Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vígszínházas luvnya

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv mindenki, újra egy rendes hv, mert van időm :)Vandával kezdünk, akiről többen megállapítottuk már a kommentek között, hogy bármikor jobb, mint az aranyásó fosch9-es, uh örülünk. Ráadásul ma szexiben is van: fekete combcsizma, miniszoknya és valami felső, kibontott füleltakaró hajzat.Egy kis izom…..
ValóVilág HogyVolt Félidő 2023.01.12 12:15:21
vígszínházas luvnya 2023.01.15 10:57:07
@Fu Szekh Li: Fu Szekh Linek nagyon koszi a linkeket a boros harcról
Pl itt pl 6:03-6:13 Dani: “nem láttam még ilyen társaságot bazmeg egy korty sörért embert öltök”

https://www.reddit.com/r/VV11/comments/10c6c4y/konfliktus_az_eltűnt_bor_miatt_12/

És ő? Ez az egész balhé nagyvonalakban miatta eszkalálódott. Hisztizik es azt mondja a “boromat eldugtam” miközben az közös bor. Persze nem játszott a sörborpingpongban de akkor ezt beszélje meg a többiekkel, hogy ő így szeretne résztvenni a játékban, hogy ott nem játszik de amit ott megivott volna azt itt kiönti magának es ez külön hadd legyen az övé. Így lett volna korrekt de ez amit művel sunyi es igazságtalan a többiekkel szemben, mert feljogosította magát arra, hogy saját magával a többiek felett kivételezzen. Ezt persze szépen csendben magában elrendezte , nem szólt nekik. Majd rájuk veri a balhét miközben szerencsétlenek nem is tudnak róla hogy nagyvonalúan az ő kárukra félretette magának ami szerinte neki jár… Emberileg es személyiségileg lehet, hogy egy ideig a -helyzetek nagy részében látszólagos- higgadtsága miatt kedvelt karakter lehet sokaknak de nekem pont emiatt a sunyi es most éppen leereszkedő viselkedése miatt ebben a vitában nem szimpi. Itt már kiütközik az igazi énje szerintem, sokszor elhallgat dolgokat megpróbál addig lapítani kussban amíg csak tud, de ez addig működik, amíg nem sérül az érdeke. mint most is. Mert ilyenkor majdnem a tettlegességig is elmegy és provokál, odaáll egy centire és kiabál a másik arcába, vagy régebben mikor belebaszott a háló ajtóba.
vígszínházas luvnya 2023.01.15 13:54:21
@War of colours: valamelyik insta accounton amit azóta töröltek nagy nyomozások zajlottak es feltettek Barna múltbeli körözéséről is egy képet :

www.kepfeltoltes.eu/images/2022/12/13/571vvbarna_valovilag11_re.jpg

szóval nemcsak mi látjuk ilyennek, úgy tűnik neki is indulatkezelési problémái vannak. Mindig azt mondja Reninek “nem hallgatsz végig” közben ő nem hagyja beszélni, belefojtja a szót, ledominálja, nem hajlandó a saját személyére, viselkedésére kritikaként érkező szavakat meghallgatni. Nagyon erőszakosnak látszik innen.
vígszínházas luvnya 2023.01.15 14:55:51
@ミラ: ugyanerre gondoltam, meg hogy mit tanult ez a gyerek a szüleitől hogy még csak most indul a felnőtt élete de már ezt engedi meg magának, mi lesz itt később… Ott az eredeti posztban még azt is írták, hogy nőt vert meg de gyanús, hogy ezt már csak a hergelés miatt
Rákanyarodtunk az utolsó hét elnevezésű autópályára, ahol az események drámaian fel fognak pörögni, ígéri nekünk Anikó zöld nejlonzsákba csomagolva. A pörgetést egy bulikával indítjuk, merthogy eddig csak minden másnap volt buli, és egyébként is pontosan 100 napja szagolják egymás láb és gátszagát…..
vígszínházas luvnya 2021.02.24 13:11:09
@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: Lehet mögé kéne írnom hogy no offense:) Ki kellett találni valamit a regisztráláshoz és ez volt hirtelen ami eszembe jutott. Eskü se provokálni se célozni nem akartam. Bele se gondoltam, hogy támadásnak is lehet venni:(
vígszínházas luvnya 2021.02.24 15:20:20
@VV Erőlegény #TEAMBÁLA: Áhh nem , abszolút semmi ilyesmit nem akartam sugallni..:)
vígszínházas luvnya 2021.02.25 20:28:42
@vígszínházas luvnya: szóval Mercinek beküldtek egy Vans csukát ! Ennek én személy szerint örülök.. egy kis elégtétel azután, hogy a szponzortól származó darabok mellett nagyon úgy tűnik semmi más márka nem lehet bent de persze a fikaevő proli úrnak megengedték, hogy bevigye a Hilfiger papucsát..
Büszkén mondhatom a VV hogyvolt csapat nevében én is, hogy VAGYUNK VÉGIG az ünnepek alatt, a mai összefoglalót különösebb történések híján inkább a vizuális tartalmak dominálják majd, úgyhogy giccsparádéra, színkavalkádra és könnycunamira felkészülni, nézzük, hogyan telt a villalakók karácsonya!..
vígszínházas luvnya 2020.12.28 16:02:55
@mézescsók: 2 hete egyfolytában Ginát nyomatják és rá nem tudok jönni, miért. : Mert Gina egy közhelyraktár... Egy basic bitch... És nekem az a tippem azért mutatják ennyit, mert a szerkesztők is csak fogják a fejüket és ordítva röhögnek rajta, hogy mennyire sötét és egyszerű a csaj és élvezik, hogy ezt mindenkinek nyilvánvalóvá tudják tenni.. Szórakozzatok ezen az egysejtűn ti is úgy, ahogy mi szórakozunk..