Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SSaint

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nou San Trafford Hajrá, Inter! 2010.05.19 13:05:00
(Az NST történetében hagyomány, hogy a BL-döntő előtt objektív, tudományosan megalapozott elemzést készítünk arról, hogy az egyes csapatok miért nyerik meg a mérkőzést.)Nem tudjuk, felmerül-e egyáltalán bárkiben, hogy José Mourinho elveszítse az Interrel a szombati Bajnokok…..
Néha az az érzésem, hogy nem csak a brit tudósok, hanem a magyar rendőrök is különféle történeteket találnak ki, hogy magukat jobb színben tüntessék fel, vagy csak azért hogy a magyar médiát meghekkeljék, az eredményen aztán az őrsön teli szájjal röhögjenek: Jé, milyen…..
SSaint 2008.09.16 00:42:58
hát akkor ez az irasom nagyon hosszú kisseb regény lesz de érdemes végigolvasni. nyilván sokan meg fognak kövezni amit most irok de én attol függetlenül hogy Rendör vagyok Magyarként érzek amit nem szégyenlek és nem titkolok. NEM rohadt pártbérenc stb vagyok. aki ismer ha hiszitek ha nem normalis megértö embernek tart..... nem ajnarozom magam .......
a cikkhez szolva. teljesen érthetö és szerintem iszonyat "durva" büntetés ez a 180.000 ft. ha tényleg annyi. meg is mondom miért, habár lehet ezzel magam alatt vágom a fát!
Kivételesen nem a rohadt zsebrebirságolos fajtábol vagyok, sött!
szoktam trafipaxozni amit szivböl utálok mert a Magyar ember böréröl való utolsó elötti börlehuzásának tartok, de nem tudom mennyire nyilvános amit most közzé teszek:
a zéró tolerancia egyenlő magyar söför zsebének kiüritéséröl amit HANGSULYOZOK nem a rendörség kap meg hanem az ÁLLAM PÉNZTÁR / ha még ez a neve/ tehát nem a TI adótokbol élek mivel énis fizetek a adót! eltértem kicsit a mondanivalomtol de bepotolom higgyétek el érdekes lesz!
Tehát visszatérve a bírságra:
ha nem magyar állampolgár követ el szabálysértést Magyarországon akkor vagy helyszínibírságot kap max 20.000 ért amit /és most jön a lényeg/ nem fizet be semmi következménye nincs!!!!! vagy feljelentés. Volt annak idejen ugynevezett BTT /beutazasi tilalom/ ami az unióba lépéssel, mivel a külföldi szabálysértések 99 százalékát románok-bulgárok követik el érvényét vesztette / uniobol nem lehet uniost kitiltani/tehát ha kap csekket 20.000 ft ról és nem fizeti be, nincs következménye!!!
Saját példa:
Nyilván sokan láttak már olyan Bulgár rendszámu gk.t ami huz maga utan utánfutot amin további 2 autó van tehát a huzó kisteheren lévővel együtt 1 kisteher és 3 masik autó. Megállitottam ilyet és kértem a papirjait. Ezeket nem adják át általában mert e kocsik 75 százaléka nem huzhat utánfutot. itt kezdödik a cirkusz. kézzel lábbal mutogatas mert ezek nem ertenek mas nyelvet a sajatjukon kivül...: add a kocsi papirjait... nincs mert bulgariaban van...akkor irok csekket és nem huzhatod tovabb...stb... ez utan jön az hogy nem irja alá a csekket ami kb ertehtö is mert cirill betükkel nincs rajta miért és mi a teendö /ezzel nem vedem öket csak megallapitom a rendszer kissebb hibáját/
hivom a fönököt mert ez az eljaras erre benyomja a majom hogy 50.000 ft ot követeltem töle hogy tovább mehessen. /3an vagyunk ott akiböl 1 tanuló/ ettöl kezdve megindul az eljaras 3unk ellen vesztegetes gyanujaval.... 4 honap ügyeszseg kihallgatas stb. a bulgart 1x nem hivjak vissza 1x hallgatjak meg akkor az esetkor telefonon keresztül tolmáccsal, de semmi ügyved külsö tanu stb.tehát a lényeg: megállapitjak hogy tényleg nem huzhatott volna futot, és ennyi. De mivel ö volt a feljelentö velem szemben, nem kap bírságot engem 3x dobnak vissza jutalombol stb.
Kedvenceim a bulgarok ezek utan!! köv eset: Nincs jogsi bulgarnal ugyanilyen 3 kocsit vontató papir ugyanugy nincs. Még 1x nem esek ebbe a hibába: feljelentés....
megirom stb. 1 honapra rá jön a papir: mivel a bulgar nem vette át a papirt az idézésröl, megszüntetik az eljárást a lakcim mgállapitásának hiánya mitt!!!!
nálunk 2 határ van 20km en belül: az egyikben komolyan veszik a munkát és több mint 200 feljelentést adtak be lejárt jogosítvány, forgalmi engedély, és ami a lényeg HAMISÍTOTT forgalmi engedély miatt ami 99 százalékát románok csinálják francia kocsikra! tehát forgalmi elvesz kocsi stop! személy kihallgat aztán elengedik, a kocsi vissza neki és megy szépen haza romániába hogy forgalomba helyezze. büntetés: figyelmeztetés mert az ügyészség azt mondta. bezzeg ha magyar követné el...
tényleg uccsó meglátás most: trafipax: iszonyat büntetések a legkisebb sebesség tullépésért. MAGYARNAK! ha külföldi követi el akkor a felvételeket KIDOBJÁK! nincs szankció!
Lehet jövö héttöl nem dolgozok ezek után de ezekkel sztem mindenkinek tisztaban kell lennie. Tehát ez a 180.000 ft büntetés iszonyat erös ilyen viszonylatban ezek után!
Szerintem!
/nem olvasom a kommenteket ezek utan mert nem vagyok kiváncsi a sok gyalázkodo parasztra akik már a munkám miatt is egy köcsögnek tartanak habar nem is ismernek és ugy mondanak véleményt általánosságnban.
Újév van, ideje számvetésekkel bíbelődni, visszatekingetni az évadra, satöbbi. Az a helyzet, hogy lesz külön magyar kiadása is ennek a listának, azért emeltük a címben, hogy ez itt kérem szépen az amerikai sorozatokra vonatkozik, sőt, lesz év legszarabb sorozata is, ráérünk. Az…..