Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gandalfblack

4 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello !A  Shove-it egy elég egyszerű trükk de nehéz ráérezni . A lényeg hogy állsz a deszkán kirugsz egy 180 fokos fordulatot, majd ráugrasz. A rugás egyszerű a sima shoveitnál. A hátsó lábad hátra húzod az elsőt előre, aztán ugrasz magad elé, de nézd hova pörög a…..
Hello !Az ollie : Az ollie a legalapvetőbb trükk. A lényeg hogy felugrasz a deszkával együtt . A legtöbb trükk ezen alapszik ennek is van több féle verziója én most csak a simát írom le :Az első lábaddal beállsz naggyából a deszka közepére a hátsó lábaddal a tail végére…..
Sziasztok !nose= a deszka elejének a hajlított részetail= a deszka hátuljának a hajlított részekonkáv= a deszka oldalának halylítésa van belőlle közepes ,nagy ,enyhe, és olyan amiben eggyáltalán nincsgriptape= a deszka tetelének a tpadós része [smirgli]függő= felfüggesztésgrab…..
Sziasztok ! Amennyiben még nincs deszkátok itt van néhány tipp :ha nem vagy biztos benne hogy komolyan fogsz deszkázni akkor vegyél egy decathlonos deszkát vagy valamilyen sportboltit (tescos rémségeket ne vegyetek mert első használatkor 20 felé törik)ha biztos vagy benne hogy…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.01.01 16:41:00
Ma is próbáltam feltölteni (sikertelenül), itt valami nagyobb gebasz van. Írtam az indavideónak, amint kijózanodnak, szerintem tudnak majd segíteni.Egy videó erejéig most feltölteni máshová szerintem értelmetlen. Remélem a hétvégén már kinn lesz..
gandalfblack 2010.01.01 20:45:37
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
gandalfblack 2008.08.14 20:39:25
gandalfblack 2008.08.14 20:53:32
gandalfblack 2008.08.14 20:54:30
  A legrosszabb, hogy mindig fáziskésés van a gombnyomás és a mozgása között.Nagyon nehéz így.  Sajnálom, hogy a videó utolsó része nincs teljesen szinkronban (a hang a képpel), nem tudom hol volt a hiba, próbálkoztam megjavítani,de sosem jött össze.Ha valaki…..