Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OmegA404 (törölt)

0 bejegyzést írt és 953 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Miskolc furcsa hely. Kőkeményen ex-szoci nagyváros, ahol a rendszerváltás fölborította a kedélyeket. Egy hely, ami a módszerváltást követően sokáig nem találta magát, de az utóbbi években - a tudatos munkának köszönhetően - sokat változott a városról kialakult…..
Grotesque / Gurotesuku (2009)   Rendezte: Koji Shiraishi Újabb csemegével szeretném meglepni olvasóimat. Akiknek olyan gyenge a gyomruk, hogy már egy Csáth Géza novellától is kiakadnak, azoknak íme egy rövid kritika, hogy a többit ne kelljen elolvasniuk: Ez egy beteg,…..
Még nem zárultak le a vizsgálatok, hogy létezik-e képzőművész, aki soha nem foglalkozott az elmúlás és az élet körforgásával. De az biztos, hogy a témában nehéz eredetit alkotni. Ez volt az a pont, ami elgondolkodtatott, hogy  amit a szobrászként és búvároktatóként…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/03/12 Subject: Neonapoleon vízilovon To: info@partart.hu   Ez SZÍNHÁZ, szerintetek?!   A Neonapoleon vízilovon előadásotokra azért mentem el, mert a háttérvetítés felvételén ott voltam az 505-ben. Akkor arról volt szó, azért BASZTÁTOK…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/02/11 Subject: Bukka Party - Jelentkezés To: bukkaparty@bevallalos.hu   Sziasztok Bevállalósok!   A siteon olvastam - edgeH a nickem - hogy jelentkezőket vártok a II. BukkaPartyra, ahol Throath Andival a főszerepben három lány egyszerre próbálja…..
OmegA404 (törölt) 2010.03.19 12:15:07
Miért iszik az ember pálinkát? Hogy berúgjon. Miért zuhanyozik? Hogy lemenjen róla a kosz. És miért olvas Debreczeni Józsefet? Hogy jót mulasson egy sértett pulykakakast formázó szerző Orbán Viktor-hisztériáján. Kedvenc politikai pulykánk ezúttal sajnos csalódást okoz, mert…..
Izraeli repülők Magyarország felett, teljes a pánik. Maga az alaphír sem érdektelen, de még érdekesebb a fogadtatása, a jónép reakciói. Félelmetes, tényleg. Olyan összeesküvés-elméletek szövődnek itt, hogy kész, tökéletesen szemléltetve van a népünk kreatív…..
A Costes éttermet szerették a Michelin titkos ügynökei, így végre Magyarországnak is van csillagos étterme. Szuper. De mi az ördögöt jelent ez valójában? Ki osztogat csillagokat? Mióta? És egyáltalán minek? A történet 1891-ben kezdődött, mikor André és Edouard Michelin…..
  Budaházy Györgynek összegyűlt a 750 ajánlószelvénye. Ha a helyi választási bizottság érvényesnek találja őket, és Budaházy jogerősen képviselőjelöltté válik, akkor előáll a Budaházy-dilemma: szabadlábra kell-e helyezni az előzetesben ülő jelöltet?…..
Zanzo sok kommentárt nem fűzött a tegnap küldött emailjéhez, volt benne két link, néhány fotó és screenshot a hirdetésről, ami rejtélyes módon eltűnt, mire élesíthettem volna a posztot, de a gugli a barátunk és megőrizte nekünk egy évvégi mentés formájában. Vajon nem sok…..
OmegA404 (törölt) 2010.03.17 15:50:59
Egy 28 éves, egyetemi hallgatóból politikussá avanzsált ősmagyarbolt-tulajdonos veszi a bátorságot, és a nemzet napján üvöltve lehazaárulózza az első szabadon választott miniszterelnököt. (Fotó: Szémann Tamás/Index) Szegedi Csanád március 15-ére emlékezve lehazaárulózta…..
Az életével játszik az a férfi, akinek hozzáértés nélkül kezdik nyomkodni a prosztatáját. A prosztata - magyar nevén dülmirigy - a húgyhólyag alatt van, a húgyvezeték ezen keresztül halad a pénisz felé, ezért a prosztata bármilyen megnagyobbodása vizelési problémákat okoz.…..
OmegA404 (törölt) 2010.03.17 12:47:03
2008-ban találkoztam először a jelenséggel: egy déli kis nyaralóhely főterén egy szál magában állt egy kissrác, háromnegyedes vászongatyában, teljesen tudatában (amúgy nem létező) maszkulinumának mind a 16 évével, és az aktuális slágert hallgatta kihangosítva a mobilján,…..
OmegA404 (törölt) 2010.03.16 16:05:52
A kritikusok többsége, úgy tűnik, egyetért abban, hogy Kathryn Bigelow filmje megérdemelten vált az Oscar-gála nagy nyertesévé (hat szobor, közte a legjobb filmért és rendezésért járó), miközben több szakértő szerint nem fest reális képet a bombaszakértők mindennapjairól. A…..
OmegA404 (törölt) 2010.03.16 15:54:50
Ez végül is senkit nem lephet meg, hiszen a kínai internethasználók száma elképesztő iramban nő, és egy ekkora ország könnyedén kitermel többmilliós olvasottsági adatokat. Éppen ezért a világ legolvasottabb blogjának 300 milliós látogatottsága (amit nem pontosított a New York…..
  Kampányostobasági versenyünkben Nyakó István után Vona Gábor érdemli meg tőlünk az újabb svéd modellt. A komolyan vehetőségtől egyre inkább a torgyánizmus felé csúszó Jobbik-elnök tegnap a párt győzelmét és a gárda országkormányzását vizionálta, valamint a…..
OmegA404 (törölt) 2010.03.16 14:43:10
@yarisugi: a sarlo kalapács az eredetiség csimborasszója neked?
Vagy a vöröscsillagból darbolt szekfű.
Piroslap Pofánvertek egy nácit! 2010.03.15 22:24:00
A Mandiner blog nem mindennapi fogása az alábbi videó. Bár a Piroslap is kint volt a Jobbik rendezvényén, de ők ügyesebbek voltak. Végre. Végre, valaki pofán vert egy nagypofájú nácit. Az enyhén fasisztoid fószer az Andrássy út sarkáról üvöltötte, hogy zsidó gyere át a…..
Legalábbis A New York Tribune 1910-es, bevándorlókkal foglalkozó száma szerint. (Amúgy ez valami zsidó trükk, hogy a zsidón kívűl szinte minden más nemzet úgy néz ki, mint egy retardált bűnöző?) <----Gyengébbek kedvéért, ez vicc...
A Köztársasági Elnök aláírta a holokauszt nyilvános tagadásáról szóló törvényt. Ez alapján bárki, aki nyilvánosan tagadja, kétségbe vonja, vagy jelentéktelen színben tünteti fel a holokausztot, és ezzel a holokauszt áldozatának emberi méltóságát megsérti, akár három év börtönbüntetéssel is…..
A sors ritkán annyira igazságos, hogy a gazdasági köntösbe bújtatott pártpropagandát 24 órán belül leleplezze, de tegnap ez történt. Járai Zsigmond persze nagyon házhoz ment a pofonért.A Kárpátok Bankárgéniuszának a jelenlegi kormány eredményességéről két lényeges…..
OmegA404 (törölt) 2010.03.11 16:32:40
Kínos incidens beszámolója következik: Tom mindig is higgadt típus volt, akár fát is lehetett volna hasogatni a hátán. Maximálisan megbízott szürke egér barátnőjében, egészen addig, amíg viszont nem látta őt egy videón, aktus közben, egy idegen sráccal. De még ekkor sem borul…..
OmegA404 (törölt) 2010.03.11 13:09:48
Ezt küldte a rettenetes Pázmány Péter, a címben idézett felütéssel. Most tényleg, emberek vagyunk, mondjátok meg, mit tehetek? A borzasztó humor ilyen intezív csapása ellen Yoda mester sem tudna ügyesen védekezni. Ha itt egyáltalán, a szó bármilyen liberális értelmében…..
OmegA404 (törölt) 2010.03.10 09:15:10
Betonpanda After Oscar 2010.03.09 01:40:00
Az Oscar gála képeit számtalan helyen végignézhette, aki akarta, ezzel most nem is foglalkoznék hosszasan. Onnan Cameron Diaz, Zoe Saldana, Rachel McAdams és Maggie Gyllenhaal ruhája tetszett, illetve Meryl Streepet említeném még, mint követendő példa. Idétlen volt Sarah Jessica…..
A képért köszönet Istvánnak!..
OmegA404 (törölt) 2010.03.09 14:13:33