Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galcs Zsolt

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TőzsdeSügér A Társaság 2024.01.11 10:37:34
Anglia egyik legnépszerűbb, hobbiállatokkal kapcsolatos intézménye a Papagáj Társaság. Az alapítóval beszélgettem nemrég, aki emlékeztetett arra, amikor erről a blogról beszéltem vele, hogy évekkel ezelőtt folyamatosan hívogattam őt tanácsot kérve. Az idő eltelt, és most papagájtulajdonosok…..
Tanulmányok kimutatták, hogy a házimadarakkal való társas kapcsolatok az emberi kapcsolatok néhány tulajdonságai tükrözhetik vissza. Ezen tulajdonsgok köztudottan hozzájárulnak az egészségedhez, ráadásul nem válaszolnak vissza! Néhány ember számára a házimadarak okot adhatnak arra, hogy felkeljenek…..
"Hogyan lehet a legjobban korlátozni a tojástermelést egy 5 éves nőstény szenegáli papagájnál? A legtöbb módszert már kipróbáltam."   Válaszunk: a túlzott tojástermelés egy nagyon gyakori probléma, amellyel a papagájtulajdonosok szembesülnek. A tojástermelés korlátozására a következőket javaslom:…..
TőzsdeSügér Tréningek 2021.07.12 15:22:16
A papagájok nevelése sokszor nehéz feladat. A madár fiatalkora erős befolyásoló tényező: a kézzel nevelt papagájok már eleve kezesek, az ő nevelésük ezért egyszerűbb. A szülők által nevelt papagáj már komolyabb macera. 12 papagájom közül az egyik, egy amazon, egy éve érkezett, elég vad madár volt és…..
Miért jó dolog a papagáj-biztosítás? Az állatorvos-kezelés költségei sokszor az egekbe másznak, mivel az állatorvosoknak sokkal kifinomultabb diagnosztikához és kezelésekhez kell folyamodniuk, mint az emberi gyógyászat esetében. Ez persze magában foglalja azt a pozitívumot is, hogy az állatoknak…..