Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JogszaBye aLex

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár az átlagosnál enyhébb az idő, így is tombol az influenzaszezon. Honnan tudjuk, hogy influenzásak vagyunk, elkaptuk a koronavírust, vagy csak megfáztunk? Mi a különbség a három betegség között és hogyan tudunk ellenük védekezni? Dr. Gudor Orsolya, a Rózsakert Medical Center gyermekgyógyászának…..
JogszaBye aLex 2021.11.19 14:13:42
@steery: "Eddig 11 olyan ismerősömről tudok, akik beoltatták magukat kovid ellen és 1-7 napon belül meghaltak" Név szerint?
  A Heritage Foundation felmérése szerint az Egyesült Államokban mért gazdasági szabadság évről évre szűkül. Ez meglátszik a világ országainak rangsorában elfoglalt pozícióin is: 2015-ben még a Földgolyó 12. legszabadabb gazdaságát mondhatták magukénak; három évvel később már csak a 18-adikak, majd…..
Európa-szerte nagyságrendileg 100 millió emberre van káros hatással a zajszennyezés, amelynek messze a legnagyobb forrása a közúti forgalom – derült ki az Európai Környezetvédelmi Ügynökség (EEA) új felméréséből...
JogszaBye aLex 2021.10.14 14:34:34
Elon Musk szerint nem sokon múlott, hogy a 2003. június 1-én alapított céget ne Teslának hívják. A Tesla névhasználati jogát ugyanis korábban már lefoglalták. „Egy kis érdekesség a Tesla történetéből: nem mi találtuk ki a Tesla Motors márkanevet. 2004 végén vásároltuk meg 75 ezer dollárért Brad…..
  Az utóbbi 10-15 évet tekintve azt gondolhatnánk: kezd megbolondulni a világ. Mintha a Föld fejlettebb szegmenseiben Marx legelkötelezettebb hívei diktálnák a tempót. (Pár nappal ezelőtt több mint 120 nyugalmazott USA-beli katonai vezető - köztük számos tábornok és admirális - tett közzé nyílt…..
Azt hiszem, senkit sem ért váratlanul: Karácsony Gergely ismét hagyta magát rábeszélni. 12 év után a szabolcsi faluból származó Gergő lehet Orbán Viktor első reális kihívója, és ez ráfér az országra, nem mellesleg a hatalomba belekényelmesedett Orbán Viktorra is. Ezt nem hiszem, hanem ebben biztos…..
JogszaBye aLex 2021.05.17 14:19:04
@A kiló nem százat jelent.: alapvetően, igen. Egyetértek. Halkan jegyzem meg, hogy személyesen ismerek több, négy - vagy több - gyerekes anyát. Közülük egy sem munkanélküli. Viszont nem messze vagyunk attól, hogy aki ma dolgozni akar, az tud is (hogy Szabolcsban mi a helyzet, arról nincs személyes tapasztalatom).
Egyik szemük sír, a másik pedig röhög, ilyennek látják az Orbán-kormányt külföldön az utóbbi években, legutóbb épp a „gender” szó használatának tiltásával tettük magunkat nevetségessé. Az összes magyar bürokrata már az első napon megtanulja, hogy melyek azok a tabu szavak, amiket más országban…..