Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sepsidzsi

0 bejegyzést írt és 128 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok kedves elszakadni képtelen pajtásaim, lássuk hogyan jött, látott és bukott sokak kedvence, az abszolút favorit Bálint. A jóember láthatóan nem igazán aludta ki magát az elmúlt napokban, a palóc Grand Canyon az egyik szeme, az apci tengerszem a másik szeme alatt. Mellesleg mindkét hely…..
Sepsidzsi 2021.03.08 21:31:39
@Kosztarika: nem a plusszon, sima rtl most, kòd nèlkül az összes rèsz.
Sepsidzsi 2021.03.08 21:32:57
Hagyományainkhoz híven idén is olvashattok tőlünk egy végső összefoglalót, azaz így láttuk mi a Hogy volt Online magazin súlyos grafomániában és beteges közléskényszerben szenvedő önkéntesei a Való Világ Pávered báj Brigbráder tizedik, dzsudi dzsubileumi évadát. ..
Helló-halló elektrokalandorok, ahogy Dévényi Tibi bácsi mondta, nem tudom miért jár ma ez a fejemben, de ez lesz a beköszönés. Közkívánatra újra dolgozom nektek és meghogyvoltozom ezúttal egyedül Virágot a JLB-ben. Silvermansarah egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott most ebben részt venni, emiatt…..
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, egy kedves és pozitív hangvételű HV-t terveztem mára, aztán egész hajnalban, reggel és délelőtt görcsölt a gyomrom, úgyhogy nemtudom mi lesz ebből. Lilakápi volt tegnap a vacsora mellé, nagyon remélem hogy nem az a bűnös étel, ami tönkretette…..
Gyásszal indítunk, pontosabban a top 6 buli indul azzal, mert én speciel egy erős kávéval és két szál jóféle cigarettával rúgtam be az ajtót ma reggel is. A falra felkerül Merci színes fotója a top 6 játékos közé, míg a Virágról készült fekete fehér kópiát az alsó, vagyis a már kiesett játékosok…..
Sepsidzsi 2021.02.16 19:36:38
Sepsidzsi 2021.02.16 19:46:32
@Kosztarika: ahh kösz akkor aztis visszanèzem holnap. Bàrcsak valahol valami felismerès jelèt làtnàm virdzsin valahol! Mikor dani mondta tegnap hogy biztos azèrt esett ki, mert a nèzøk nem bocsàjtottàk meg neki a nevelèse előtti viselkedèsèt, majdnem odamondtam hangosan a kèpernyőnek hogy pont fordìtva, addig bìrtuk virdzsit mìg be nem àllt segglyuknak.
Helló és halló minden kedves és kevésbé kedves olvasónak, itt az újabb párbaj, megint eggyel kevesebb ápolt lesz bent, nekem pedig most nincs annyira sok időm, úgyhogy kicsit kevesebb lesz a duma és több lesz a kép, a végeredményt úgyis tudja mindenki, az ostoba cicaharc meg szerintem nem is igazán…..
Sepsidzsi 2021.02.15 09:10:12
Na jó, valljuk be ez így egy ordas nagy clickbait, nemhogy a jelen szériának, valószínűleg magának a műsornak sem létezett soha semmilyen dicsősége de ha az ápoltak kellően hatásvadász címekkel kapták a róluk szóló híreket akkor engedtessék meg ugyanez nekünk is. Ám ha már szóba került, az esetleges…..
Sepsidzsi 2021.02.07 13:21:52
@kozi001: EKG, èn ott voltam ùgy hogy màr nèzni nem bìrtam csak itt vàrtam ki a vègèt. Danièk is felbasznak rendesen de mèg nèzem.
Sepsidzsi 2021.02.07 13:54:20
@SelyemSonkaPini: szerintem èrted, èn is ùgy èrtettem ahogy te èrtetted, hogy èrtette
 Folytatódik a "Mit kíván üzen a Magyar Nemzet" sorozatunk, ezúttal Bálint kap szívhezszóló bókokat és herecsavargató kritikákat. Többen úgy gondolják, hogy rettenetesen unalmas, rosszindulatú és okoskodó, egyesek még azt is sejteni vélik, hogy titkon szerelmes Virágba. Bálint cáfol, ő sosem tudott…..
Helló Dolly! Akarom mondani Ancsa, mert Ancsa köszönt minket és úgy néz most ki, mint a szegény ember Dita von Teese-e. Mielőtt igazán belemerülnék az összehasonlításba és megkérdőjelezném előbbi megállapításom, már kezdődik is az első bejátszó. A Ki a legzavaróbb? és a Ki a legpazarlóbb? szavazás…..
Sepsidzsi 2021.02.04 23:55:20
@MsIreneAdler: jaja semmi nem ùgy van... nekem az a vèlemènyem(ha lehet egy) hogy rencsula elment egy kèt szeànszra a pszichològussal, ùgyhogy minden ok, fruèknàl is kapott ùj esèlyt, de a lènyeg baromira nem ment àt neki csak az hogy a negatìv kommentekre nem kell reagàlni, frunak nyomta vègig a làjv alatt hogy nem kell, hagyjad, csak a jòt olvasd be.
Sepsidzsi 2021.02.02 19:29:05
Sepsidzsi 2021.02.02 20:48:09
@nyunyo.de.balboa(a.sárkánymester): huh akkor ez valami focis ügy lesz? Borsodi vagyok ès utàlom a focit
Helló és halló minden kedves, kevésbé kedves és a nekik címzett kommentekre egyáltalán nem reagáló olvasónak! Vasárnap van, párbaj utáni nihil, ilyenkor szoktak a legnagyobb semmik történni. Tematikus hét nincs, kutyapicsázás nincs, mindenki le van nyugodva és/vagy sokkot van kapva a tegnapi…..
Sepsidzsi 2021.02.02 16:18:19
@VV10 Velőtrázó Vélemény: szerintem dùs, jò anyagù vastag szàlù haja van, a vasalàstòl szàlkàs volt a vège de ennyi sztem. Jòl formàzhatò, jò esèsű haj, a pofija meg bàjos, sztem őt lehet a csapatbòl leginkàbb megcsinàlni szèpre.
Érdekesen indult ez a hét több szempontból is, emiatt csak egészen minimális mértékben húzódik feljebb a szemöldököm, amikor rájövök, hogy az RTL hivatalosan is elengedte a műsor kezét, és mostantól Péter és Ancsa kétszemélyes stábként működtetik a boltot: Ancsának már a haját sem lőtték be, és…..
Sepsidzsi 2021.01.19 15:17:13
rtl.hu/rtl2/valovilag/extra-buntetest-kapnak-illemtanbol-a-villalakok
ez a video, először is Dani bazmeg milyen durva szintek az amin te ki tudod magad fejezni??? Önkritika legyen màr. Viràg meg hozza a video vège felè azt a bamba megvető resting bitch unott fejèt ami annyira elcsùfìtja mint Frut a gonosz fröcsögès anno.
Helló-halló rajongók, egy nappal járunk a 15,46 után, de gondolom még minden erre lesz felhúzva, úgyhogy sem én, sem Ti nem ússzátok meg Renátókontent nélkül. Mert ezt szeretjük, ugye. Közben szolgálati közleményélnek is egyet gyorsan: Nem vagyok admin, csak egy egyszerű posztíró és nem kapok emailt…..
Sepsidzsi 2021.01.18 19:06:38
@TheLynx70: èn is ìrtam, hogy az rlmost+ fizetős de csak kòd kell a tv-szolgàltatòtòl hozzà.
Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval…..
Péternek valószínűleg időpontja lehet körmöshöz az adás utánra, mert úgy hadar, mintha nem lenne holnap, annyit azért sikerül kihámoznom, hogy Rencsi Mót hívta ki (0.01% - 99.99%), a napi szavazásban meg arról kellene döntenem, hogy kit fog jobban megviselni szerelmének kiesése, de nem fogok. Fru és…..
Ha kedd, ha szerda: Zsákba Macska! – ha kedd, ha szerda (esti adás) én írom meg hogyvót, hogyNemvót! S mivel tegnap szerda vót, hír áj em zisz iz mí.Ez meg itt a tegnapi záró jelenet folytatása Vivivel, akit Mó és Merci hallgat a teraszon. Vivcsó pityereg, Mó kérdezgeti és próbálja kideríteni miért…..
Sziasztok hölgyek – urak, olvasók, kommentelők, facebookosok, indexesek és mindenki aki erre jár. Annyira unalmas volt ez a tegnapi rész, hogy nem tudom még most sem, hogy lesz ebből normális posztcsi. PP van ma is, valami elbaszott függőlegescsíkos ingben, inkább lenne akkor már jelmezben és…..
Sziasztok kedves ValóVilág-függő kispajtásaim, olvassuk meg együtt, hogy mit néztünk meg tegnap együtt a villalakók tegnapelőttjéről. Puskás úr a mai porondmester és az eheti sziporkázásai után szerintem ma is hozzá fogja tudni tenni a magáét...
Leszoktam már arról, hogy Ancsával és Péterrel külön foglalkozzak, egyrészt mert ahogy az idő telik, előbb megszoktam, majd szép lassan megszerettem őket, mára pedig már külön kis szobájuk van a lakásban, ahol a fényképes szentélyük örökös gyertyafényben úszik, és esténként családilag együtt…..
Sepsidzsi 2021.01.09 14:34:06
@Nbl: igen, amivel magyaràzta, meg tènyleg màr hogy nappal is folyton a faszt kell szopni, meg ò, a nagysàgos proliùrnak megvàltozni meg megfelelni, vèrciki. Ès ahelyett hogy robira figyelne kicsit hogy mit mond inkàbb ràuszìtja mèg danit arra is. Amùgy azon meglepődtem hogy bàlint nem vèdi be 100% Robit, csak nèzett meg hümmögött mikor ki lett beszèlve. Mindeközben Robi tud nem sèrtően mègis halàl őszinte lenni, mikor vivinek mondta hogy hàt de tènyleg pletykàs.
Sepsidzsi 2021.01.09 14:36:33
@Niemandhäuser: ènis vv atilla meg kinga vörös fejű hisztizèse miatt otthagytam aztcaz èvadot. Nem tudtam èrtèkelni hogy milyen taktikus, szerintem seggarc volt az irritàlò fajtàbòl
Sepsidzsi 2021.01.09 15:32:34
@Hakkipekki: nagyon kedves tőled, àt is cserèltem mìg mercikèről nem lesz valami teccetősem
  A földkerekség legnagyszerűbb férfijával indítunk, aki a következő húsz percben mást sem csinál, mint kiválóságát bizonyítja. Azzal kezdi, hogy megorrol szíve hölgyére amiért nem eszik vele sonkás szendvicset, hanem inkább az ellennel tömi a kolbászt és a hagymát. Az érzékeny férfiú zuhanyzás…..