Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pattaya (törölt)

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(mivel a korábbi posztunkat elnyelte a sötétség, kénytelenek voltunk újra tesztelni. Még több étterem itt) Nem állíthatom (még), hogy törzsvendég vagyok a szemesi Kistücsök étteremben, de az elmúlt nem egészen egy év alatt négyszer ettem itt, és az élmény minden alkalommal a…..
Pattaya (törölt) 2009.08.05 13:49:19
@ttrisz:
Tíz évvel ezelőtt dolgoztam itt a Balázsnál pár hónapig. Nagyon jó főnök volt, az egyetlen ami idegesítette, ha nyitáskor észrevette, hogy valakik (mi voltunk) már elolvasták a sportújságját. Kiterítve egy asztalra, nagyon óvatosan, nem meggyűrve lapoztunk.
És mindig ő vitte ki a számlát, jattot megkaptuk. Ha több asztal fizetett egyszerre, akkor nem gazsulált az asztalnál, hanem ment a dolgára tovább. Ugye, nem voltam ott, de lehet, hogy itt is ez történt.
És a konyhára mindig nagyon kényes volt és odafigyelt.
Egy kórház nem a világ leboldogabb szeglete. Itthon aztán, ahol lépten-nyomon a csendes, ám annál masszívabb rohadásba ütközik az ember, főleg nem. A kórházak elvileg tele vannak olyan emberekkel, akik hivatásszerűen tesznek jót másokkal. Nincs demagógia, természetesen a…..