Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hallatlan

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az ország szekere megy, megy. Nem is szekér ez ma, hanem autó. Teherautó. Valaki ott ül a volánnál, s az autó arra megy, ahova ő viszi... Megy, ha megy. De minek menjen? Áll a garázsban. A sofőr pedig ül a bárban? Vagy elmegy vadászni? Mindegy." (Móricz: Rokonok) Igen én volnék az. A kormánypárti…..
hallatlan 2018.04.13 12:15:14
Én is hívő keresztény (református amúgy) vagyok és nagycsaládos (5 gyerek) ennek ellenére nem a fideszre szavaztam. Értem az érveidet, de szerintem nem állnak túl erős lábakon és látszik, hogy szavazáskor a félelem motivált.

Arra gondolsz, hogy ha nem a fidesz nyer, akkor elvész a családi adókedvezmény. Ez azért nem működne, mert jelenleg enélkül egy nagycsalád már nem tudna fennmaradni, ha más kerül a hatalomra, akkor egyszerűen nem teheti meg, hogy ezt visszavonja, hiszen ha mégis megtenné, az a (leginkább középosztálybeli) nagycsaládok tömeges tönkremeneteléhez vagy elvándorlásához vezetne. Ezt senki sem kockáztatná meg, hogy pont azokat üsse ki, akik a hátukon viszik az ország jelenét és jövőjét, ha van egy csöpp esze.
A másik, hogy a fidesz nem tette keresztényibbé az országot. Egyházi iskolák nélküle is létezhetnek, ha meg nem, akkor a hajunkra kenhetjük az egészet. A jelenlegi hatalom kisajátítja és devalválja a keresztény szót, a nemzetihez hasonlóan (lásd: nemzeti dohánybolt), borzalmas példát mutatnak az élet minden szintjén és területén, tömegekkel gyűlöltetik meg az egyházakat. Sokkal nagyobb kárt okoznak, mint hasznot az egyházi iskolák "támogatásával".
A bevándorlás meg túl nagy erő ahhoz, hogy bárki is megállítsa. Ha majd tízmilliók indulnak útnak, akkor hiába lesz fideszes egész európa. Mintha fél kézzel akarnád megállítani a villamost. Attól, hogy félsz tőle és emiatt egy balkáni maffiózó egyletre szavaztál, nem lesz jobb semmi. Arra kéne inkább gondolni, amit Jézus folyton hajtogatott: Ne félj!
Ha gyártottál már internetes tartalmat, akkor biztosan Te is beleütköztél abba a problémába, hogy minőségi, jogtiszta képeket találj az aktuális anyagodhoz. Sokszor rátalálunk a tökéletes képre, azonban hamar kiderül, hogy a fotó nem ingyenes, sőt a szolgáltató röpke havi 30-40 dolláros…..
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
Ha valamilyen váratlan, rossz, vagy tragikus dolog történik az életünkben, akkor keresni kezdjük az okát. Gyakran azonban nem csupán az okát, hanem az okozóját is szeretnénk megtalálni a történeteknek. „Kinek a hibája, hogy ez történt?”,  „Ki a felelős?”.  Miért fontos a számunkra, hogy hibáztassunk…..
Az ezoterikus programnyelveken már túl vagyunk, ezúttal pedig egy valamivel praktikusabb válogatással állok elétek. Magyar és nemzetközi programozó fórumokon egyaránt visszatérő kérdés, hogy melyik programozási nyelvvel érdemes a szoftverfejlesztés rögös útjára lépni. Szeretnék bemutatni néhányat…..
A robotkészítés már nemcsak a Super6-osban, hanem a valóságban is létező, egyetemi, vagy középiskolai elfoglaltság – ám egy új magyar fejlesztéssel sokkal könnyebben eljuthat az osztálytermekbe. Haladni kell a korral Mostanság nem győzik egymás túllicitálni azon hírek, hogy…..
hallatlan 2016.10.15 09:59:10
Tegnap éjszaka érkezett a hír: Meghalt Carlo Pedersoli, alias Bud Spencer. Bevallom, egy fél percig azon tűnődtem, ki az a farok, aki már megint ezzel a hülyeséggel eteti a népet. Az öreg halálhírét az elmúlt öt évben négyszer lebegtették be, a legdurvább három éve volt, amikor KÉT teljes napig…..
  Kétféle gyerek van: aki akar felnőtt tartalmakat nézni az interneten és, aki nem.Az első kategóriába tartozó gyereknél leginkább körülbelül tíz éves kortól téma a nemiség. Cenzúráról itt nem lesz szó, méhekről sem. Az utóbbi kategóriáról lesz szó, arról a gyerektől, aki nem akar olyan dologba…..
  Hadd sírjam el bánatomat! Móricz Zsigmond lassan száz éves regényét, amely ritka remekmű, szóval a Légy jó mindhaláligot nehezen lehet úgy olvasni, hogy ne tapadjon hozzá rengeteg kosz és szemét. Például, hogy ifjúsági regény. Több sem kell az iskolásoknak. Kötelező? Utálják is rendesen.…..
Figyelem! Nők számára nyugalom megzavarására alkalmas tartalom következik! Az emberi kultúrával egyidős felfedezés a női elsárkányosodás. Többen megfigyelték és leírták a folyamatot, amelyben a kapcsolat elején doromboló kiscicából hétfejű tűzokádó hüllő lett,…..
hallatlan 2016.04.27 23:57:11
@George Herceg: Én erre egyszerűen nem tudok mit kitalálni. Igazából egyetlen hobbim van, a stockfotózás, ami viszont munka is egyben és szintén a család megélhetését (is) szolgálja. Régebben horgásztam, ma erre sajnálom az időt. Kevés barátom van, de ők vagy külföldön vannak vagy komoly pozíciókban, vagyis szinte soha nem érnek rá. (Haverjaim amúgy sincsenek, mert majdnem teljesen süket vagyok. :) Egyszer felvetettem, hogy elmennék egy hétvégére egyedül a kedvenc helyemre, Hévízre, de a nejem nagyon kiakadt, még csak azt hiányzik -mondta - hogy ott becsajozzál. :D
Pedig tényleg jó lenne valami, ami több, mint a éjszakai fennmaradások a számítógép előtt egyedül, amikor már mindenki alszik..
Sokat gondolkozom azon, hogy miért nem borult még rá az asztal a kormányra, miután az elmúlt években minden hétre jutott számunkra egy olyan "mutyi", ami önmagában gusztustalan. Mégsem halmozódott és gyülemlett fel szinte semmi, hanem érzéketlenné, vállvonogatóvá tette az embereket. Nagyjából…..
A mai napon nyilvánosságra került, hogy a Nemzeti Közszolgálati Kisgömböc további 145 fa kivágására kapott engedélyt az Orczy parkban, a Ludovika Campuson. Igen, nem csal a szemük, száznegyvenöt darab fa, egy valóságos erdő. Mindezt az eddigi általam ismert 131 darab már kivágott fa mellé. Ez…..
Mint már előrevetítettem, a jó párkapcsolathoz a kapcsolat egyenlőségen alapuló működtetése szükséges. Ma, Magyarországon az a terület, amiben ez a legkevésbé tud működni a tapasztalatom szerint, az a háztartás. A mai napig hallom - mindenféle embertől -, hogy van a női munka, meg a férfi munka.…..
hallatlan 2016.03.18 12:38:31
@m e o w: ok, jó ötlet, elküdtem neki, ha válaszol, bemásolom ide :). A te férjed mit gondol a bejegyzésedről?
hallatlan 2016.03.18 12:46:12
@m e o w: már válaszolt is, skype chat-on:

"--na elolvastam
megírhatod neki hogy én neked adok igazat
Sok olyan házimunka van amira a nők nem képesek és örülnek ha van egy férfi a háznál aki megcsinálja
és itt a fő különbség a házimunkák között
Van olyan amit mindenki el tud végezni
és van olyan amit csak a férfi
Tehát nem lehet azt mondani hogy amit mindenki el tud végezni azt felezzük
Amit meg csak a férfi, azt meg ráadásként megkapja a férfi "
----------
ui: nem azért írtam, hogy igazam legyen, a feminizmusból van nagyon elegem. Majd írok én i s erről egy blogbejegyzést, ha igazán ráérek. :)
ui2: láttam, kidobod a trollokat. Én is vezetek egy blogot, amin néha olyanokat írnak, hogy csak na. De nem törlöm ki, mert akkon nem lenne min röhögnöm. :D
hallatlan 2016.03.18 13:01:43
@m e o w: Viszonylag jól működnek nálunk a dolgok, 18 éve. De ne hidd, hogy mindig süt a nap, vannak néha pokoli viharok. De a feministákra azért haragszom, megmondom, hogy miért. Szerintem részben miattuk nem talál párt sok lány. Az, hogy nincs társuk, megfigyelésem szerint két fő dolognak tudható be: 1: lenézik a férfiakat (lásd, pasi) 2. Önzőek. De mindegy, elfáradtam, örülök, hogy nem sértődtél meg.
Utazásaim egyik kedves színhelye Olaszország; számos vidékét és városát bejártam. Hosszú listát tudnék írni arról, hová menjenek, ha nem az Adriai-tenger zsúfolt fürdőhelyeire vágynak, vagy nem a szokásos turistacélpontok érdeklik Önöket. Erről a képzeletbeli listáról választottam 5 helyet, ahová…..
Elérkeztünk kommunikációs tréningünk harmadik fejezetéhez, amely talán a legnehezebb. Arról szeretnék számot vetni, hogy mi az, amivel a férfiakat lehet halálosan felidegesíteni, vagy kibillenteni a béketűrésből. Egyébként egy, egy poszttal is, amit nő írt, azt már látom,…..
Tavaly még mindenki az évek óta menetrendszerűen feltűnő blöffnek hitte, először Varga Miska is csak röhögött rajta, aztán holnap mégis csak bevezetik a vasárnapi zárva tartás nevezetű orbitális baromságot. Ahogy ettől a kormánytól megszokhattuk, folyamatos bénázások,…..
Simo Häyhä, a rettegett finn mesterlövész   Simo Häyhä, a valaha élt legsikeresebb mesterlövész 1905. december 17-én született az akkor még a Finn Nagyhercegség területén található Rautjärviban. 75 évvel ezelőtt, 1939-ben épp a fronton ünnepelte 34. születésnapját. Az 1939-1940-es szovjet-finn…..
Egy utazás során nem várhatjuk el, hogy a kanapé a szállásunkon épp ott legyen kiülve, ahol otthon. Joggal mondhatjuk, hogy aki nem tud alkalmazkodni a körülményekhez, az maradjon a saját kis pecójában, de bizonyos elemek mégis szükségesek a komfortérzethez még a fapados turisták…..