Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bendek

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Delfin Craft 2022.01.08 10:39:09
A minecraft clasic egy ojan játék amej egy netes játék ,úgy tugyuk elérni hogyha a neten rákeresünk arra hogy MINECRAFT clasic és az első linkre amit kihoz rányomunk. Ez a minecraft egy nagyon régi alfa verziója. az irányitásban nincs sprint és annak ellenére hogy csak kreatív mód van repülni sem…..
Delfin Craft MINECRAFT: béka 2022.01.08 10:26:28
Az 1.17 frisitésnél többek közt a pandémiának köszönhető. De ezen kivül is a frisitések elkészitése egyre nehezebb mivel a játékban eggyre több minden van, például ha behoznak egy új enchantot akor ügyelni kel arra, hogy ez az enchant ne tegyen fölöslegesé más enchantokat vagy ezközöket.  Továbbá…..
Delfin Craft 1.18 2022.01.08 10:14:26
A minecraft 1.18 az új frisitésben főként a generálást változtaták meg. Ez az első ojan frisités ahol nem jöt be sem új item vagy block. Mostantol ha egy metcőollóval balklikelünk például egy nhetherben található indának a tetejére akkor az nem nő tovább ( ez liánal és cukornádal nem működik…..
A minecraft 1.19-et azért hirdeték be az 1.18 elöt mivel az a caves and clives updatetot fejezi majd be. Az 1.19-esverzióban bejön egy új féle mocyár biom ahol mangrover fék fognak nőni,ezeknek a fáknak a facsemetéje vízben és szárazon is elültethető lesz.  A wardenröl is érkeztek új infók, a…..
A piglin képes bármijen arany itmet fölveni a kezébe és azt elcseréni valami random dologra ez lehet arany:alma,répa ,lópáncél is. A piglineknek bármijen páncélt dopsz azt fel tudják veni magukra, töbek közöt a mob fejeket is felveszik a fejükre ami azért elég vices tud leni, viszont kardból csak…..
Elöször is azt kel figyelembe veni hogy ez egy sandbox játék, vagyis azt csinász játékon belül amit akarsz, szóval nem kell azt csinálni amit mások mondanak ahanem teljes mértékben csak azt amit élvezel  pl ha te aszt élvezed hogy acucaid felét túlélőben adoltad akar csináld azt mivel senki nem…..
Comand blockokot nem lehet a creativ inventoriból elérni hanem csak parancsal ez a parancs nem más mint ez : /give @p minecraft:command_block  ekor megkapjuk  magát a blockot, miután letetük és egy jobb klikel megnyotuk bele tudun irni különböző parancsokat. EFFECKT PARANCSOK…..
Az egyparancsos modok ojan modok amejeket úgy tudunk használni hogy egy komandblockba beirunk egy parancsot majd aktiváljuk, ezeket a parancsokat, egyes oldalakrol ahol ilyenek vannak (it leszokták irni hogy ha bertuk a parancsot és aktiváltuk akor hogy lehet használni a modott) lehet kimásolni és…..
A  Minecraftban majd a következő frissítések valamelyikében Azália fákat majd lehet a világban találni ezek alatt majd hogy ha leásunk akkor buja barlangokra lelhetünk amikben axolotot is találhatunk meg fényszedert plusz mohát és spórákat szóró lila virágokat. A warden egy olyan mob lesz mely majd…..
Delfin Craft azália fa 2021.08.02 08:47:52
- A játékunkban érdemes a beállításokban az irányítást testre szabni mivel ez késöbb megkönyitheti a játék fojamát számunkra. - A látószöget ajnlot makszra húzni. - A vas gólemeket lehet regenerálni vasrúdal ha jobb kikelsz rájuk. - A lazuritot ki lehet szedni köcsákányal. - A fényröségat a…..
Delfin Craft caves and cliffs 2021.07.31 21:52:58