Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irén Indörén

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Schmidt Mária nyílt levele Sólyom Lászlóhoz „…és odahelyezte az Éden kertjének keleti oldala felől a kerúbokat és a villogó lángpallost, hogy őrizzék az élet fájához vezető utat” (Ter. 3,24) és Schmidt Máriát a Terror Háza elé… Az örökérvényű igazságok időszerűségbe áthajló mulandóságai…..
Magyarország (MAFILM), 90 perc, ff, romantikus drámaRendező: Fábri ZoltánOperatőr: Hegyi BarnabásForgatókönyv: Fábri Zoltán és Nádasy László, Sarkadi Imre Leányvásár és Kút című novellái alapjánZene: Ránki GyörgySzereplők: Törőcsik Mari, Soós Imre, Szirtes Ádám, Barsi Béla, Kiss Manyi, Suka Sándor,…..
Szép hely az, ha csak ezredannyi pénzem lenne, mint Lölőnek, mennék is körülnézni, még okosodnék is belőle, többet, mint egy mézeshetes-magángépes, Maldív-szigeteki kiruccanásból. De én már csak olyan földhözragadt, meg csóró ember vagyok, hogy ha már utazhatnék, inkább megspendíroznám, hogy a…..
Irén Indörén 2021.08.01 13:31:25
Olaszország a legtöbbünknek a nyaralást jelenti (mármint normál, járványmentes időszakban), ott élve azonban kissé másként fest a kép. Verona több mint három évtizede él Itáliában, hét pontban szedte össze a számára legfontosabbakat...
A címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy inkább a nyár. Természetesen nem állítom, hogy az oltási kampány ne járult volna hozzá, ám az adatokat elnézve a nyárnak vélhetően komolyabb szerepe van ebben. De nézzük az adatokat sorjában! Az első, hogy kísértetiesen hasonló mintázat rajzolódik…..
Számos izgalmas, szívszorító, mosolyra fakasztó, vérfagyasztó történés kerül az ember életébe, családosként. Viszont irtó sok vicces dolog is a velejárója a gyermekes létnek. Fel kell készülni a felkészülhetetlenre! Én korábban csak legyintettem, mikor ilyen-olyan cikkeket olvastam a témában vagy…..