Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moderátori Fiók

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz médiát kis túlzással hetek óta, vagyis a Juventus hullámvölgybe kerülésének kezdetétől fogva foglalkoztatja Massimiliano Allegri jövője, ugyanis ismert átigazolási szakemberek, többek között Fabrizio Romano és Romeo Agresti szerint korántsem biztos, hogy a tréner a következő évadban is a…..
Moderátori Fiók 2024.02.21 16:24:26
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
Moderátori Fiók 2024.01.16 13:34:21
@dobor norbert: A témával kapcsolatos utalgatásért piros lap, azaz esetedben 1 napos kitiltás jár.
Moderátori Fiók 2024.01.16 08:41:37
@kidelpiero: Sárga lap.
Moderátori Fiók 2024.01.16 12:47:29
@Norbis85: @Hollóka: @kidelpiero: @dobor norbert: @Drughi Di Bianconeri: @JuventusFanatikus:

Utolsó felszólítás, kérlek Titeket, hogy fejezzétek be a témát! A következő fokozat az azonnali piros lap lesz, mindenkinek azon a szinten, ami következik. (Tehát akinek 2 pirosa van, vagy egy darab 1 hetese, akár örökre is kiírhatja magát innen!)

@Rikoo: Köszönjük a felvetést, privátban keresünk majd a dologgal kapcsolatban.
A mai napon hivatalossá vált a már korábban is pletykált hír, ugyanis a Juventus saját oldalán és közösségi médiás felületein jelentette be, hogy a klub saját nevelésű középpályásának, Nicolò Fagiolinak a  szerződése 2028. június 30-ig meghosszabbításra került. Ezzel a történet Nicolòval tovább…..
Moderátori Fiók 2023.11.15 14:04:15
@kidelpiero: piros, szabályzat első pont megsértése miatt.
A Juventus egy meglehetősen nehéz mérkőzésen, ám alapvetően jó teljesítményt nyújtva aratott 1-0-ás győzelmet a Hellas Verona fölött, mellyel ideiglenesen a tabella élére ugrott, s tovább folytatta kapott gól nélküli, valamint veretlenségi sorozatát is. Ugyan a torinóiak csatárát, Moise Keant két…..
Moderátori Fiók 2023.10.29 20:45:21
@Bodnar Daniel: pont így, ment is Neked egy sárga, lásd szabályzat!
A válogatott szünet végeztével a Juventus holnap az AC Milan otthonának számító San Siróba látogat, a rangadót megelőzően pedig a torinói alakulat mestere, Massimiliano Allegri is megtette ilyenkor szokásos felvezető nyilatkozatát, szót ejtve a sérüléssel bajlódó játékosok állapotáról, a Scudettóért…..
Itt található az éppen aktuális tippversenyek linkje, a komment szekcióban pedig nyugodtan lehet beszélni az adott fordulóról, a nagy meccsekről, a hatalmas meglepetésekről, és persze dicsekedni is lehet a rangsorban elfoglalt helyedről is. Ha lehetséges, akkor a blogon használt névvel játszatok, és…..
Moderátori Fiók 2023.08.23 15:00:48
@dns79: a szexuális tartalom nem megengedett az oldalon továbbra sem, itt még egy lapáttal rátettél a belinkelt, pedofil-jellegű szöveggel, ami fölött nem lehet esliklani, mert EZ MINDENNEK AZ ALJA!!! Piros lap, ezáltal egy napra bannoljuk a nickedet (a kásőbbiekben hasonlóért alapból 1 hét jár!), kérlek addig is olvasd át a Szabályzatot!
@del pipi: @Andras74: a szexualitás nem megengedett továbbra sem, sárga lap mind a kettőtöknek, legyetek szívesek a Szabályzatot újra elolvasni!
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Moderátori Fiók 2023.08.20 17:07:05
@dobor norbert: Nem tisztünk belefolyni a közted és @hellan: között húzódó ellentétbe, viszont kérjük, hogy a felesleges hangulatcsinálástól és akadékoskodástól lehetőleg tartózkodjunk. A következő ehhez hasonló, céltalan beszólásokat sárga lappal fogjuk honorálni.

PannonZebra
A Serie A második fordulójában a Juventus végre ismételten hazai környezetben, ráadásul saját szurkolói előtt futhatott ki a gyepre Itália legnagyobb presztízsű versenysorozatában, az előzetes felmérések és esélyek alapján pedig a Bianconerinek legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo immár hivatalossá…..
Moderátori Fiók 2021.08.29 20:42:13
@Sunny21: A provokálást bekalkuláltuk a büntetésbe. Mivel erre is provokálás volt a válasz, de nem egy fajsúlyt képviselt a két komment, mert utóbbi komoly személyeskedést tartalmazott. Amennyiben az első provokálást minden esetben sárgával jutalmaznánk, akkor nem sokan maradnának büntetlenül, ugyanis rengetegen élnek az ilyesfajta megnyilvánulásokkal mely nem minden esetben indokolja azt, hogy erre ily módon kell reagálni.

Sem @MdewC:, sem @Drughi Di Bianconeri: ténykedése megítélésünk és a Szabályzat szerint nem üti meg azt a határt, hogy őket trollnak nyilvánítsuk.

A játékosokra vonatkozó kritika ugyan nem tartozik egyáltalán a témához, de jogos, ugyanis ezt már az oldal megindulása óta nem tudjuk betartatni, és még a Szerkesztők többségének sem sikerül betartani. Hamarosan kikerül a Szabályzatból.

A szóban forgó eset fellebbezésére nincs mód, ugyanis láthatóan három érintettből legalább kettő komoly sértegetésként élte meg a büntetendő kommenteket.

Kérjük, hogy mindenki igyekezzen normális hangnemben megvitatni az esetet, és az egymásra mutogatás ne csapjon át sértegetésbe!

E témában a PannonZebra Moderátor profilnak nincs lehetősége több kérdésre válasszal szolgálni.
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Moderátori Fiók 2021.08.24 18:40:30
@del pipi: @Drughi Di Bianconeri: Legyetek szívesek mellőzni egymás sértegetését, és próbáljátok kulturált hangnemben folytatni a beszélgetést, ha éreztek rá indíttatást.
Moderátori Fiók 2021.08.24 20:11:13
@Drughi Di Bianconeri: Nem csak Te vagy megjelölve a kommentben, nem véletlenül. Általánosságban, mikor nem csak arról van szó, hogy csak az egyik fél igyekszik mindenképp belemenni személyes dolgokba, akkor a sértegetés mértékétől vagy (ami ugye nem ér sárgát, azaz még nem komoly sértegetés) jelenlététől függetlenül mindkét félnek szoktuk címezni a figyelmeztetést, hogy igyekezzen odafigyelni a szabályzatra, vagy belátásuk szerint ignorálni a másik felet. Ezesetben láthatólag egy korántsem eszmecserének induló beszélgetés vette kezdetét @del pipi: -vel, és úgy ítéltük meg, hogy a kommentek stílusának és minőségének romlása elkerülése érdekében megkérünk benneteket a mérsékeltebb beszélgetésre, még a diskurzus korai szakaszában.