Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ElPanther

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindannyiunkkal előfordul régi képek nézegetése közben, hogy legszívesebben a létezésüket is letagadnánk. Külön kínos a dolog, amikor ezek a képek nyilvánosak, és ezt már csak azzal lehet tetézni, ha az ember közben híressé vált. Ma már elég nehéz elhinni, de egykor a…..
ElPanther 2017.01.07 10:29:15
@eßemfaßom meg áll: "Csak kíváncsiságból, te irod a magyar wikioldalát?"

Nem, csak elég sok countryt hallgatok, és érdekelnek a háttérdolgok, így karrierje kezdete óta követem. Ennyi. Ez nem rajongói ömlengés (Idézek: "Nem hangszervirtuóz, és nem egy énekzseni"), pusztán tárgyilagos cáfolata annak a fentebbi kommentnek, hogy alaptalanul nevezik sztárnak, illetve hogy leginkább külső segítségnek köszönheti, amit elért. Zavar a mindenféle háttérinfo nélküli, előítéleten alapuló fikázás.

Ja, és még egy gondolat a "12 egy tucat" előadással kapcsolatban. Senki nem állította, hogy ő az új Barbra Streisand - Joe Satriani keverék-reinkarnációja. Még TS is elsősorban dalszerzőnek tartja magát, mint ahogyan a szakma is ezt a képességét ismeri el leginkább. Írt már Grammy-nyertes dalt más előadónak is.
ElPanther 2017.01.07 20:26:02
@eßemfaßom meg áll: "Ez sokmindent megmagyaráz."

Az is, ha ismeretlenül ennyiből alkotsz véleményt.
ElPanther 2017.01.08 20:37:25
@bandigyerek: Tévedsz, mert valszeg csak azt nézed, hogyan énekel és hogyan zenél. De ő nem az egyik vagy a másik, vagy mindkettő miatt lett ilyen sikeres, hanem mert olyan dalokat ír, amelyekkel mindenki tud azonosulni az adott életkorban. És pici korától kezdve nagyon tudja, mit akar.

Fentebb leírtam, hogy nem médiagépezet tolta előre (tudom, nem érdekel, de az angol wikin ott az egész sztori). Ő és a szülei voltak a gépezet. Egy akkor még nem létező kiadónak írt alá szerződést 15 évesen, otthagyva a legnagyobb lemezcéget (akik megadták volna a marketinggépezetet, valszeg az önállósága árán). A dalait az a producer keverte, aki a bemutatkozó demo karaoke CD-it. Ehhez jött egy New York-i menedzser, aki kapcsolatokkal segített, meghallgatásokat szervezett. Ez volt a nagy marketinggépezet. Az első single CD-jét a mutterjával saját kezűleg csomagolták és küldözgették a rádióknak. Amerikában komoly ereje van a rádióknak, főleg countryban. Végigturnézta az államok rádióit, bérelt kocsival a mutterja vezetett. A nóták ütöttek, mire kettőt pislogott, az albuma platinalemez lett. A többi pedig ment a maga útján. Az ismertség eléréséért ők maguk tettek a legtöbbet, rohadt sok melóval.

www.youtube.com/watch?v=Q2pP-By4Org

Bármily hihetetlen, én nagy Maiden-rajongó vagyok, de ettől függetlenül nem értek veled egyet. Eleve nem volt fair őket felhozni referenciaként. Háromszor annyi idősek, mint TS. Amikor ők voltak 20 évesek, TS-hez képest nem voltak a bokorban sem. Ez tény.

Ennek örömére meg is hallgatom a Troopert. Písz :)
Nesze!szer Brazil fazonok 2012.11.07 20:20:09
Sexy on the Beach címen az Elle brazil kiadásából mutatunk egy anyagot nektek. Izabel Goulart feszít a strandon, Eduardo Rezende kamerája előtt. Még szerencse, hogy a bombázó mellé azért néhány srác is jutott mutatóba és nem szomorkodik egyedül a…..