Regisztráció Blogot indítok
Adatok
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára

0 bejegyzést írt és 3156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki korlátlan felhatalmazást szavaz meg magának korlátlan időre, akkor korlátlan felelősséget is kell vállalnia a döntéseiért. A kormány így járt a járvánnyal kapcsolatban, ezért most megnézzük, hogy felelőssége teljes tudatában vajon milyen munkát végzett. Tényleg kiemelkedően eredményes volt…..
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2020.05.17 09:11:05
Csakúgy, ahogy a lélek a születés előtt él, ugyanúgy él azután is, hogy a test meghal. Mint tegnapi írásomban megjegyeztem, a lélek Istennek egy darabkája ezért csakúgy mint Isten, örökkévaló. Nem tud meghalni. Az igazság az, hogy ami halott az nem tud élni, a test, ami valójában nem más, mint a…..
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2019.09.17 11:38:01
@Én vagyok az, aki nem jó.: Kedves Hölgyem/Uram! Én egy szóval nem írtam, s nem is cáfoltam a besúgó házmestereket, a háborús bűnöket elkövető honfitársainkkal sem foglalkoztam, s nem igyekeztem kisebbíteni a bűneiket sem. Így azután nem értem miért írta nekem a hozzászólását.
Kilenc versenyt kellett várni az idei első nem Mercedes elsőségre, mégis további három óra múlva derült ki, hogyan végződött az új generáció első összecsapása. Max Verstappen megtarthatta a kétes előzéssel megszerzett győzelmét...
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2019.07.02 20:09:20
@laci_52: Teljesen egyetértek veled.
Éppen a húsvéti ünnepek előtt gyulladt ki Párizs, de talána  világ egyik legismertebb katolikus temploma, a  Notre Dame. A 850 éves épületet éppenf elújították, lehet, hogy ezzel okozták a tüzet, amelyet egyelőre nem tudtak még eloltani.. Az már biztos, hogy hatalmas károk érték az épületet, kérdés…..
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2019.04.16 06:22:56
  Tisztelt Honfitársam, Miniszterelnök Úr! Azért írok Önnek, hogy tájékoztassam a bevándorlási válság az engem aggasztó fejleményekről.   Brüsszel Ön semmit sem tanult az elmúlt évek borzalmas terror ízléstámadásaiból. Még több bevándorlót magyart akar Európába hozni küldeni. A bürokraták…..
Esküszöm, éreztem, hogy nem kellene december 31 23:59 előtt lezárni a média 2018-as évének értékelését, na de mindegy már, a lényeg, hogy a TV2 és nívódíjas hírműsora, a rendkívül vicces, "Tények" címmel ellátott, naponta jelentkező izé december 29-én este csak rá tudott tenni egy lapáttal az egész…..
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.12.31 18:57:03
@fideszes Bróker kormány: Bízom abban, hogy igazad lesz!
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.12.31 18:58:53
@fideszes Bróker kormány: Azért büszkék erre, mert birkák!
Az éj leple alatt lerombolták Nagy Imre, a forradalom mártír miniszterelnökének a szobrát a budapesti Vértanúk (azelőtt Ságvári Endre) téren. Nagy Imre több okból is útjában áll az Orbán rezsimnek. Egyrészt, mert most azt kell hazudni, hogy a forradalmat a „pesti srácok” csinálták, (A mindig…..
Boldog Karácsonyt Neked és Kedvenceidnek! A Szilveszteri Állatmentő Ügyelet önkénteseitől az ajándékunk neked pár jó tanács, hogy problémamentes legyen az Ünnep!..
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.12.24 03:09:28
@Le a spammerekkel: Maximálisan egyetértek Veled.
Szeretném azzal kezdeni, hogy nem vagyok sem MSZP-s, sem Fideszes, sem Jobbikos, sem liberális, sem konzervatív, nem vagyok zsidó és nem vagyok náci. Egy átlag magyar polgár vagyok, aki teszi a dolgát, megtett mindent, amit a haza kívánt, fizeti az adót, nem szegi meg a törvényeket, adakozik,…..
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.12.23 02:17:31
@Neo07: Soha nem karnak visszajönni akik kimenekültek Orbán és bandája elöl? Neked ezt egyenként megírták? Vagy csak leírod, amit eléd raktak a pártközpontból.
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.12.23 02:38:50
@ulpius66: Eszem a lelked, végre egy kis Sorosozás. Már úgy hiányzott. Persze egy hatalmas bűne van. Méghozzá az, hogy képes volt ezt a félcigány isteneteket támogatni. No, de egyszer majd mindennek eljön a vége. Lehet, hogy hamarább, mint gondoljátok.
Nicolae Ceaușescu sem gondolta volna pár hónappal az eset előtt, hogy úgy végzi.
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.12.23 15:00:00
@Neo07: "Ha rendszerváltásról álmodoztok, netán tényleg meg akarjátok tenni, akkor nyomorult bűnözők vagytok, akik ellen minden eszközzel fel kell lépni" Pontosan ezt mondta, 1956-ban Rákosi Mátyás is " Lépett is az ávó, gyengébbek kedvéért, akik akkor még nem éltek az ÁVH Államvédelmi Hivatal. Jártak ám a "fekete autók"
Ma megvan a mai ávó, amit úgy hívnak, hogy TEK. Megvettétek már a fekete kocsikat is?
Csak tudod érdekes módon az akkori "nyomorult bűnözők"-ből négy és fél évtized elteltével hősök, mártírok lettek. Tudod a történelem kereke forgandó, ismétli is önmagát.
Egy kicsit visszább az agarakkal, s nem előre kikiáltani ki a bűnöző, s ki nem.
Nicolae Ceaușescu sem magát tartotta bűnözőnek, de mégis a fal mellett végezte.
"Több százan tüntettek a Magyar Rádió épülete előtt, és leverték azt az egy éve elhelyezett emléktáblát, amelyet előzőleg megkoszorúztak a magyar szabadságharcosok első hazai világtalálkozójának résztvevői. A megmozdulást a többi között a Magyarok Nemzeti Szövetsége és a Keresztény Nemzeti Unió…..
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.12.18 15:53:51
@maxval balcán bircaman: "törjenek-zúzzanak"
Hát nem fideszesek akartak oda bemenni!
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.12.18 18:22:32
@maxval balcán bircaman: Ne legyél már ennyire naiv. Miről, hát a kérésükről. Vagy eddig azt gondoltad, hogy csokiért mentek be?
Normális helyeken tudod, szóba szoktak állni a képviselőkkel, s nem kidobatják őket.
Archiregnum Túlóra és cirkusz 2018.12.14 17:56:33
Szinte olyan, mintha történne valami. A parlamenti ellenzék obstruálni próbál(, kivéve a Mi Hazánk), a parlamenten kívüli tüntet, sőt dulakodik is, sőt másnap is kimegy, harmadnap, a hidegben is. Respekt. Az egészet az teszi mégis groteszkké, hogy akiről az egész szólnak az néma csöndben kushad. A…..
Sokan sok helyen foglalkoztak már azzal, hogy mi is az állam, honnan jön a legitimációja, mik a határai, hogyan épül fel, milyen típusai vannak, mik a minimum követelményei egy demokráciának. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy politológiai szempontból jó időben élünk, mivel mindezen…..
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.12.14 13:15:19
Lassan évtizedes tetszhalotti állapot után az ellenzék szerdán életjelet adott: kerestek és találtak eszközt a hangos, egyértelmű és közös tiltakozásra egy eszközeitől és méltóságától rég megfosztott parlamentben...
Az Orbán-rezsim eddig az autokratikus valóságot eltakaró fügefalevélként tudta használni az ellenzék minimális parlamenti jelenlétét, most már az is zavarja a rendszer működését. ..
A Lehet más a Politika képviselője, Keresztes László Lóránt 18. alkalommal is benyújtotta a javaslatot, amely az ügynökakták nyilvánosságra hozására szólítaná fel a kormányt. 18-szor szavazták le, és senki nem érti hogy miért is ennyire fontosak ezek az ügynökakták, az a múlt, és amúgy is kit…..
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.10.31 15:20:27
A hét elején egyetlen napra be kellett fűteni azon családi házakban, amelyekben kihívásokkal küzd a szigetelés. Így a fővárosi peremkerületek (15, 16, 18, 19, 20, 21, 23), szegényebb, szegregált zónáiban megjelent a mindent átható bűzszennyezés, a szeméttel fűtés szaga. S akkor érkezett sokkoló…..
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.09.29 20:28:02
@a ribancok is kidobják a csikket: Látom, hogy a szegényekbe belekötöttél, viszont akik a nyaralójuknál égetik a szemetet azt rendjén valónak találod, hiszen egy szavad sem volt hozzá.
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.09.29 21:05:38
@a ribancok is kidobják a csikket: Igazad van, az előző hozzászólásodat valóban nem olvastam. Így már ok.
A Mészáros Lőrinc által felvásárolt Mediaworks összes megyei lapja megszavaztatta az olvasóit arról, hogy a Sargentini-jelentés szerintük, esetleg, talán, nem lehet-e, hogy Soros, Gyurcsány, a Sátán és a hazánkra irigykedve fenekedő többi gazemberek együttes műve. De sajnos akárhogy is igyekeztek,…..
Mottó: Mégis, kinek a szemétdombja? ♣ Magyar tragédia: gyakran előfordul velem, hogy egyes hírekbe beleütközve, nem tudom eldönteni, hogy nevessek vagy inkább sírjak-e, talán mindkettőt egyszerre, esetleg szakaszosan osszam be, hogy kitartson a következő hasonló hírig, de azt hiszem ezzel a…..
Ez a helyzet Bánrévénél. A szlovákok még bíznak abban, hogy a jelenleg állapot csak átmeneti. (Via)..
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.04.21 18:05:56
Az elhúzódó tél után végre beköszöntött az igazi tavaszias (mit tavaszias, szinte már nyári!) meleg idő, ezzel együtemben megkezdődött a szabadtéri tevékenységek időszaka - s vele párhuzamban a kullancsszezon is. Aki szereti a természetet, szívesen tölti idejét a szabadban, azt nem árt, ha…..
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.04.21 12:56:14
A kutyák tudnak hazudni, ha valamit nagyon akarnak, derítette ki egy nemrég nyilvánosságra hozott kutatás. A svájci szakemberek 27, különböző életkorú kutyát képeztek ki arra, hogy meg tudják különböztetni a különböző embertípusokat és ennek megfelelően viselkedjenek...
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.04.15 20:26:04
@Tenkes Kapitánya: Nem értelek. Szerinted az ember mi, egy Isten? Pontosan ugyanolyan felépítése van, mint egy állatnak. Van egy szíve, két tüdeje, két szeme, stb. Csak az agyunk a fejlettebb, így az ember a legfejlettebb ÁLLAT!
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.04.16 08:03:47
@Void Bunkoid: Az előző hozzászólásokból úgy látom, hogy igazad van. "az ember ember, az állat állat" Tehát egyáltalán nem biztos, hogy mindenkinek fejlettebb az agya azok közül akik felsőbbrendűnek tartják magukat.
Hangulatjelentés Egyenes vonal 2018.04.09 08:36:02
Az idei évbe nagyon belehúztam továbbképzés szempontjából, április van, de már megjártam 3 tanfolyamot, több előadást és még kettőre vagyok belejelentkezve. A flossing második részén mélyítettem a gyakorlatomat, illetve a Masszőrök konferenciájára tértem be lelkesen, amikor épp nem otthon kómáltam…..
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.04.10 19:37:13
@EU zászlót mindenhova!: Te balfasz egyértelműen leírtam az előző írásomban, hogy soha nem mondtam, vagy írtam azt, hogy kevesen nézik az M1-et. Pontosan azt írtam, hogy CSAK ezt nézik. (mert nincs pénzük, így maradnak az ingyenes csatornák).Nem ártana, ha megtanulnál szöveget értelmezni is néha.
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.04.11 11:56:30
@EU zászlót mindenhova!: Te balfasz. Hajtogatod a magadét, de arra nem veszel fáradtságot, hogy normálisan elolvasd amit leírtam. Tudod mit? Légyszíves idézd tőlem azt a szöveget, ahol én azt írtam, hogy nem nézik az M1-et. Azt viszont örömmel látom, hogy elkezdődött újra a munkaidőd. Gondolom, amikor tegnap este írtam, már lejárt és húztad haza a csíkot.
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.04.11 13:26:37
@EU zászlót mindenhova!: Nem érdekelsz a nézettségi adataiddal sem. Tűnj el az életemből. Menj kinyalni a főnököd valagát, mert a végén még csokis lett a nadrágja.
Sétáltam a gyönyörű napsütésben. A határon feltűnt migráns hordák békésen legelésztek a kerítés tövében. Egy sem mert belépni az országba, az tegnap úgy meg lett védve, hogy csak na. Mindenki derűs nyugalommal végezte a munkáját, hisz azt már nem kell félteni a menekültektől. A nagymamák, és a…..
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.04.10 07:41:04
@Brendel Mátyás: NEM mindre igaz, hogy hülyébbek, csak tájékozatlanok. Gondolj azokra, akiknek csak az M1, Kossuth rádió és a Mészáros Lőrinc féle napilap jut, mert másra nincs pénze. Mindenhonnan ugyanazt hallotta, olvasta és látta! Így persze, hogy el is hitte.
Nem ők hülyék, hanem akik ezt csinálták, Orbánnal az élen, azok a gátlástalan HAZAÁRULÓK!
Hadházy Ákos, az LMP vasárnap éjjel lemondott társelnöke kellően kiborúlt ahhoz, hogy őszinte legyen. Elárulta: Schiffer András és Sallai Róbert Benedek sokmilliós perrel fenyegette azokat a képviselő-jelölteket, akik vissza akartak volna lépni az ellenzék javára. Szél Bernadettől pedig lemondást…..
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.04.09 19:18:49
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.04.09 21:30:29
@CM2131: Igen, a 2/3-ad mögött a magyar nép áll. A Fidesz által átvert magyar nép. Döntően azok, akinek az életben csak az M1 tv, a Kossuth rádió, s esetleg a Mészáros Lőrink kezeiben lévő megyei lap jut. Mivel mindháromban ugyanazt olvassa, hallja, látja, természetesen el is hiszi, s rohan a Fideszre szavazni.
Ezek az emberek Orbánnal az élen a magyar nép árulói, s amennyiben az életükben megússzák, a történelem majd ítélkezik felettük. Ekkora árulója a magyar népnek még talán Rákosi sem volt.
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.04.09 21:45:25
@CM2131: Az egyértelmű érthetőség kedvéért "Ezek az emberek Orbánnal az élen= A Fidesz azon tagjai, akik a hazugságözönt kitalálják, és azok, akik azt a közmédiában terjesztik. Ezek egytől-egyik a nép árulói.
Nincs ezen mit szépíteni: a fél ország azt mondja, hogy Orbán kell. Majdnem 50 százalék listán a Fidesznek, ez magáért beszél. Mi gondolhatjuk azt, hogy ez tragédia. Hogy 2018 április 8. a legszomorúbb nap a rendszerváltás óta. Ettől még a tény tény marad: a fél országnak ez kell. Kádár nyomdokain…..
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.04.09 18:55:07
@Jorgos Vadefakisz: Schiffer a Fidesz beépített embere!
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.04.09 18:55:08
@Ma Baker: Most ezt a szöveget adta ki a központ?
butus, a Magyar Köztársaság állampolgára 2018.04.09 18:55:24
@efi: szerintem van egy harmadik típus is. Amelyik nem ostoba, csak rendkívül tájékozatlan. Pl.: Azért szavazok a Fideszre, mert azok nem kommunisták! (He-he-he)