Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GameWithMe

89 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! A mai bejegyzésben ismét egy platformer verekedős játékot hoztam el Nektek. Hogyan találtam a játékot:A rövid válasz az, hogy a Steamet böngésztem és úgy jött szembe. Bár korábban már mutatta be platformer verekedős játékot, úgy gondolom, hogy az „újabb” kiadású dolgoknak is helye van a…..
Sziasztok! A mai bejegyzés egy igazán megosztó lesz, mármint a megítélése terén, ugyanis ma hazárdírozni fogunk.. vagy mégsem? Te melyik oldalon állsz? A póker szerencsejáték, vagy sem? Mindegy is! Ma, kifosztjuk az asztalokat, tartsatok velem! Mielőtt belevágnék ebbe az igencsak megosztó…..
Sziasztok! A mai bejegyzés főszerepében mint ahogyan a címből is kiderülhetett a Venom XBOX kontroller tartótáskája lesz. Nézzük milyen! Miért döntöttem mellette: Ennek igazából nagyon egyszerű oka van, mégpedig az, hogy nagyon sokáig csak az asztalon tartottam a kontrolleremet, utána pedig egy…..
Sziasztok! Nagyon régen volt már a SegíTech menüpontban tartalmi frissítés, de ma itt egy újabb bejegyzés, amelyben ismételten az XBOX One kontrollerrel fogok foglalkozni. Kezdjünk is bele! Jöjjenek a tapasztalatok: Azzal a problémával szembesültem egy pár hónappal ezelőtt, amikor a Rocket League-al…..
Sziasztok! A mai bejegyzésben egy technikát szeretnék Nektek megtanítani, illetve elmagyarázni. Az előző bejegyzésemben a Beach Field nevű pályát elemeztem ki. Itt olvashatjátok el: https://gamewithme.blog.hu/2023/03/01/bombergrounds_reborn_beach_field_palyaelemzes Gyorsan meg is jegyzem, hogy nem…..
Sziasztok! A mai bejegyzésben arra gondoltam, hogy ássuk bele még jobban magunkat a BomberGrounds rejtelmeibe, és elemezzünk egy kicsit! Ez lesz ma terítéken. Mielőtt belekezdünk az elemzésbe szeretném, hogy ha elolvasnátok az előző bejegyzésemet, amelyben a Cherry Blossom szezonjáról írtam le a…..
Sziasztok! Tudom, rengeteg idő eltelt már, amióta megírtam a Rocket League – A helyes beállítások nyomában – 2. rész című cikkemet, de okkal telt el ennyi idő. Miért telt el ennyi idő a 2. és a 3. rész megjelenése között?Nos a válasz erre rém egyszerű. Most gyűlt össze annyi tapasztalat, hogy…..
Sziasztok! Egy héttel ezelőtt megírtam a BomberGrounds Reborn bemutatóját, és a bemutató cikkemmel együtt természetesen nem megtörve a hagyományokat a videómat is elkészítettem a játékról, így ha ki szeretnétek próbálni a játékot, akkor a cikkem és a videóm nagy segítség lesz benne a számotokra!Ha…..
Sziasztok! A mai bejegyzésben ismét egy bemutatóra irányul a figyelmem, és ezzel a Ti figyelmeteket is szeretném a BomberGrounds nevű játékra irányítani, ugyanis nagyon is érdemes a figyelemre! Kezdjünk is bele! A Bombermania történeteKi ne ismerné a Bombermania-t nem igaz? Hiszen nagyon régre…..
Sziasztok! Új vizekre evezek, a mai bejegyzésben, mert hát miért is ne! Tartsatok velem!A Rumbleverse közösségében felröppent egy hír, miszerint megszűnik a játék. Ezt a témakört járom körbe. Azért gondoltam, hogy erről Én is megírom a cikket, mert egyrészt rengeteg tartalom van már a Youtube…..
Sziasztok! Úgy tűnik, hogy új játékokból nincsen hiány, újra elérkeztünk a mai bejegyzéssel egyhez. Mindenek előtt személyes tapasztalattal kezdem a bejegyzést, tartsatok ma is velem! A személyes tapasztalatom: Rólam határozottan elmondható, hogy soha sem rajongtam és rajongok a Puzzle és a Gem…..
Game With Me SquadBlast - Bemutató 2023.01.21 14:20:12
Sziasztok! Ma ismét elérkeztünk egy olyan játékhoz, amely még nem volt a blogomon, sem a Youtube csatornámra nem került még fel, ez pedig a Squad Blast nevű játék, amelyet most be szeretnék Nektek mutatni. A napokban böngésztem az interneten és megakadt a szemem ezen a játékon. Utána néztem a…..
Sziasztok! Először is Boldog Új évet kívánok Mindenkinek! Mivel is kezdhetnénk az új évet? Nos, tulajdonképpen ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, hiszen szünni nem akaró tudás-szomjunkat oltva újra tanulunk valamit a Rumbleverse-ből, amely egy köríves rúgás lesz, az angolosok kedvéért „Spin Kick”.…..
Sziasztok! A mai bejegyzés egy igazán régi ihletésű, talán akkor fogalmazódott meg bennem egy cikk gondolata, amikor a csatornám és a blogom még nagyon kezdetleges volt, most pedig el is érkeztünk ahhoz a ponthoz, hogy meg is beszéljük, hogy hogyan is érdemes emote-olni a játékban! Ez következik…..
Sziasztok!Úgy látszik, hogy a véletlenekből és a szerencsékből nekem jócskán kijutott az év végére, hiszen a mai bejegyzés is egészen véletlenül egy szerencse folytán íródik meg, hiszen eredetileg nem ezt a tartalmat terveztem a blogomra és a csatornára, de úgy hozta az élet, hogy mégis csak a…..
Sziasztok! Ma ismét itt vagyok egy újabb bejegyzéssel, amelyben szintén a Rumbleverse lesz a téma, méghozzá egy mozdulatot szeretnék Nektek megtanítani és elmagyarázni! Tartsatok velem! Kezdjük egy kis visszatekintéssel:Az 1. szezon óta sokat változott a játék, pedig még alig tart a 2. szezon. Az 1…..
Sziasztok! A mai bejegyzést sok évesek kontroller használatom, illetve a csoportokban fellelhető „rémképek” ihlették meg, amelyeken gyakran széttört kontrollereket látnunk. Így arra gondoltam, hogy a Fortnite után most arra keresem meg egy szakember segítségével a választ, hogy hogyan is használjuk…..
Sziasztok! A mai napon ismét elhoztam Nektek az Epic Games Publishing és az Iron Galaxy Studio közös csihi-puhi játékát, a Rumbleverse-t. Egy újabb tutorial apropóján, amelyet Én fejlesztettem ki, illetve játék közben jöttem rá, hogy a saját javamra tudom fordítani a mozdulatot, mechanikát. A…..
Sziasztok!Rég volt már sorozat a blogon nem igaz? Dehogynem! Így hát elhoztam Nektek egy újabbat, amelyben a Legends of Runterra Challange-jeihez hozok el hétről-hétre egy bejegyzést és egy videót, amelyben lépésről-lépésre elmagyarázom az adott Challange megoldását! Vessük bele magunkat a kalandba…..
Game With Me MarvelSnap - Bemutató 2022.11.02 12:32:48
Sziasztok! A mai bejegyzés egy igazán friss játéké, ugyanis a Second Dinner gondozásában megjelent MarvelSnap kártyajátékkal fogok foglalkozni, szóval a Marvel Fanok örülhetnek!Mindenek előtt: A játék mint említettem igazán friss, hiszen a Second Dinner gondozásában, 2022. október 18-án jelent meg.…..
Sziasztok! Let's Get Ready to Rumble, azaz bunyóra fel! A mai bejegyzés is ismételten az új játékról fog szólni. Fejlődjetek velem! Egy újabb technikát hoztam Nektek, amely igazából talán az egyik legismertebb pankrációsok által használt mozdulat, amikor egymás a köteleknek lökik. A Rumbleverse-be…..
Sziasztok! A mai napon arra gondoltam, hogy ismét belevetem magam a mesekártya világába, de ezúttal nem a Hearthstone lesz a középpontban, hanem számomra még ismeretlen Legends of Runterra nevű kártyajátékot szeretném Nektek bemutatni! Mielőtt fejest ugranánk a Legends of Runterra világába,…..
Sziasztok! A mai bejegyzés egy igazán rendhagyó a blogon, hiszen eddig eszköz bemutató még nem volt, azonban arra az elhatározásra jutottam, hogy mostantól az általam vásárolt gamer kiegészítőkről, programokról szívesen megosztanám veletek a tapasztalataimat, hátha ezzel is segítem majd a „kicsiny…..
Sziasztok! Ma arra gondoltam, hogy bevezetlek Benneteket a Rumbleverse-ben található „Play Ground módjába, azaz elmagyarázom, hogy mire való. Tartsatok tehát velem! Mindenek előtt fontos tisztázandó körök: Mielőtt kijött a Rumbleverse sokan nagyon kíváncsiak voltak rá, hogy mégis milyen játékról van…..
Sziasztok! Ma ismételten összeveretjük magunkat... vagy mégsem? Remélhetőleg ma megússzátok a virtuális kék-zöld foltokat, legalábbis mindent elkövetek annak érdekében, hogy így legyen! Csak olvass tovább! Az elmúlt hetekben sorra vettük a mászási technikákat, ma pedig így olyan technikát, trükköt…..