Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lopótök

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meddig harapdálják az evát? Azt mondják, az eva nélkül nem állna meg a 2013-as költségvetés, ezért egyelőre marad az ebben az évben éppen 37 százalékos adókulcs, amihez még hozzáadódik az iparűzési adó. Közben bejelentettek egy újabb meghatározott vállalkozásokra,…..
Lopótök 2012.07.17 10:10:16
@Zka: Bevallom oszinten ez nekem is eszembe jutott, de szerintem akkoriban meg nem volt annyira eros a pek lobbi.

Koran volt meg, kozvetlenul ebredes utan az ember agya mar-mar hihetetlen osszeeskuves-elmeleteket tud gyartani. De tenyleg szanalmas volt, ezt be kell ismernem. (mindjart jon az a resz, mikor "a kolyok raszabadult a gepre es osszevissza nyomkodta, most meg en magyarazkodhatok miatta")

:)
  „Bemászok ablakon, kimászok kulcslyukon, Előttem tágul az akadály, Figaro remekül viszi az ügyeket, Figarót veheted, hívhatod, viheted, A munka szépen megy a kezében, Ő megcsinálja, te meg csak állj! Mert előtte tágul az akadály!” Gioacchino Rossini/Cesare…..
Persze régen minden jobb volt. A Facebook is régen volt csak igazán jó, még a Timeline előtt, arról már nem is beszélve, amikor még Telnet-klienssel kellett belépni a Hollosi Information Exchange-be. Az MTV-n pedig amúgy is minden szar, az elmúlt években, vagy a kommunisták csináltak…..
Azt hittem, a pogácsás szocialista Szűcs Erika után már nincs lejjebb. Hát mit mondjak, Németh Lászlóné után revideálnom kell álláspontomat. Szücs Erika ehhez a Némethnéhez képest iskolai tanulmányait és tudását illetően egy polihisztor, megjelenésre, kinézetre pedig egy…..
Immár több, mint egy esztendeje nem Verók Istvánnak hívják Terézváros polgármesterét. A mester igencsak öregbítette az MSZP hírnevét, szinte csoda, hogy szabadlábon védekezik az önkormányzat panamagyanús ügyletei miatt. Ezen üzletek egyik ékköve volt az UNESCO által a…..
Magyarország rettenes helyzetbe került, és ahogy Barroso úr volt szíves közölni: Orbán a hibás. Nem is csak a dupla bóvli az oka, hogy Orbánnak mennie kell: az országnak az az érdeke, hogy már a Jézuska új miniszterelnököt hozzon. Ezt akkor is leírom, ha tudjuk, a zembernek…..
Lopótök 2011.12.22 11:45:26
@wagem: Oregem, nem gondolom hogy a magyar politikusok kozul barki is megerdemelne hogy csak egyetlen jo szot szoljanak erte. Plane nem azt hogy egymas torkat karcolgassuk itt a kommentekben. Gondolkozz mar egy kicsit, 20 ev nagy ido, nem lehet egy bagazst hibaztatni az osszes szarert. Mind szarhazi akasztofavirag, egytol egyig, de szerintem nemsokara majd te is belatod. :)
Ez egy már egy kicsit tényleg sok. Várom az esti Showder Klubot, erre két szenzációs videóval Matolcsy Gyuri ellopja a műsort a srácok elől. A mai: És aki még nem látta, a szombati:   "Nem tud senki sem mondani olyan összeget, amelyért a jobbkezemről hajlandó lennék…..
  Az Index információi szerint „a szerdai kormányülésen még egyetlen szó sem esett arról, hogy változás lesz a magyar kormány IMF-fel kapcsolatos álláspontjában, a részletes tájékoztatás azóta is várat magára… Az Orbán-kormány tagjai nem kaptak tájékoztatást az…..
Az IMF és a kormány közeledés kapcsán felmerül a kérdés, hogy kommunikációs szempontból hogyan kezelhető az új helyzet? Egyesek szerint belpolitikai katasztrófa, hogy új megállapodásra törekszik a kormány az IMF-fel, mások szerint csak az a kérdés, hogy mikor mond le Orbán…..
Lopótök 2011.11.18 10:14:34
@bigthereal: Hát igen, a sebzett oroszlán hátán igaz tudjuk, hogy rengeteg provokatőr él (ne üljünk fel nekik!), illetve gonosz spekulánsok, mint a paraziták, szívják a vért. De szerencsére a fidesz hozzáértő immunrendszere megvédi a kövér, gazdagon zsíros szervezetet a vérszívóktól!

Anyukámtól hallottam, hogy "a gyűlölet a legnagyobb kovács". Hát így lett a fidesznek milliós szavazóbázisa. Szerintem EZ a szomorú, nem az hogy ilyen szarban az ország. A politika megmérgezte, közben kifosztotta a magyar népet. Pár embernek meg szemellenzőt adott cserébe.
Haditudósítás a frontról: - A helyzet eddig is szar volt, most még szarabb, és úgy néz ki, hogy sokkal szarabb lesz! A Wall Street Journal szerint "Magyarországon lehet a következő válság Európában" és "közel van a borulás Magyarország számára". Járai…..
Köpni-nyelni nem tudok, teljes mértékben osztom a Hírszerző véleményét: "Őszintén szólva alábecsültük ezt a történelmi festmény-történetet. Azt gondoltuk, hogy komolykodó, modoros historizáló festmények készülnek majd. Ezzel szemben tanácstalanul állunk ezek előtt a…..
Lopótök 2011.11.08 11:30:23
@Tigeri:
"Bezzeg ha még mindig a gyurcsányék lennének:
1,Kétszer ennyibe kerülne.
2,A gyurcsány maga festette volna ezeket és kiszámlázza az államnak. "

Micsoda szerence, hogy már nem gyurcsányék vannak, mert így csak 20 gurigát kellett leszurkolni a művész uraknak. És ebből a pézből aztán garantáltan nem lopott senki!

Végre jó kezekben az ország, 2012-ben meg ugye az elrugaszkodás éve van, én nagy életszínvonal emelkedést várok, mert orbán megígérte és ő nem hazudik!
Lehetetlen eldönteni, hogy melyikük a szánalmasabb: Fekete Pákó, aki beszart Joshi Barath és Cooky közé, vagy Hajdú Péter, aki ezzel fos sztorival promózza az amúgy tényleg béna műsorát. ..
Megkezdődött a Hagyó-féle bűnszervezet büntetőperének iratismertetése, így gyorsan meg is kezdődött a szivárogtatás. Minden napra jut egy-egy igazi fincsi szkennelt anyag, nagyon szépen köszönjük, csak így tovább! A 45 ezer oldalnyi nyomozati anyagból kiszivárgott 0,00001% is…..
 A kormányfő még a költségvetés beterjesztése után is elutasítja a megszorításokat, és átépítésről, átszervezésről beszél. Meg a paraziták végéről.Határozottan vissza kell utasítanunk minden megszorításokra épülő gazdaságpolitikát - mondta Orbán Viktor…..
Lopótök 2011.10.11 13:27:25
Ez a felvétel is ékesen bizonyítja, hogy jobban jársz, ha a Fidesz tetteit nézed és nem azt amit mondanak... mert bizony a miniszterelnök úr -úgy mond- mást mond, mint amik a szándékai. 2005-ben az első Gyurcsány-Orbán vitán igazította helyre Orbán Viktor Gyurcsány Ferencet, hogy…..
Nívó BKV vezérnek prémium jár! 2011.09.07 08:26:00
Számomra hihetetlen, hogy Kocsis István távozik a BKV éléről, hiszen ő egy zseni. Most ne röhögj, kérlek szépen, hogyan neveznél egy olyan embert, aki szinte az összes nagyobb állami vállalatot vezette (pl. MVM, MÁV, BKV), jópár cégnél igazgatósági tag volt (pl. OTP, Paksi…..
Lopótök 2011.09.07 16:05:56
Csak az nem veszi észre, hogy mi zajlik éppen, aki nem akarja, vagy akinek hivatalból nem szabad – mondta a minap találóan egy ismerősöm. Hogy mire gondolt? Arra, hogy a közéleti csalódottságnak, kiábrándultságnak és közönynek a szintje kritikus pontra ért. A korábbi szobrok…..
A képen a "Dr. Abay & Dr. Török Ügyvédi Iroda" honlapját láthatjuk. Ez így már alapból csodálatos ... Dr. Abay Péter és Dr. Török Mónika környezetvédelmi szakjogász férj és feleség, szakterületeik: -     polgári jog (szerződések,…..
Matolcsy György jelenleg regnáló nemzetgazdasági miniszter, a Fidesz kormányra kerülésekor nagy ívű víziókkal álmodta meg a magyar gazdaság fellendítését. Az ezek alapján megvalósult gazdaságpolitikát a kezdetektől számos kritika érte, mostanra azonban odáig jutottunk, hogy…..
Amikor tavaly az RTL bejelentette, hogy oly sok lenyúlt formátum után végre hajlandók már venni is egyet, ráadásul bevált, nagy közönségsikert hozó tehetségkutatót, mindenki veregette a mellette álló vállát a Nagytétényi úton, és valahol joggal. Sejthető volt, hogy a hazai…..