Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sandroz

68 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezen pár versemmel, amit gyorsan egy csokorba kötve itt megosztok veletek, kiállok a saját eszközeimmel minden igazságtalanság, és e világban (hazánkban) tapasztalható hamis és bűnös magatartás ellen felszólalva.   Eltiport virágok – vers – Rózsa Sándor - Sandroz® (a versek meghallgathatók a…..
"Bizony, az ÚR ajándéka a gyermek, az anyaméh gyümölcse jutalom." (Zsoltárok 127,3) Csodálatos ajándék az élettől, amikor két ember szeretetéből egy új élet jön létre. Ezt az áldást a legtöbb ember átérzi, és szeretettel viszonozza a gyermekre fókuszálva, és próbálja is biztosítani a megszületett…..
A megfagyott Krisztus -  Az utóbbi időben tapasztaltak már végleg kiverték nálam a biztosítékot. Keresztényként már számtalanszor szégyelltem magam bizonyos egyházi személyek, illetve egyes hívek kirekesztő megnyilvánulásai miatt, amivel tulajdonképpen szembe köpnek nem csak embereket, de magát…..
Az utóbbi héten három verset írtam, amit itt is megosztok veletek. Készítettem belőle videókat, azok linkjei a vers után van beágyazva. Arról írok, ami leginkább foglalkoztat... Az utóbbi időben egyáltalán nem nézek tévét, de néha a neten végig futom a híreket... Ezek a versek most azért lettek…..
A sport a test és elme teljesítőképességének fejlesztése, fokozása, és annak megmérettetése érdekében tett erőfeszítés.. "A sport kifejezés a francia „desporter” (mulatságoknak élő) szóból származik. Angliában a 15. század közepe táján fordul elő először „szórakozás, időtöltés” értelemben. A 16.…..
A béke és a csend édes testvérek  (elmélkedés) YouTube hang verzió itt Mint két jó testvér együtt ül szeretetben a csend és a béke az Élet ágán. Ha szél támad, az ág kilendül.. a csend elmosolyodik és azt mondja a testvérének, hogy nézd hinta, és megfogja a kezét, biztosítva őt, hogy vigyáz rá.…..
ELBESZÉLGETÉS A TESTEM SEJTJEIVEL - IMÁDSÁGOS ELMÉLKEDÉS GYÓGYULÁSÉRT Isten kegyelméből kaptam egy gondolatot, aztán ahogy elkezdtem lejegyezni így jött ez az ajándék, ami sokkal nagyobb, mint amit felfoghatnánk... használjátok fel, hogy életetek legyen és mások számára is életet vigyetek! Test…..
Életünk során sok ajtón ki-be járunk, és mindegyik - ha akarjuk, ha nem - nyomot hagy bennünk, ahogy mi is nyomot hagyunk magunk után a környezetünkben.. Észrevétlenül is, de mindig változunk, de közben ugyanazok vagyunk, és mégis mindig mások... A lényeg, hogy mindig tudjunk önmagunk lenni.., azok,…..
"Bevallom szeretem magamat! - Régen nem szerettem... Mindig kritikus szemmel néztem magamra, és saját magam elé is olyan mércéket helyeztem, ami alapjaiban nem volt helyes. Az emberi természetünk mindig elégedetlen valamivel, pedig mindene meg van ahhoz, hogy boldog legyen. Sok mindenen át kell…..
A Szent Család rózsafűzér  a YouTube-on is elérhető ezen a linken :  (25) Szent Család rózsafüzér - YouTube A Szent Család rózsafüzér egy kegyelmi ajándék a mai ember számára, hogy másokért imádkozva beteljesíthesse feladatát. felajánlva mindazokért, akik még nem ismerték meg az Isten szeretetét.…..
Az abortusz törvény elleni tiltakozásra válaszolva megkerestem egy verset, amit még 1999- ben találtam egy templom faliújságján, és megjelentettem az akkori Szívvel-Lélekkel újságomban:  Ne öljél meg Édesanyám!Elférek még, nagy a világ.Hadd örüljek napsugárnak,Madárdalnak, virágszálnak. Ne öljél…..
 „A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradnak!” (Edmund Burke) Amikor megkaptam az indítást az Úrtól, hogy írjak a politikáról az Ő parancsai szemszögéből, azonnal elhárítottam azt. Mindig is kerültem minden politikai témát, és próbáltam magam függetlenítteteni tőle, -…..
Olyan világban élünk, amiben szükségességét látjuk, hogy követőkké váljunk, és hogy minket is kövessenek.. Ezért aztán nagyon "trendik" szeretnénk lenni, és ezért mindenre képesek vagyunk. Felveszünk és elhagyunk szokásokat, csupán csak azért, hogy mondhassuk, hogy "mi is"... 33 évvel ezelőtt,…..
SZENTLÉLEK LITÁNIA !   Ebben a nehéz helyzetben különösen szükségünk van az Égi segítségre, találtam egy hathatós imát, ami mindenre kiterjed és segít megfogalmazni saját kéréseinket is! Imádkozzuk minél gyakrabban! Örök Atya, felajánlom Neked az emberiség minden szenvedését, minden emberi…..
      Vannak ízek, amikre némelyek felcsigázottan, egyesek viszont viszolyogva reagálnak. Személy szerint én sosem szerettem a csípős ételeket. Édesapám kegyetlen erős paprikákat termelt, saját magokat szedett a termésről, és minden évben azt vetette el, így mindig volt friss, vagy szárított, vagy…..
A karácsonyi készülődés közepette eszembe jutott egy közel 30 éve történt karácsonyi csoda, aminek részese lehettem. A keszthelyi karmelita templomba jártam heti rendszerességgel közösségbe, és szeretettel beszélgettem a misék után a templomban könyveket áruló drága Klárinénivel. Olyan gyermeki…..
Pesztós sajtos csirkemell rolád puliszkaágyon Az ünnepi szokásos fogások mellett én mindig igyekszem "valami mást" is az ünnepi asztalra tenni. Most is egy egyszerű és gyorsan elkészíthető, de mutatós ételt kínálok számodra. Valószínűleg nem egyedi a családunk ízlésvilága, és számtalan magyar…..
Értékesebb vagy minden meteoritnál Nem rég olvastam egy cikket, amiben arról írnak, hogy egy különleges ritka égi meteorit darabot több, mint 1 millió dollárért kínált megvételre egy aukciós ház. Belegondoltam, hogy milyen nagyszerű érzés is lehet ilyen csodálatos, különleges, egyedi dolgot…..
Nagyon szeretem az egyszerű ételeket kis rafinériával extrává, különlegessé tenni. Azt vallom, hogy nem kell bonyolultnak lenni egy ételnek, hogy fonom legyen. Leginkább akkor szeretek főzni, ha éhes is vagyok. Akkor szárnyal igazán a fantáziám, ha megkívánom az ételt, olyankor igyekszem a…..
Kelkáposztás-sajtos csirkemell rolád Sokszor kérdezik tőlem, hogy miképpen lehet változatosabban elkészíteni olyan egyes zöldségféléket, amit amúgy az átlagember max. 3-4 étel elkészítésére használ fel, vagy a család nagy része nem szereti ebben a szokásos formában. Ezek a kérdések mindig arra…..
Lélekmentő rózsafüzér - Vogl Katalin általi kinyilatkoztatása alapján -  Imádkozzunk együtt a YouTube segítségével :  kattints a linkre:  https://www.youtube.com/watch?v=fuvvyQi0HaU Az öt tizedes rózsafüzéren imádkozzuk: Keresztre: Mennyei Atyánk! Mindenki nevében, és minden lélekért, Jézus…..
Szívvel - Lélekkel Szeretetnyelv 2021.11.09 17:25:38
Annyira szeretem az életben ezt a változatosságot, sokszínűséget... A százszorszép melletti sárguló falevél, a zöld fű,.. Mindegyik olyan szép, és olyan jól elfér egymás mellett. Isten beszél hozzánk általuk, s fejezi ki velük irántunk érzett szeretetét...  Rohanó világunkban mindenen átlépünk..…..
A szellem hatalma uralkodik a világ felett.  Jelen blogbejegyzésemet a jelenidő margójára teszem ki, s hitem szemszögéből, mindenféle politika és emberi manipuláció mentesen fejtem ki, és vallom, hogy mehetünk jobbra balra, de ha igazán békét akarunk, akkor megállunk és magunkba…..
"Aki áld, az áldásban részesül!" Kérlek, olvasd el az áldás után a csillaggal jelölt részt is... Az áldás a YouTube-on is elérhető ezen a linken :  https://youtu.be/o7QZj--KGAE * * * ÁLDÁS:  Megáldalak Téged a Teremtő, Az Egy, A Szent, és Mindeneket Alkotó Atya Isten ereje által,…..
„A tökéletesség abban rejlik, hogy nincstelenségünkben tudjunk mindent odaadni.” ( René Voillaume) A Mai embernek annyi mindene van, hogy nem látja meg tőle, hogy semmije sincs, amit ne úgy kapott volna… Mert eltelt az ember szíve a valamivel, nem figyel senkire, s hiányt szenved a hitben,…..