Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L3m4l3

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok fiúk – lányok, kicsik és nagyok, ez itt az a rész, amikor ha minden jól megy, könnyes búcsút veszünk a Mindig Is Éleslátású Gyerektől, a Csulakirálytól, a szekrénybokszolótól.. Igen, ez itt mind ugyanaz a személy, VV10Renátó. Vagy kieshet Moh is. Nem. A Sötétség -ezúttal is feketébe…..
L3m4l3 2021.01.17 21:35:13
@VV10 Velőtrázó Vélemény: Érzékeny jóindulatú srác, te jó ég. Végülis csak féltékenységi versenyt rendeztek Csulával, Múra már ránézni sem szabadott se Frunak se Virágnak. Ennyi erővel Csulát is lehetne relativizálni hogy ő amúgy jó lelkű gyerek(és amúgy tényleg nem 0-24 ilyen) csak valahogy mégis egy féreg.Tényleg egész kevés választja el őket egymástól, talán nem véletlen hogy jóban is voltak. Az hogy melyikőjük menthető azt innen nem hiszem, hogy megtudjuk ítélni, de az biztos hogy mindkettőjükre ráférne egy szakember segítsége. És Prolival sem csak a beteges féltékenység a baj mielőtt még ez lenne a felmentése, a részegen mindenkibe beleállás köcsögözés kutyázás is ment tőle szépen, Múra már nem csak részegen, persze elsősorban csak a háta mögött nem mintha Mó keményen visszaszólna. Ha meg ezek ellenére is a Prolit szavaznák vissza Moha ellen az elég szomorú lenne..
Napfényes hóolvasztó keddet kívánok mindenkinek és az a jó (...) hírem van, hogy világuralmi terveim apró részeként a HV-író csoportban is átvettem az irányítást, úgyhogy ma is én írok. A monitorok, telefonok és tabletek előtt ne legyetek restek hangosan ujjongani, örülni, táncikálni és tapsolni……..