Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Realmu

97 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RealMU Unique+ RealMU Majális 2022.04.27 09:26:09
Május első napja a munka ünnepe, hagyományok szerint ez hosszú idő óta a szórakozás, jókedv és közös kikapcsolódás napja sokaknak. Itt a RealMu szerverén igyekszünk gondoskodni arról hogy a szertelen szórakozás ne csak egy napja legyen a Májusnak sem, hanem egy egész hónapos sok lehetőséget rejtő…..
RealMU Unique+ RealMU Easter event 2022.04.04 20:43:02
1: Az event ideje alatt MINDEN mapon BÁRMELYIK legyőzött szörny közepes arányú esélyt hordoz az Easter event eventtárgyának droppolására az EGG-re. Gyűjts össze az event ideje alatt 100db EGG-et, ami a 100-as stack elérésével automatikusan GM Gift-é alakul át: A GM Gift a földre hajítássa…..
Virágos Március event  03.04 -  03.28-ig   Elérkezett a Március, a tavasz első hónapja, az első napsugarak mindenki kedvét jobbá teszik, és a legtöbben ilyenkor úgy érzik képesek akár duplán is teljesíteni a mindennapjaikban. Március hónapban segítünk hogy a RealMU szerverén könnyebb legyen…..
A játékban már nem csak az online töltött idő után van lehetőség Goblinpont szerzésére. Az alábbi táblázatban látható szörnyek legyőzése után a rendszer automatikusan irj jóvá Goblin pontot az adott szörnyet legyőző játékos részére, melyet a már ismert módon az xShopban lehet felhasználni hasznos és…..
Valentin napja Februárban a szerelmesek ünnepe. Mi más is illene jobban az event időszakában a szerverbe mint, szívek, csokisdobozok és virágok?    ❤️RealMU Valentin event❤️ 02.04. 18:00 - 02.28. 23:00-ig       ❤️ Az event ideje alatt Atlans( 1-2-3) és Dungeon (1-2-3) mapokon lehetőség…..
  ....LaCleon fagyott földejéről száműzött sötét lélek járja útját Lorencia erdeiben és pusztáin, keresve a gyenge harcosokat , és várva 1000 éves száműzetésének végét hogy majd vissza térhessen az övéi közé...   A szerveren napi ismétlődő eventként jelen van a Dark Giant támadása event is. Az…..
Januári Jégvirágok event 01.14. 18:00 - 01.31. 23:00-ig     1. Az event ideje alatt a Devil Square eventen szerezhető Gold 500%-os, a Red, White Cherry Blossom Branchok pedig 300%-os droprate növekedést kapnak.   2. Az event ideje alatt BloodCastle esemény endrewardjai közé bekerül az…..
RealMU Unique+ Patch kicsomagolása 2022.01.13 13:40:10
FIGYELEM! A művelet nagyjából 2 percet vesz igénybe. A patch letöltéséhez az alábbi weboldalon www.realmuonline.hu   Ha esetleg nem sikerül, a kliens újra letöltése tartalmazza a patchet. Kattintsunk a letöltés fülre:    Majd azon belül a Patch nevezetű linkre kattintsunk, és töltsük azt…..
Swamp of Calmness mocsara egykor a feketemágia varázslóinak virágzó világa volt. Kísérleteiket , varázslataikat viszont sosem tudták igazán kordában tartani így hiába voltak mágikus tárgyaik miatt erősek , a saját bűbájuk győzte le őket amely Swampot romló mocsárvilággá tette. Egy helyi legenda…..
A játékban időszakos rewardként megjelenik a Jewel Póker box. Hasonlóan a kártya alapú pókerhez itt is kombinációk gyüjtésére lesz lehetőség csak jewelekkel a szerencsétől függően.  A játékos számára átadott Jewel Póker box (GM Gift) 5 droppot generál le véletlenszerűen a földrehajítása után. Ezen…..
Mint minden játékban itt is előfordulhat hogy menet közben eszmél rá a játékos hogy nem a számára legjobban kézhez álló kasztot választotta a kezdetekkor, és ezt a kasztot kezdte el gearelni is. Szívesen váltanak kasztot de nahgyértékű tárgyaiba fektetett időt sajnálná ha semmivé lenne ezért az…..
RealMU Unique+ Deres December event 2021.11.16 15:44:09
December minden évben a legszínesebb és a legünepeltebb hónap. Ehhez igyekezvén hűnek maradni a szerverre is igazi decemberi hangulat és decemberi kihívások érkeznek!                             Deres December event                         12.03 18:00- 01.02 23:00-ig            Az event…..
               II. RealMU Battle Soccer torna.     December 11-én megrendezésre kerül a II. RealMU battle Soccer torna a szerveren! A szabályok: A Kupán való részvételhez klán aktivitásra lesz szükség. Érdemes erre a célra új, kisebb klánokat létre hozni! A…..
  A november az év egyik legfontosabb és legünnepgazdagabb hónapját a Decembert előzi meg a naptárban. Mindenki csak a várakozás havaként tekint rá, pedig a november is tartogat sokszor csodákat, és rejtélyeket szép számmal......                                                 "Rejtélyes November…..
Pár nappal ezelőtt egy ismerős alakot véltek felfedezni a kontinens harcosai több városban is a legkülönbözőbb időpontokban. A leírás mindenkitől ugyanúgy hangzott " furán nagy fej, lila köpeny, világító szemek, és bolondos vihorászás". Sokáig nem hallatott magáról, és bíztunk benne hogy talán soha…..
RealMU Unique+ Speciális Jewelek 2021.09.03 10:33:29
.... A küzdelemben melyet a kontinens harcosai vívnak Kundun erejével és Balgass seregeivel szemben nem csak a kardforgatók erejének, nem csak a mágusok ügyességének és nem csak a másokat erősítő karaktereknek  van hatalmas szerepe, hanem a tudománynak is. Kantru tornyának felszabadításával az…..
RealMU Unique+ Gem of Secret 2021.08.22 09:42:29
....Az éj leple alatt egy gyanús külsejű varázsló tért be Lorencia kocsmába. Evett és ivott, de mikor a fizetésre került a sor zen vagy jewelek helyett egy sötét színü szépen csiszolt köveket adott Lumennek amely mellé azt mondta " Kis szerencsével ez a kő gazdaggá tehet". A szépen csiszolt kő a Gem…..
A szerveren egyedi beállításokkal, a reset rendszerhez igazított formában elérhetőek minden kaszt számára a Dark Angel és az Awakening szettek illetve a hozzájuk tartozó fegyverek is. Ezek a tárgyak excellent tárgyak, de mégis többet tudnak nyújtani mint a már ismert társaik , hiszen alap "implicit"…..
A szerver működésének támogatására lehetőség nyílik a játékosok oldaláról is. A támogatás teljesen önkéntes alapú, hiszen alapvetően a játék ingyenes, és az is marad a továbbiakban is. A szervert támogatni jelenleg Paypalen keresztül van lehetőség. Az önkéntes támogatás honorációjaképp a szerver a…..
...Lorencia főterén két öreg fa áll. Senki sem tudja mióta vannak ott, vagy azt hogy ki ültette őket, de a város népe szorgosan locsolja őket a szökőkút vizéből mert ez a két fa varázslatos módon minden este kivirágzik, és virágait hullajtja melyből Jewelek készülnek...   A szerveren minden nap…..
RealMU Unique+ Grand Reset rendszer 2021.08.11 16:22:55
A szerveren lehetőség van a Grand Resetre , immár automatizált formában , egyedi és értékes jutalmakért.   A Grand Reset menete, és kritériumai: Jelenleg 10 Grand Reset (továbbiakban GR) elérésére van lehetőség a szerveren. A GR végrehajtása a weboldalon, a karakter panelen keresztül elérhető…..
...Mikor Lorencia utolsó sárkányai is száműzetésre kerültek tudtuk hogy ez még nem a végső győzelem napja felettük. Most újra megjelentek, erősebbek mint eddig bármikor hiszen pikkelyes bőrüket most Kundun varázslatával aranyburok védi. Ideje újra hadba szállni ellenük...   A szerveren napi…..
A szerveren egyedi elérési rendszerrel elérhetővé válnak a 4. szint szárnyak minden kaszt részére. Swamp of Calmness területén van lehetőség az ott legyőzött szörnyekből Garuda Feather megszerzésére melyhez kialakított spotok, illetve MuHelper használata is a gyüjtögetők segítségére…..
Igyekeztem összegyűjteni pár hasznos és keresett dolog elérési helyét számotokra megkönnyítve ezzel a fejlödési gearelődési előre tervezést.    Jewelek: Bármelyik map bármelyik legyőzött mobjának droppja lehet Gens küldetések Silver box Gold box Chaos Castle endreward Devil Square ( Red és…..