Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bankvezér_

0 bejegyzést írt és 188 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsákutcába vezethet minket az a folyamat, ahogyan az agyunk megpróbál megküzdeni az egyre több információval. Életünk felgyorsulásának folyamata több mint száz évvel ezelőtt kezdődött, akkoriban az emberek még mai szemmel nézve eléggé komótosan dolgozgattak, esetleg sétálgattak, beszélgettek vagy az…..
Bankvezér_ 2024.01.26 17:58:43
@boundary: Igaz, ez tény. De nincs információs értéke, mert minden generáció megírhatja ezt. A változás annyira felgyorsult hogy a generációk ma már nem emberöltőnyire, hanem csak 10 évnyire vannak egymástól és már nem azonos nyelvet beszélnek. ők sem.X Y Z alfa generációk.
Bankvezér_ 2024.01.27 08:39:19
@gigabursch: Nem értelmetlen. Azokat a különbségeket mutatja, hogy egy egy generáció milyen világot lát meg először gyerekként. Hogy van-e televizió, vagy mobiltelefon, vagy milyen tudat befolyásoló életmód az aktuális abban a korban. Nagyon felületesen ítélkezel, holott ezeknek a generációknak a kutatása komoly terület, sok okosságot találhatsz ha utána nézel. A téma egymondatos lesöprése nem vall érett megfontolt gondolkodásra.
                       Az anyuka aggódik a 29 éves fia miatt, aki még otthon él vele. Azért szeretné, ha lenne tartós valakije, mert ha megszokja a magányos életmódot, nem lesz normális kapcsolata, ahol továbbfejlődve megtanulhatná az együttélés alapjait.                                …..
Bankvezér_ 2023.12.18 15:44:58
@Real_Time_2: Szia, mutatok valamit:

www.youtube.com/watch?v=iP4YbZLEfFs

szívesen!
Bankvezér_ 2023.12.21 13:04:16
@Sadist: hajrá srácok! Igazatok is van, a sok mihaszna nő nem akart se államférfi, se hadvezér, se feltaláló lenni, se olajbányász se űrhajóácsoló nagyiparos. Se tanulni, se dolgozni nem akartak.
Aztán most meg már mindent is akarnak. Hálátlan pusztulat mihasznák.
Csak annyival van több eszük a tyúknál, hogy nem szarják össze az udvart.
Hajrá toljátok csak keményen, alázzátok a femifosnácikat.
                       Levélírónk nem tartja magát a férfiasság példaképének, de annyira elviselhetetlennek se, hogy ne találna hozzá illő nőt. Egy évnél hosszabb kapcsolata még nem volt, de úgy véli, nem az ő hibájából.                                   Fedezd fel és használd! Érezted már…..
Bankvezér_ 2023.10.03 11:12:14
@moonshadow: egy parasztfiú nem képes se kulturálisan se társadalmilag felnőni egy királylánynak nevelt nőhöz. Az hogy állandóan feláll a nagy farka az egy darabig okés, aztán meg ciki lesz hogy böfög és fingik az asztalnál és nem tud krikettezni és röhög rajta az egész királyi udvar a háta mögött.
                       „Nem vagyok zsarnok, sem olyan, aki aggódást, törődést színlelve akar uralkodni valakin. De néha bennem van, hogy úgy hagyom egyszer és meglátom, mire jut egyedül” – Az, ha a pasid minden szituációban béketűrő, előny is lehet, ...hátrány csak akkor, ha flegma pincéreket kéne…..
                       „Nekem nem volt egyéjszakás kalandom, elítélem az ilyet, ugyanúgy, mint a hazudozást, szeretek ragaszkodni valakihez” - A kiszemelt pasi már volt egyszer nős, Levélírónkat pedig még elkerülte a házasság, most mégis egy olyan fickót szeretne megkapni, akivel kevés dologban ért…..
Bankvezér_ 2023.09.04 21:23:52
@Vén motoros: Ezt nagyon szívszorító volt még olvasni is, nem, hogy átélni.
Kíváncsi lennék erre mit szólnak itteni nagyokosok.
Akik nem látnak tovább a pillanatnyi kis egójuk fénykörén. Hogy azon túl mekkora sötétség van.
Bankvezér_ 2023.09.05 10:37:45
@Chendrys19: valamiképp mégis igaza van, hiszen a pénzed, amit félreteszel, csak egy darab papír. Ha nem lesz pék aki neked kenyeret süt, vagy bádogos aki lebádogoz vagy hentes aki kivágja neked a disznóból a karajt hogy megegyed, akkor a pénzed semmit nem ér.
Minden korban az aktív dolgozó emberek adják a termelést.
A félretett pénzed kamatát is ők termelik meg.
Ha meg nem lesz dolgozó vagy dolgozni képes vagy dolgozni akaró ember akkor éhenhalsz a pénzeddel és elinflálódik a ***csába.
Utólag mindenki hápog, hogy erre az eredményre senki nem számított, holott ha engem kérdeznek a választás előtt, nagyjából lekottáztam volna nekik. Persze lehet azt mondani, hogy csak utólag okoskodok, és erre mindenki azt gondol amit akar, de szerintem ennél kiszámíthatóbb választásunk nem volt a…..
Bankvezér_ 2022.04.10 09:43:19
@Deansdale: a háttérhatalom meg gonosz bilderberg meg cia ügynökök, mocskos amerikaiak ezt értem. De ettől még Putyin egy őrült diktátor lehet. Nem függ össze a két ügy.
Érdekes módon az ukránok hazugsága zavar téged. De putyin egész országát agymosó média hazugsága meg orbán hazudozása - az okés.
Hogy kiplakátolja hogy az ellenzék háborút akart, ő meg békét.

Érdekes kettősmércéd van, de jól áll neked, sose add fel!
Bankvezér_ 2022.04.10 11:05:28
@Deansdale: "nem tiltotta be az ellenzéket" persze, mert előbb novicsokkal megmérgezi őket.
Ééééédes vagy hogy ennyire kifordítottan tudod szemlélni a világot és már semmi valóságelem nem számít neked csak az hogy a libsi oldal ellenzéke legyél. Amit azok mondanak annak ellenkezőjét visszhangzod.
"orosz kormánymédiában az orosz népnek mit magyaráz, engem kurvára nem érdekel"
Tulajdonképpen ilyen alapon semmi nem kéne hogy érdekeljen. Ismered az 1984 regényt? Megérkeztünk pont abba a világba. Te meg tapsolsz ennek.
Bankvezér_ 2022.04.10 18:09:32
@Gógita: ezzel abszolút egyetértek, a baloldal is egy súlyosan torz és zárt buborékban ücsörög.
Biztos nem tudod, de én nem vagyok se balos, se fideszes. Ciki, ugye?
@Deansdale: Az hogy az oroszok sorban mérgezik az ellenzékieket azt nem a 444 írja, hanem minden világlap. De te simán rásütöd mindenre, hogy libsi sorosiszta és akkor máris folytathatod a valóságtagadást. Engem nem zavar, csak tudj róla milyen buborékban vagy te is. De te imádod magadat az igazság bajnokaként látni/láttatni.
Sziasztok! Gondolkodtunk róla, legyen-e poszt a témáról. De már a csapból is ez folyik, mindenhol erről olvasni. Mi újat írhatnánk még? Ezért poszt helyett csak egy beszélgetős oldalt hozunk létre. Úgy néz ki még eltart ez az állapot egy ideig, így egyszerűbb, ha egy helyen lehet beszélgetni…..
Bankvezér_ 2022.04.05 14:54:12
@тельня́шка: cinikus vagy de jól áll neked!
Deansdale Életfilozófiám 2022.04.05 12:14:53
Mindent le fogok vezetni egyetlen gondolatból: A gyermekednek nem adsz enni gyilkos galócát. Persze ez feltételezi, hogy ép elméjű és ép lelkű ember vagy, mert azok szeretik a szeretteiket és jót akarnak nekik. Itt rögtön eltéríthetné a gondolatmenetet a szubjektivista posztmodern, vagy akár a…..
Bankvezér_ 2022.04.05 13:49:41
@Deansdale: "a globális(ta) hatalom évtizedek óta nyomja azt a propagandát, hogy a jó emberek legyenek individualisták és libertáriusok, még a szeretteikkel se törődjenek igazán"

Ezt nem hiszem el!

Persze náhány szórvány elmebeteg nyilván kiirt már ilyet a netre, de hogy ez általános tendencia lenne - ezt nem hiszem el.
Ezer évek múlva egy zsidó ünnep középpontja lesz Zelenszkij, s bár a részletek ködösek lesznek, a lényeg annyi, hogy zsidó fiúk és lányok multikulturális demokráciák vezetőivé nőhetnek fel. - David Rothschild "Thousands of years from now there is going to be a Jewish holiday centered on the…..
Bankvezér_ 2022.04.01 16:40:58
@Deansdale: na végignéztem.
Igen, azt osztom, hogy a kép bonyolultabb mint bármelyik propaganda beállítja. Nem tudom ő honnan veszi az infóit, azon indig mosolygok amikor ezt hallom "minden oldalt meg kell hallgatni és az igazság magokat fel kell csipegetni". Honnan tudja mia z igazság a sok propaganda meg csúsztatás és hazugság között?
Ezzel eleve leteszi a garast, hogy azokat csipegeti fel amiben hinni akar, meg közeláll a világnézetéhez.
Nem tetszett milyen jéghideg szenvtelenséggel érti meg a háborút, hogy ez bizony kell és kész. Topmcat egy militáns szívtelenség, ez tisztán látszik.
Aztán az megint vicces hogy a háború 3-4 napján készült videot akarsz érvként felhozni, mert már egy hónap eltelt és sok minden gyökeresen megváltoztoo. Nőtt a barbarizmus például.

De a te szóhasználatodban 1:1 az van amit tomcat mondott. Azért ennyire ne higgyél ám neki se. Ő se nemzetközi politológus, se nem szakértő, hanem egy otthonülő fotelhuszár.
Bankvezér_ 2022.04.01 17:23:23
@Deansdale: Tomcat nem pártatlan, hanem oroszbarát, militáns és erőszakhívő. Tapsol a háborúnak, az az ő világa. Neked ez miért tetszik?
Bankvezér_ 2022.04.01 22:47:44
@vodkasprite: jól mondod! végtermék mintapéldány akin átment az úthenger!
Hogy te milyen tévedhetetlenül jól látod a világot!!!

A kritikátlan elfogult agymosott oroszbarátság a probléma, akin átment a putyin propaganda úthenger. Aki rajong az erőért és a hatalomért. Ez élteti. Mindegy milyen áron.
Ahogy írtam, a háttérhatalom tökélyre fejlesztette a szektásítás pszichológiáját, és az agymosott hordáival úgy legózik, ahogy neki tetszik. Ennek egyik folyománya, hogy ami a világban történik, illetve amit a média erről hazudik, annak jó része már kifejezetten a szektatagoknak szól, ők a…..
Bankvezér_ 2022.03.05 18:48:49
@Deansdale: "Mellesleg ahogy ezeket a sorokat olvasod Izrael épp lövi Szíriát, az USA bombázza Szomáliát, és Szaúd-Arábia is támadja Jement,"
Az szerintem könnyen belátható, hogy az arab országok sárkunyhóinak lerombolt képe nem hozza az európai embert annyira lázba, mintha tőle párszáz km-re egy kb hasonló fejlettségű országban lát felrobbantott hidakat lakóházakat, iskolákat, kórházakat. Amilyen épületei neki is vannak otthon.
Ezek a képek sokkolóbbak mint egy afgán lerombolt épület.

Egyszerűen így működik az ember, hogy ami hozzá hasonló és közel van, annak a tragédiája elevenebben megérinti.
Bankvezér_ 2022.03.05 22:50:35
@békaapu: Fiam járt ott, személyes tapasztalat. Egyébként csodaszép tájak, jó kaják, de nem egy barátságos vidék.
Deansdale Szép új világ 2022.02.09 19:26:41
Amennyi pénzt a cenzúrára költenek, abból már felszámolhatták volna az éhezést az egész világon, vagy a szegénységet nyugaton, ha úgy jobban tetszik...
Nehéz eligazodni ezen a pasin, mert hol a családalapítás mellett van, hol pedig úgy tűnik, épphogy viszolyog a dologtól, bár az exével előszeretettel példálózik.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati…..
Bankvezér_ 2022.02.09 11:55:20
@Kaszáspók: Boomerek, ha találkoznak :-)
Emlékszem, már Deák Ferenc idejében is panaszkodtak, hogy "ezekamaifiatalok!"
„Tudom, hogy a gyerekvállalás sok szempontból nem egyszerű, de a terhek zöme főleg a nőre hárul, akkor miért vonakodnak?” - Levélírónk magánfelmérése szerint a férfiak mostanában ódzkodnak a szaporodástól, az indokaik pedig olykor elég hajmeresztőek.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
Bankvezér_ 2022.01.09 18:25:18
@Tahmaris: Kolléga biztos magára vette, hisz 72 éves nyugdíjas vegyészmérnökként valószínű, hogy a mai huszonéves lányok életét éli. Ja nem is...
Bankvezér_ 2022.01.09 18:32:21
@Tahmaris: Vonható bizony!
..egy meglepő kisszínes: az új Bond-film a közepétől nem is szar, csak addig. Akár még egész jó film is lehetett volna, ha egy kicsit jobban odafigyelnek és a féltucat írói penna némelyikét nem felkapott bolsewoke aktivistáknak adják. A világtörténelem legtúlértékeltebb mozijához, a Fekete Párduchoz…..
Bankvezér_ 2022.01.03 08:58:58
@Frederick2: kék színű lények kellenének. Előre ülnek a világoskékek, hátra a sötétkékek.
Ha a spórolós pasi abban látja az összeköltözés megoldását, hogy cuccolj be a szüleihez, lehet, hogy más problémák is fognak még jelentkezni a kapcsolat folyamán.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati…..
Bankvezér_ 2021.12.29 12:26:53
@Örömhernyó: Erre a levélíró csajra elemzel egy gonoszat? Ez nem a posztolóról szól, hanem te magadról! Te saját magadat elemzed és belevetíted a csaj képébe.
Terápiába kellene menned.
@Dorottya Hrabovszky: Teljesen igazad van. Ez alap, hogy nem költözünk se szülővel, se após-anyóssal össze. Ez infantilizmus.
Susánszky Iván jobb sorsra érdemes twitterén találtam a linket az 1bit, illetve qubit cikkére, ami olyannyira extratudományos, hogy már a felvezető szövegben ilyen poénokat puffogtat: Miért van az, hogy a férfiak inkább szavaznak a radikális jobboldali pártokra, míg a nők a balközép és baloldali…..
Bankvezér_ 2021.12.27 16:43:04
@FUCKSZFE: Állami bevétel, amit az állam a szociális szféra számára kellene felhasználnia. Mi az hogy "te" fizeted???
Semmit nem te fizetsz, hanem mindent a munkáltatód.
Te csak a nettő béred felett rendelkezel. Lángész.
Bankvezér_ 2021.12.29 11:21:05
@Mia and Me: Így van! Igazából a "hagyományos" férfi munkák eltűntek: nem kell a földeken dolgozni, nem kell a lovat lecsutakolni, a bikát befogni: a háztartásból a veszélyes és erőt igénylő munkák a városi környezetben már eltűntek. A mosás, takarítás, vasalás... tehát a hagyományos nmői munkák pedig megmaradtak.
Bankvezér_ 2021.12.29 11:26:48
@valis47: szerintem nem lehet levonni szoros párhuzamot az emberi és hangya társadalmakból. A hangya egy fajta viselkedésmódot tud.
Az ember meg ezerszer jobban tud alkalmazkodni gyökeresen eltérő körülményekhez.
De értem ám, hogy a cigányokra célzol.
Persze, hogy paraziták, ha olyan ostoba a többségi társadalom, hogy hagyja ezt.
Más részt viszont egy olyan fellázadó tömeggé válhatnak ami destabilizálná a társadalmat, ha hagynák őket totálisan a nyomorba belesüllyedni.
Nehéz megtalálni az egyensúlyt ám!
Sok tökkelütött azt hiszi antiszemita vagyok, a mai különkiadás nekik szól :) Fel vagyok iratkozva a kedvenc rabbim youtube csatornájára, és a legfrissebb videójából érdekes befektetési tanácsokat kaptam, megosztom hát veletek is. Oké, na, az elején mellékesen megjegyzi, hogy az Új Testamentum egy…..
Bankvezér_ 2021.12.12 19:13:37
@G. Nagy László: ott csúsztok nagyon félre, hogy bele vagytok ragadva az anyagi világba és a pénz meg hatalom többletet tekintitek magasabb rendűnek.
Jézus meg pont ezen felül áll, meg az összes vallás valódi magja az anyagi világon túlra mutat.
Súlyosan alacsony rendű gondolkodás a másik átverését meg a saját gazdagodásunkat vallási célnak tekinteni.
Deansdale Világvége után 2021.10.11 17:28:58
Figyelem: ez csak laza ötletelés, fantáziálás egy olyan kritikus vészhelyzetről, amikor hetekig szünetel egy vagy több közműszolgáltatás. Ennek az életmódváltós témához semmilyen közvetlen köze nincs, kéretik nem keverni. Garantáltan becsúszik majd pár elvadult gondolat, ezt mindenki kezelje a…..
Bankvezér_ 2021.11.22 15:54:35
@Borathan: Igen, minden negyedik hónap után! Egy évben összesen 3 oltás. Tíz évben harminc.
Bankvezér_ 2021.11.23 13:16:27
@Deansdale: nincs semmi bizonyíték arra sem, hogy az oltás csökkenti a tüneteket. Mert látjuk, hogy elképesztően nagy egyéni különbségek vannak a covid lefolyásában. És nincs olyan egyetlen ember, akin lehetne látni, hogy oltottan vagy oltatlanul hogyan esik át rajta. Mert egy ember az csak oltott, vagy oltatlan lehet.
Kész. Ennyi.
Bankvezér_ 2021.12.03 10:05:57
@Deansdale: Megtörték bizony! Mohács, Segesvár, 1867, holokauszt, fasizmus, 56 leverése. Hol a csodálkoznivaló?
Deansdale Ilyen a sors... 2021.11.24 08:34:38
Filóztam már ezeken az oldalakon régebben arról, hogy a történelem sodra vakká teszi az embereket a saját szerepükre az eseményekben, de nem gondoltam, hogy ezt ilyen hamar és ilyen érdekes formában látom megvalósulni pont itt. A kommentelőim fele abszolút zökkenőmentesen csatlakozott a 21. század…..
Bankvezér_ 2021.11.24 12:05:47
@promo921: állítólag újabbak az oltások, követik a mutánsokat.
vagy nem.
Bankvezér_ 2021.11.24 16:13:53
@Merész Vlagyimir: Ilyen alapon bármit kétségbe vonhatnál: hogy mit csomagoltak a tejesdobozba, a sörösüvegbe nem kevertek-e ciánt.. satöbbi.
A teljes mai világ totál kívül esik a kompetencia szféránkon.

Ezért vannak az élelmiszer meg gyógyszer ellenőrző és vizsgáló szervezetek.
Te egyénileg mindent megvizsgálsz?
Mert azt értem, hogy kételyeid vannak. Csak ilyen alapon bármit is megkérdőjelezhetsz.
Deansdale Sztrájk 2021.11.22 18:32:57
Eljutott hozzám a hír, hogy pár pedagógus megunta a szakszervezetek töketlenségét, ezért szeretnének saját erőből sztrájkot szervezni a kényszeroltás ellen. Abszolút egyetértek ezzel a kezdeményezéssel, és teljes mértékben támogatom is - ez a cikk ezért íródik. Szerintem teljesen nyilvánvaló, hogy…..
Bankvezér_ 2021.11.23 13:11:30
@Frederick2: "Szükséges, hogy legyen a társadalomban szolidaritás"
Bizony! Szükséges lenne. Ettől lenne társadalom.
Magyarország ma nagyon nem ilyen. És ha megnézed a történelmünket, különösen a 20.századot, akkor nem is kell már többet beszélni.
Deansdale 2021.11.20 12:25:23
Bankvezér_ 2021.11.22 14:45:25
@Borathan: fél év múlva mehetsz negyedik oltásra. Ez most már divat lesz hogy 6 havonta újra és újra.

Arra meg semmi bizonyíték nincs, hogy bármitől is megvédenek az újabb oltások. Mindig kitalálnak egy delta, delta plusz, delta duplaplusz, epszoilon, zéte, éta, iotta, kappa, lambda... omega mutánsot (elég hosszú a görög abc), ami az előzőnél fertőzőbb.

Lassan már a neten, online is el lehet majd kapni, ha a zoomon közelről beszélnek a mikrofonba.

Írom ezt úgy, hogy én is be vagyok oltva, de nem hiszek az egész hisztériában.
A kanadai tisztifőorvos élő műsorban feltett kérdésre válaszul elmondta, az összejövetelek tilalmának egyik oka az, hogy ha emberek összegyűlnek akkor könnyen terjed mindenféle covid-tévhír és konteó. Nem tudom értjük-e: a kanadai kormány aggódik, hogy az emberek olyanról fognak beszélgetni amiről…..
Bankvezér_ 2021.11.17 08:06:25
@Deansdale: Tévedsz!
A föld birtoklását tiltották meg nekik és ez nem legenda.
Földet kapálni lehetett volna nekik.
Birtokolni nem.
Akkoriban a föld, mint az élet eredője, volt a legértékesebb vagyontárgy. A földbirtokos élet halál ura volt.

Egyébként manapság is a föld ami a kaját termeli és nem véletlen hogy a mostani urak is vásárolják fel a földeket.
Bankvezér_ 2021.11.17 08:43:48
@Deansdale: erőszakosan ragaszkodok a véleményemhez???
Te meg itt fojtogatod a torkomat egy szöges korbáccsal :-))

"Vagy úgy érted nem lehettek nagybirtokos földesurak?" Igen
Bankvezér_ 2021.11.17 16:19:02
@Deansdale: elnézést, de épp a lengyel-belarusz határon kardlapozom a tömeget és kicsit elragadott a HÉV.
Ez a cikksorozat arról szól, hogy hogyan érdemes a modern városi életmódról kockázatmentesen, fokozatosan, lehetőleg olcsón, és szükség esetén akár visszafordíthatóan átállni egy olyan új, hibrid elképzelésre, ami egyesíti magában a modern életmód komfortját és kütyüit a hagyományos falusi lét…..
Bankvezér_ 2021.10.11 17:40:52
@KalmanBlog: Vesztek majd gépágyúkat is? Hogy meg tudjátok védeni a tulajdonotokban felhalmozott kaját, vizet, energiát, bármit.
Mert tömegpánik esetén az erősebb kutya baszik elve érvényesül.
Unásig ismételt eleme ez a poszapokal filmeknek.
Bankvezér_ 2021.10.11 21:31:55
@vodkasprite: Igen,m a hírben arról van szó, hogy energia válság van Németországban és néhány szolgáltató, akik alacsony árakat lőttek be a piaci verseny érdekében, ők pofára estek és tönkrementek kb.
Ettől függetlenül a felmondott fogyasztók nem maradnak áram nélkül, mert az alapszolgáltatók adnak áramot továbbra is csak nem a nyomott, hanem a magasabb, piaci áron.

Igen, annyiból igazad van, hogy tényleg energia válság van perpillanat Európában. De ez nem azt jelenti hogy háztartásokban lekapcsolják az áramot, mint a harmadik világban.
Bankvezér_ 2021.10.13 14:47:28
@Kommentcsárdás: ha csak egy köpés a harmadik világ, akkor javaslok egy kirándulást indonéziába java szigetére, vagy a közép afrikai kongóba, esetleg az infláció sujtotta venezuelába.
Egészen elképesztő nyomor van a világban a mi seggvakarós iphone-ozós világunkhoz képest.
Az elvi háttér kivesézése után (...aki nem olvasta tegye meg...) csapjunk a gyakorlati lovak közé: Az ember lakó- ill. munkahelyétől elérhető távolságban, lehetőleg kis faluban, csöndes, nyugodt és biztonságos helyen szerezni kell egy kis házat nagy kerttel, nem a jelenlegi lakás/ház helyett, hanem…..
Bankvezér_ 2021.10.13 11:36:55
@békaapu: A szilikon mell pont, hogy nekünk, szexuálisan aktív férfiaknak kedvez. Jó a látványa, jó a fogása.
Amúgy még tejtermelésre is jó, ha téged ez izgat.
Szóval mi a bajod a szilikon mellel?
Láttál már családanyát ahogy 3 gyerek után lapos zacskóra hasonlít a melle? És mennyire szuper melleket tudnak ebből varázsolni a dokik.