Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csudabogar

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bérférgek, tahók, szinglik, homoszexuálisok, füveznek és imádják a celebeket. És ők veszik a Magyar Hírlapot. ..
csudabogar 2010.08.03 17:56:18
@szabóZ: "szucsi, az nem krudinak, hanem chrudinak. es nagyon jo, hogy nincsenek olyanok mostanaban."

Az olvasók figyelmét szeretném felhívni, hogy az Index, a korábban felsoroltakon kívül ALJAS is. szabóZ idézett beírása közön séges INSZINUÁCIÓ. Úgy tűnik az Index nyomoz is a fórumba beírók után - sikerült kiderítenie
a nick mögötti nevemet. Nem titkolom, de a tény, hogy utánajárt, önmagában FÉLELMETKELTŐ.

Ezzel be is fejezem, mert úgy tűnik ez az ember nem csak buta, de primitív is... :(
csudabogar 2010.08.03 19:47:50
@szabóZ: "ne haragudj, de honapok ota levelezel az index minden egyes ujsagirojaval."

Nem, ez nem igaz. Alkalmanként valóban írtam 1-1 rövid visszajelzést a megjelent cikkekre, de ez nem levelezés. Főleg azért nem, mert választ egyetlen alkalommal sem kaptam.

"nyomozni meg nem kellett, a levelezesekbol kiderult, hogy ez a nicked."

Az önmagában is nyomozás, hogy utána jártál. Az összefüggés közzététele pedig jogilag jogosulatlan adatkezelésnek minősül. Más szempontok szerint pedig inszinuáció és aljasság. Talán meg kellene próbálkozni észérvekkel, de mint látható volt, a beszélgetésben nem alakult pompásan az Index pozíciója. Így aztán beindult a szokásos indexes (bolsi-bal-lib) eljárási rend: szórakozás a helyesírással, ékezetekkel, elírásokkal, majd a nyílt egzisztenciális fenyegetés meglengetése: tudjuk ám ki vagy, ideje abbahagyni... Hánynom kell.
csudabogar 2010.08.03 22:03:48
@szabóZ:"hogy hulyeseg az, hogy hircimeket kersz szamon? hogy egy maganvallalkozason barmit is szamon kersz a sajat feluleteien?"

Úgy értsem, hogy azt csináltok amit akartok, ha a az olvasó a feje tetejére is áll? Lehettek obszcénok, saértegethettek népcsoportokat, vallási érzelmeket, gyűlölhetitek a zsidókat, tagadhatjátok a holokausztot, gyalázhatjátok a keresztényeket, lehettek pedofilok, kelthettek gyűlöletet, mert a magán index azt csinál a saját oldalán, amit akar?

És erről van papírotok is?

Mert ha van valahonnan, akkor tényleg nincs miről beszélni.

Hajrá, sérthetetlenek! Éljen az Index világbirodalom!
w Kóla, puska, lámpavas 2010.03.12 05:40:00
Sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja a Jobbik a terrorista kapcsolatait. A lendület, a löttyös indulat a támogatásukat diktálná, ahogy legfőbb orgánumuk irányvonala is. De az ügy túl forró ehhez – a parlament közelsége úgy tűnik, mégis civilizál.   Ha az egyébként…..
Ródler Norbert, a a BRFK kábítószer-bűnözés elleni szolgálatának vezetője részletes, praktikus útmutatót adott ipari kendertermesztés felé kacsingatóknak. A tavaly összesen 32 leleplezett vietnámi ház nyomán kiadott BRFK-féle Kendertermesztési Tanácsadóból kiderül, nem…..
w Mágneslady 2010.01.27 06:50:00
A kampány nem a lovagiasság ideje. Konzervatív, liberális, sőt szocialista férfiak is örömmel tréfálkoznak Dávid Ibolya rovására, mintha sose nevelték volna őket illemre. Gúnykacajjal és durva beszólásokkal kísérik egy hölgy élethalálharcát, ahelyett, hogy azon…..
(Nem tudja, mi az a PPO-botrány meg tömeges lehúzás? Itt az első Index-cikk, itt az első Homár-poszt, itt meg a második, keddi információkkal, a harmadik itt olvasható, és végül a negyedik, Tömeges feljelentések a rendőrségen... címmel ide kattintva érhető el.) Friss hírek a…..
csudabogar 2010.01.13 13:11:30
@zeee: Látom, te itt egy fizetett ember vagy, máskülönben nem értetlenkednél! Felhívtuk a pénzintézetet és közölte, a pénzünket még nem utalták át, de le van foglalva. Közöltem, hogy eszükbe se jusson utalni, a cég csal, az utalást letiltom most és mindörökre ezzel a céggel kapcsolatban. Mégis utaltak. Tehát beavatkoztak egy jogvitába, a csaló fél oldalán.
Akinek volt jobb dolga annál, mint hogy a médiatörténeti éjfélt várja, az most meghallgathatja, hogyan búcsúztak felvételről a Slágeren, és hogyan fulladt be a Danubius. Basszatok bele, rock and roll! ..
Magyarországon korán felnőttszámba veszik az embert, olyan szempontból főleg, hogy már egy gyerekkel is éppen olyan parasztok a boltban, mint egy kifejlett Naiv Ügyféllel. A Homárnak persze kevesebb gyerek írja meg az élményeit, mint szavazókorú, ezért külön üdvözöljük a 14…..
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
csudabogar 2009.10.02 18:55:57
@Gman: Az Európában kapható parfümök 90%-át Holzmindenben gyártja két családi vállalkozás. Odamennek a cégek, vesznek belőlük, aztán üveget terveznek hozzá, nevet vásárolnak és hírdetik, piacra dobják, illatos boltokban forgalmazzák méregdrágán. Ezeket a vásárló "eredetinek" tartja és ha ezzel az illattal találkozik a Denim, az Adidas, vagy az LR termékeinél, akkor aszok a "másolatok", holott egymással tökéletesen megegyező kompozíciót vásároltak valamennyien Holzmindenben... :-)
Ezt egyébként gázkromatográfokkal tökéletesen ellenőrizni lehet.

A különbség abban lehet, hogy mennyi parfümolajat adnak a különböző termékekhez. A tömény parfümök max. 30% parfümöt tartalmazhatnak. Ez pl. az LR-nél is ennyi, de fele áron kapható, egyszerűbb üvegben. A többi kategóriában (Eau de Parfum, Eau de Cologne, after shave, testáboló, tusfürdő) az LR 3-5%-al mindig magasabb parfüm koncentrációt használ, azért, hogy meggyőző legyen. A 20-30 illatfiolát odaadják az ismerőseiknek, akik napokig próbálgathatják magukon, vásárlási kényszer nélkül. Aztán dönthetnek, hogy kell, vagy nem.

Ezt például elég tisztességes üzleti gyakorlatnak tartom. Az egyik ilyen forgalmazót ismerem, lényegében csak színházakban ad el a művészeknek, alkalmazottaknak...
csudabogar 2009.10.02 19:08:39
@Tóta W. Árpád: Totál káosz van ezen a területen nálunk, mert akik döntési helyzetben vannak, azok vagy nem is ismerik a tudomány ide vonatkozó tételeit, vagy nem merik felvállalni a döntés. Ezért szinte minden esetben azt a választ kapják a tudományos körökből érkező tiltakozásokra, hogy "de mi van, ha mégis van benne valami?".

Az ember esze megáll! Ha GPS, CT, meg hasi ultrahang, űrkutatás, meg influenza elleni oltás, űrkutatás, laptop, meg mobiltelefon, akkor jó a tudomány, máskor meg felejtsük el, mert a rontáslevevőknek is élniük kell?

Mi van itt????
Lenéztem az óriási pillérek közt derengő mélységbe, arcomat megcsapta a föld gyomrának hidege, és tudtam: metrót fúrni lélekemelő és mágikus tevékenység. Olyasmi, mint felépíteni Stonehenge-et vagy megrajzolni a Nasca-vonalakat. Monumentális, a létezés peremét érintő…..
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
A rohadék külföldiek nem elég, hogy párezer euróért elveszik a nőinket, racionális adóikkal elcsábítják a vállalkozóinkat, nóbeldiasainkat, gyakorlatilag kiszívnak belőlünk minden használhatót, amit ez az ország valaha véletlenül előállított, erre most idejönnek ezek és…..
A tévéújságok és a napilapok programmellékletei szerint október 30-án, csütörtökön, este fél tíz előtt tíz perccel kezdődik az XXL, ami állítólag rövidebb lesz, mint a premier, de attól még nagyszabású, látványos és roppant szórakoztató. Úgy néz ki, hogy lapzárta…..
csudabogar 2008.10.28 12:25:42
Kedves szaboZ, a rózsaszín bejegyzésére válaszolok. Igény van (mint tudjuk) az antiszemitizmusra, a rablógyilkosságra, a zsebmetszésre, a bliccelésre és még sok minden másra is, mégis büntetik! Újabban a média legjelentősebb hányada fittyet hány minden értelmiségi létből eredeztethető funkciójának, azaz nem hiteles, nem nevel, nem értékel, nem szintetizál, csak nyomasztó módon önti ránk a szemetet és kaszíroz, amennyit bír. A pénzszerzéshez felhasználja az átveréssel felérő "most hívjon, most éppen senki nem hív minket" primitívségeket, a meztelenség minden formájának mutogatását a nap minden órájában, a hányós-beszarós-bepisilős filmek garmadát, a "bulváralja" címválasztásokat (Index, ugye?) és utálkozva utánunk köp, hogy egyétek, ha ez kell nektek. Őszintén szólva, én megvetem azokat, akik mindenféle felelősséget leráznak magukról és a műveltségüket, eszüket, tehetségüket ilyesmire használják.
Az ilyen, magát értelmiséginek tartó ember rosszabb, mint egy WC-pucoló, vagy egy sintér, mert azok legalább igyekszenek, törekszenek a munkájukat jól végezni. De mit tesznek azok, akik szarból építenek virtuális "celebeket"? Kulturális környezetszennyezést A emberiség kultúráját nem építik, hanem leépítik és ez bűn, még akkor is, ha ebből ma jól megélnek. Vagy Ön szerint helyénvaló, hogy a fiataljaink, gyerekeink jövőképe Kelemen Anna, vagy Győzike, vagy valamelyik megasztár, aki egy értelmes mondat kiejtésére sem képes? Vagy Ön szerint a Lukács Bélák csak dolgozzanak látástól vakulásig, hogy a Keleti nemtudomki miniszterlány hatalmas összegeket tegyen zsebre a maga kreténszerű
műszépség(telenség)ével? Már' bocsánatot kérek....
Üdv, zabadak