Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabó Márta (EX ANTE)

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A munkaerő kínálat alapját képező, gazdaságilag aktív, munkaképes korú lakosság volumene a következő évtizedekben csökkenő tendenciát mutat – hívja fel figyelmünket számos, a születésszámokon alapuló becslés. Feszes a munkaerőpiac, szűkül a hazai munkavállalók száma, s a kínálat bővítésére olyan…..
Bő tíz éve annak, amikor a játszóterekkel bővelkedő panelrengetegben megnyílt egy nyugdíjas kert, burjánzó virágokkal, kényelmes padokkal – hasonlóan zárható kapuk mögött, mint a legtöbb gyermekeknek kialakított tér. Később attól volt hangos a sajtó, hogy egy amerikai idősek otthonában működő…..
Sajtóközlemény A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság alkotmányos feladata mindkét információs jog felügyelete, védelme. Vannak olyan időszakok, mikor a történelmi-politikai-társadalmi környezet az adatvédelmi kérdéseket helyezi előtérbe és a közvélemény figyelme is ilyenkor nagyobb…..
Vajon van-e olyan, fejlesztéspolitikával foglalkozó szakember, aki ne tudna egyetérteni Charles Landry, a kreatív városfejlesztés úttörőjének eme szavaival. Egy társadalom fejlettségét, egy ország, régió gazdasági versenyképességét már különböző indikátorcsoportok alkotta mutatókkal mérhetjük. Az…..
URBAN21 Hiányzó Láncszemek 2020.11.17 08:33:20
Blogunk vissza-visszatérő témája a társadalmi integráció innovatív módszereinek, valamint a mélyszegénységben élő társainkért küzdő civil szervezetek bemutatása. Ez évben alakult a borsodi székhelyű Hiányzó Láncszem Alapítvány, melynek tagjai szerint segíteni öröm, jól segíteni azonban nehéz.…..