Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Il Polpo

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
Il Polpo 2020.12.28 20:53:03
@Chiello03: én is elvetettem a súlykot de nem birtam már ki. Annál a résznél h nullfizetős olvasók teljesen kiakadtam. Örülök h itt az adminok máshogy viszonyulnak hozzánk és higgadtan megpróbálják beszélni a helyzetet a blog vezetőivel.
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Il Polpo 2020.11.24 19:16:10
Halihó!

@Il Principino: Pedig jó lett volna nekünk is még most se késő igazából
@Chiello3: Én követem mindkettőt mert mindkét helyen remek cikkek vannak de csak most kezdtem el komentelni. JuveFan azt írta a Pannon Zebrára hogy innen ki lett tiltva azért tünt el ennyire
Il Polpo 2020.12.28 16:00:48
@sicilicocapitano: sajnos én is láttam h mi történt és több év olvasás után elment a kedvem az egésztől. Csak most értettem meg igazán miért nevezik diktatorikusnak ezt a helyet.Itt irigykedésről lehet szó de nem értem mire mikor az van mindig hangoztatva h szerelemből dolgoznak. De inkább jobb ha nem is folytatom mert csak egy nullfizetős olvasó vagyok biztos csak a kattintásaim kellenek. Hatakmasat csalódtam. Szerencsére más helyeken normálisabban viszonyulnak az olvasókhoz Karácsonykor is
Il Polpo 2020.12.28 17:09:14
@sicilicocapitano: Akkor én is szeretnék választ kapni @venember83: től erre a kérdésre mert nekem úgy tűnik ezek alapján h csak arról van szó h bizonyos oldalaknak megengedett a szóba hozzása míg a pannon zebra blogról még beszélni is tilos ezért gondolom h irigykednek rájuk. Ha válasz valamiért nem publikus akkor ha privátban kapnék választ az is megfelelne.
Az AC Milan egykori vezetője, Adriano Galliani nemrégiben régi, közel tízéves témákról beszélt egy olasz lap megkeresésére, és elmondása szerint a rossonero csapat talán nem lett volna kénytelen eladni Zlatan Ibrahimović és Thiago Silva játékjogát 2012-ben, ha a bírók megadják Sulley Muntari gólját,…..
Il Polpo 2020.11.24 19:17:23
A Juventus 4:1-es győzelemmel térhetett haza Budapestről, s a Bajnokok Ligája csoportkörének keddi játéknapján a Ferencváros csapatát fogadja. Andrea Pirlo keretéből továbbra is hiányzik Giorgio Chiellini és Leonardo Bonucci, míg Gigi Buffon izomfáradtság miatt hagyja ki a találkozót, s ez azt…..
A Juventus a Ferencváros csapatát fogadja kedd este a Bajnokok Ligája csoportkörében, s egy esetleges győzelemmel jelentős energiákat spórolhat meg magának. Amennyiben a másik mérkőzésen a Dinamo Kijev nem győzi le az Ukrajnába látogató FC Barcelonát, úgy a zebramezesek két fordulót megspórolva,…..