fogyásomat, de az éhségérzetem drasztikus csökkenését sem tudom másnak betudni!
Semmilyen egyéb rossz ill. jó mellékhatást eddig nem tapasztaltam.
Ezt azért írtam le ide, mert nálam ilyen hatással még nem jelentkezett semmilyen éhségérzet csökkentő, "diétás", "fogyókúrás" készítmény! Sem forgalmazója, sem gyártója nem vagyok semmilyen zöld kávé kivonatos terméknek, "csak" egy lelkes használója! Épp ezért nem írom le a pontos terméket, de azt érdemes lehet tudni, hogy 600as erősségű kapszulát szedek-bármit is jelentsen ez-, melyben "Gymnema Sylvestre" is van, és 2 db-ot szedek be naponta, nagyjából délelőtt, és kora este.
Lehetséges, hogy placebo hatás, lehetséges, hogy egy "rám szabott" összetevő miatt vannak ezek a tapasztalatok, nem tudom, mindenesetre nálam bevált!
Pompás akció az Auchanban: négy ceruzaelem mellé 690-ért kapunk egy rémes külsejű Lego-koppintást. Marci nem érti, mi viszont örülünk, mert a kínai könnyűipar elkötelezett híveiként szeretjük a vicces áltermékeket. Levél és pár további, szörnyen szemcsés fotó hajtás…..