Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bojso

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak olyan közhelyes alapigazságok, amiket szitkozódásszinten mindenki elfogad, de talán pont emiatt nagyon ritka az igazi ellenpróbájuk. Ilyen például a címbe foglalt állítás. Köszöntsük együtt Gábort, a vakmerő, sőt szinte eszeveszett Homár-olvasót, aki nem maradt meg az…..
Bojso 2008.10.02 09:45:07
Ez remek....

Végig olvastam mindezt és vérszemet kaptam :D
Majd én nekilátok és elintézek ezt-azt.
A lelkesedésem nem tartott sokáig.
Mivel most váltok munkahelyet elég sok papírom nálam van, hurcolászom őket. Időm is van.
Elsőre neikfutottam, hogy az OTP Magánnyugdíjpánztárnál megváltoztassam a kedvezményezettet és esetleg a lakcímemet is átírjam
Az oldalon regisztrálni CSAK azért lehet, hogy az egyenleg értesítődet elektronikusan küldjék... Ezt megtettem, de tuti papíron fog jönni.
Ezek után rátaláltam a letölthető nyomtatványokra. Neten kitöltős egy sincs!!!!
Ezeket szépen letöltöttem, az oldalon persze utalás arra mit csináljál a kitöltött papírral.
Erre felhívtam őket, hatalmas meglepetésre egy kis gombnyomkodás után szóbaálltak velem, regzignált nő hang, nevét se érted, közölte velem, küldjem el postán, míly meglepő. Aszondja másoljak mellé okiratot, mármint a lakcímkártyámat oszt küldjem el azt is.
Eddig még jó, bár onlinetól messze van....
Már csak egyetelen kérdés maradt: Kapok-e bármiféle értesítést arról, hogy csoda adatátírás sikerült. A válasz egy kategórikus nem vót.
Remek, még is honnét fogom tudni, hogy ez megtörtént, mondta a hölgy, hogy tán pár hét múlva felhívhatnám őket, hogyan is áll a dolog.
Erre külön kiváncsi leszek: csak úgy odatelefonálok, bemutatkozom és elmondják az összes ott lévő adatom, na persze.....