Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lev

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hajós nem gondolkodik? 2006.09.25 10:37:00
Valljuk be, mindannyian vártuk a vasárnap estét, hogy mégis hogyan fogják szólítani Hajós Andrást a többi hatok. És hát úgy szólították, hogy hülye. Na jó, ez így nem lett kimondva, csak valami olyasmi, hogy nem tud, vagy nem szokott gondolkodni, de hát én meg…..
Tényleg nem akarnánk semmit sem hozzátenni Hajós András HírTv-ben sugárzott beszédéhez, petícióolvasó hangulat van na, én is fogalmaztam nemrég egyet a világbékéről, meg hogy tarthatatlan, hogy nincs egy rendes csokiautomata az Index szerkesztőségében, fel is olvasom holnap reggel a Mokkában.…..
Az MTV-ostromról újra és újra levetített felvételeken a HírTV már egy ideje kipixelezi azoknak az arcát, akik egyértelműen bűncselekményt követnek el, például fémrudakkal ostromolják a székház bejáratát, vagy betondarabot vágnak az autók szélvédőjébe. Az általunk…..
A magyar tévécsatornák közül gyakorlatilag csak a Hír Tv viselkedett rendes tévécsatorna módjára, amikor a tömeg tegnap éjjel megostromolta és kis híján felégette az MTV székházát, majd szolid fosztogatást követően hazament. A remek teljesítményt azonban, hogy is…..
Az országos kereskedelmi csatornák lassan elvesztik az előnyük, csak a gőg marad, meg persze az évi több százmilliós koncessziós díj. A Napló, a Tv2 riportmagazinja például tegnap exkluzív Gyurcsány interjút ígért, hogy elsőként csak itt, csak most, csak Sváby András…..
A tegnapi Mokkában a kékfényes Szabó László volt Havas Henrik vendége. A beszélgetés apropója egyébként a Labanc Anna-gyilkosság volt, de ez most mellékes, ugyanis a műsor végén volt egy érdekes hajtűkanyar. Havas megkérdezte Szabót, hogy miért is hagyott fel az…..