Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soulfilter

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer volt, hol nem volt, Pesten és Budán is túl, de még Pest megye határain belül, egy hatalmas, sötét erdő. Ennek az erdőnek a közepében, minden szem elől elrejtve található egy icinyke-picinyke kis tisztás. Alig nagyobb, mint egy talpalatnyi föld. De ezen a tisztáson, az ősöreg tölgyfák…..
Semmiből - Valahová Reunion 2022.01.10 08:58:25
I. Mézillatú tavaszi szombat délelőtt volt. A randit a szokásos helyre beszélte meg, a Jászai térre. Irány a sziget, ahol lehet mélázva, sétálva beszélgetni, ismerkedni. Igen, ez egy sablonos hely. De egy kapcsolat, ismerkedés elején akár a Miami Beachen is sétálhatnánk, miközben meteorzápor húz át…..
Liza a barátnőivel érkezett szeptemberben egy hétre a Mecsekaljára, hogy megnézzék, milyen a híres szüret itt, ezen a gyönyörű vidéken. A fiúval már az első napon megismerkedett, először csak pár szó hangzott el köztük, aztán Lizát már nem is érdekelte a szőlő, egész nap csak beszélgetett volna a…..
Semmiből - Valahová Az étlap 2021.05.11 09:17:29
Az étterem negyvenvalahányéve nyitott meg. Előkelő hely, előkelő környezet, előkelő vendégek. Minden igényt ki akart szolgálni. Finom ételek, finom közönség. És az ehhez illő étlapok. Kicsit büszke volt magára, hogy vastagabb, mint a többiek. Mert benne nem csak magyarul és idegen nyelveken…..
Szeretek tüzeket gyújtani. Most ne egy gyertyára gondolj, vagy egy tábortűzre. Azok nem vonzanak annyira. A férfiakban szeretek tüzet gyújtani. Kamaszkoromban kezdődött. Észrevettem, hogy bizonyos srácok mások, mint a többiek. Valami furcsa volt bennük. De nem láttam semmi extrát. Ugyanolyan…..
Semmiből - Valahová Nyítás 2021.04.30 11:00:00
Az életünk nap, mint nap ugyanaz. Ez egy hamis kijelentés. Nincs két ugyanolyan nap az életünkben. Legfeljebb ugyanolyannak tűnhet. Vannak a megszokott történések, amelyek jönnek mindig ugyanúgy, és átfolynak rajtunk, és fel sem tűnnek. És vannak azok a dolgok, amik nem megszokottak. Amik…..
Semmiből - Valahová Negyvenesek 2021.04.30 10:52:06
Az alkonyat észrevétlenül kúszott be a város fölé. Ültem a második emeleti nyitott ablakomnál. Élveztem a kora tavaszi langymeleget. Előttem kinyitva a laptopom, halvány fénnyel árasztja el a szobát. Nem gyújtottam más fényt. Élvezem a sötétséget. A laptop még munka után maradt nyitva, most…..