Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andrew_flyfishing

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Áprilisban Csehországban jártam, a Vltava folyón, vagy ahogy mifelénk jobban ismerik, a Moldván. Ott legyezőhorgásztam, České Budějovicétől kb. ötven, Český Krumlovtól kb. harminc kilométerre, a Vyšší Brod nevű település közelében. A koratavaszi, meglehetősen hűvös időjárás miatt a halak nem mindig…..
Tavaly szeptemberben többedmagammal meglátogattuk a Sebes-Kőröst. Szombat reggel korán indultunk és 9-kor már a kőrösszakálli hídnál voltunk. A folyóparton reggeli közben már tanulmányoztam a folyót. A hídról nagyon sok márnát lehetett látni, a víz kristálytiszta volt, emiatt a felszerelésemet is…..
Tavaly, az utolsó októberi hétvégén ellátogattam a Hernád folyó egyik szakaszára. A célhalam a domolykó volt, emiatt a felszerelésemet is így állítottam össze. Egy 4-es erősségű 9 lábas botot használtam, az orsómon 6-os zsinór volt. Sokban felmerülhet a kérdés, hogy miért használtam nagyobb…..
Szinte már hagyomány nálunk, hogy minden évben ellátogatunk a Savinjára és a Dretára horgászni, idén sem volt máshogy. Egy kora nyári napon, reggel hamar indultunk el és öt óra utazás után már Mozirjében voltunk. Gyorsan jegyet váltottunk és felszereltük a botjainkat. Két botot szereltem fel, egy…..
Tavaly július közepén családommal meglátogattunk Bosznia és Hercegovinát és  Ribniken hatalmasat horgásztunk. Nem először jártunk itt, tudtuk mivel kell készülni, de egy csomó újabb tapasztalatot szereztünk. Indulás előtt betáraztam apró szárazlegyekkel és még kisebb nimfákkal, az előző túráink…..
Tavasszal, a műcsalis horgászat feloldása után nagyon jókat horgásztam a Balatonon nimfával, keszegre. Május elején inkább a süllőket kerestem és addigra a keszegek is leívtak, júniusban elkezdett a víz melegedni és egyre nehezebb volt tüskéshátút fogni, ezért ezután már inkább a keszegeket kezdtem…..
Ebben az írásban lengyel horgász kalandjaimat fogom leírni. A San folyón horgásztam négynapot. Nagyon izgalmas volt, rengeteg tapasztalatot szereztem ráadásul halat is fogtam. Csütörtök este érkeztünk meg a Gawra panzióba. Sok barátunk már a szálláson volt, voltak olyanok, akik már aznap is…..
Balin, ősz, Balaton? Mindez együtt? Ebből csakis egy extraerős legyes élmény lehet! De nem legyezem tovább a kíváncsiságot, nekikezdek: Balatonföldvár térségében horgásztam, gázolva, legyezve. Szerencsés vagyok, mivel szinte az egész nyarat a Balaton mellett töltöm, mert nyáron a legyezés sokkal…..