Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horváth Kristóf (EX ANTE)

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az URBAN21 Blog következő podcast epizódjában a Területfejlesztés életútját követjük nyomon a cégcsoportunk szemüvegén keresztül. Az Ex Ante Kft. idén ünnepli 20 éves születésnapját és a kezdetektől napjainkig – a cégcsoport többi tagjával együtt foglalkozik területfejlesztési projektek…..
Forrás: portfolio.hu  Bár nem vagyunk egy tipikus magashegyi ország, hazánkban is számos kisebb hegycsúcsról gyönyörködhetünk a panorámában. Ezek a hegyek gyakran már önmagukban is jelentős turisztikai vonzerőt képviselnek a kilátás, illetve a történelmi múltjuk miatt, azonban néhány extra…..
Ki ne szeretne körbecsúszdázni egy 309 méter magas felhőkarcolót? Vagy a török hódítóktól megvédeni a Budai Várat? Esetleg időutazást tenni a Tower Bridge körül a 19. századi Londonba? Mindez ma már lehetséges, ráadásul egy valódi városnéző túra közepette. A virtuális valóság segítségével ehhez…..
URBAN21 Dzsungel a 20. emeleten 2020.11.24 08:53:59
Ébredés a buja lombkoronák árnyékában, madárcsicsergések kavalkádja, sokszínű lepkék tánca…. Mindez kísértetiesen hasonlít egy reggeli jelenetre az őserdő szívében, holott Milánó belvárosában, egy 111 méteres épület 26. emeletén vagyunk, néhány perc sétára a központi pályaudvartól. A kép forrása:…..