Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gejzabela

106 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hölgyek és Urak! Elérkezett a pillanat, hogy megmutassuk nektek élőben a KORG billentyűs nagyágyúit. Most élőben is meghallgathatjátok a KRONOS kilenc hangképző engine-jének képességeit, illetve tesztelhetitek az Arranger széria legújabb Pa3X modelljét is, mely számos,…..
Hölgyek és Urak! Elérkezett a pillanat, hogy megmutassuk nektek élőben a KORG billentyűs nagyágyúit, toljátok az infót a billentyűs spanoknak. Május 14.-én a Hangfesztiválon a gyorsak részt vehetnek a KRONOS és a PA3X Pro hazai bemutatóján. A részvétel regisztrációhoz kötött,…..
Kényelmes, jól szól és nem utolsó sorban bitang jól néz ki a Marshall legújabb kedves kis ötlete a Minor. A Major fejhallgatóról már tettem említést itt, de a Minor most érkezett, így most volt módom kipróbálni. Megtartom, ha másért nem azért, mert Marshall potik állnak ki a…..
gejzabela 2011.04.19 21:45:02
@Ljozsef: Én nem tapasztaltam meg ennyire drámainak a hangját. Nekem tetszik. Lehet, elfogult vagyok, de nem lehet összemérni akármilyen szupermarketes gagyival. Dizájntermék, de jól van összerakva.
gejzabela 2011.04.20 15:13:20
@Ljozsef: Szerintem. Fáradj vissza a vásárlás helyére és próbálj az eladó segítségével a probléma végére járni. Próbálj ki egy másik darabot, ha az is ugyanúgy szól, kérd vissza az árát.
Apropó, hol vetted?
Íme egy remek ajándékötlet, melyet Baranya Tamás és Turcsán András barátaink, a TLS Zeneház ufonautái írtak.Kiváló összefoglalása ez minden alapfogalomnak és eszköznek, amit a szakma használ.A könyv az olyan muzsikusoknak nyújt praktikus segítséget, akik az elektronikához…..
Egész picit késtünk el a videó elkészítésével, hiszen a 2009-es Hangfoglaláson rögzítettük, de nem baj. Tehát íme a ZED R16 firewire keverő, Bognár HAES Zsolti és a meghatódottságtól elcsukló hangú HiZ:  ..
gitar.blog.hu Újgitáros v 1.1 2010.03.18 10:37:00
Dear All, gitáros barátaim, olvasóink!Naszóval, arról van itt nagyban szó, hogy megváltozik a versenykiírás. Sokak bánatára, de többek örömére. Magam is az utóbbiak táborát gyarapítom.Hogy minek is örülünk? Hát ennek:A kiírás több ponton változik! Ennek az az eredménye,…..
gejzabela 2010.03.23 05:13:06
@sceletor: Dafke nem szólni a haveroknak. Ez az eredmény. Szerintem mindenesetre ez picit butaság. Én mindenkinek szólnék, büszkeség ide vagy oda. Mindemellett mindkettőtöknek -ahogy másnak is- van esélye a szakmai zsűri által bekerülni. Nyomjátok.
KORG.BLOG.HU SV-1 video magyarul 2009.12.07 17:45:00
Hello mindenki. Kicsit megkésve, de elkészült egy rövid, de elég részletes beszámoló a Hangfoglaláson járt SV-1-ről Cséry Zoli segédletével. Hamarosan kézközelben lesz újra...
Sziasztok. Megszokhattátok, hogy a Gitármánia táboros beszámolókat Szabó Karesz aktuális jelmondatával aposztrofálom. Tavaly az esős nyár idő miatt rokkszag volt, most a gyémántcipő szorított többeket. Általánosságában átszabhatnám a b-oldal fesztiválkliséit, de nem…..
gejzabela 2009.07.31 14:38:41
@Marec: Nekünk is hiányzott a szombathelyi különítmény Menyus és Baán Imi vezényletével. Kénytelenek voltunk mi vezényelni helyettük. :)
Minden gitármániás figyelmébe! Az esti programban láthatjátok a JamVOX Guitaraoke + barátkozás bejegyzést. A barátkozást nem ecsetelném. De a JamVOX Guitaraoke dolgot inkább. Gitárt bedug, alap elindít, tudást megmutat, örül. Az okosok figyelnek és zsűriznek. A hét…..
KORG.BLOG.HU Kedvcsináló 2009.07.10 17:49:00
..
Sziasztok.Íme a felvétel eredménye.Hallgassátok.HiZ ..
Bréking: Nincs nagy dobra verve, de kérem szépen augusztus 15-én Al Di Meola fellép a Szigeten. Egész pontosan az AMFITEÁTRUM Pécs 2010 színpad fog otthont adni a jazzlegenda New World Sinfonia című műsorának. Az öreg Al gondol azokra az, akiknek más programjuk van a Szigeten (avagy…..
gitar.blog.hu MániaRádió FM97.1 2009.06.24 11:51:00
Mindenki! A minap kaptam ezt a kedves levelet, melyet a Gitármánia tábor hírfolyamának darabjaként megosztok veletek. Kedves Mániákus! Idén a tábor területén hagyományos rádió vevőkészülékkel fogható rádió üzemel. Elsődleges célunk, hogy folyamatos információval lássuk…..
gitar.blog.hu A ládát nézzétek! 2009.06.17 12:07:00
Egyszer volt, hol nem volt, hogy barátságba kerültem a videókon látható úriemberrel. Névszerint Csubakka tésztavillámkezű basszusgitáros, Koós László néven látta meg a napvilágot. Minden tiszteletem mellett, ez blogunk "lapjain" indifferens, de legalábbis nem…..
gitar.blog.hu Filmhíradó 2009.06.16 14:50:00
Hello mindenki. Elmentünk Csillebércre Hangot foglalni Andyvel. Voltak még jónéhányan, de nem sorolom. Gyereknap volt, vagy mi. Zenészek, csepürágók, árúsok, vattacukor, popcorn, minden, ami kell. Árultak kis sárga műanyag lövedékeket lövöldöző műanyag pisztolyokat, amivel a…..
gitar.blog.hu Fincsi VOX kábelek. 2009.06.09 15:00:00
Folyamatosan a gitárhang minőségéről beszélünk itt ezen a blogon, különböző cuccok mutogatásával. Elérkezett az idő, hogy a jelfolyam egyik mellőzött, de rendkívül fontos eleméről is beszéljünk. Ez pedig a kábel, zsinór, madzag, drót. A bejegyzés apropója pedig a VOX A…..
gitar.blog.hu AmPlug videoval 2009.05.26 19:29:00
Biztos vagyok benne, hogy minden gitáros járt már úgy, hogy akkor támadt kedve gitározni, amikor zavart volna másokat játékával. Persze ilyenkor az megoldás, hogy a gitárt bedugjuk az erősítőbe és az erősítőbe meg egy fülhallgatót….. Voxék leegyszerűsítették a dolgot,…..
gejzabela 2009.06.04 10:47:36
@semmicico: türelem, dolgozunk egy szép új skinen, amiben ez is benne lesz.
Szevasztok, hejj! Tehát, mint fent. Mondjuk az új csak érintőleg igaz. DR-07 és DR-100 névre hallgatnak, az egyik kisebb mint a másik, ami nagyobb. És ez igaz is, de nem ez az alapvető differencia a két fenti eszköz között, melyek a DR-1 mellett immár valós családdá bővítették a…..
Ravasz leszek, és szépen egybegyúrok több témát is, de azért lesz egy kapcsolódási pont közöttük: egy olyan zenész, aki mellett nehéz szó nélkül elmenni. Hála Istennek, elég sok helyen lehet olvasni róla, a zenei karrierjéről és a sikereiről egyaránt, úgyhogy nem…..
Halihó.Megjött a Night Train, kibontottuk, bekötöttük, meghajtottuk, visongtunk.Aztán elvittem Veszprémbe és megjátszattam. Jamie a Thick csatornán, Czutor Zoli a Bright-on használta.Kettejük egyöntetű véleménye: Ejj wazze!Menjetek hangszerboltokba és nyúzzátok.HiZ ..
gejzabela 2009.05.29 15:12:34
@semmicico: Nyugalom, türelem. És amúgy meg ne fikázd a fényképezőmet! :) Készült hangfelvétel, dolgozunk rajta. Lesz video is -Andy- vagy GG csinálja éppen.
Igen, valahogy nem tudunk kifogyni az újdonságokból, ismét itt van egy, szintén Frankfurtból és jól kitalált, hasznos funkciókkal és szandokkal van tele és kicsi és szép és jó és májusban már a Night Train-nel együtt itthon is kapható lesz a VOX Tonelab ST.   Először…..
gejzabela 2009.05.19 16:02:22
@egy ember: várjuk mi is. az ára is baráti lesz, várhatóan 60-70e Ft környékén lesz hozzáférhető
gejzabela 2009.05.21 15:07:19
@egy ember: Az jó hír, vélhetően a hónapban itt lesz. Ilyesmi áron. Izgulsz? Mi igen.
gitar.blog.hu Húúú, ba..meg 2009.05.20 13:03:00
Őőőő. Folyamatosan tanul az ember. Miután kihúztam a fejem a homokból és a hátsó felemből érdekes videóra akadtam. "Ismerd meg szép hazád". Mint ahogy lövésünk sincs az országról amiben élünk, ugyanúgy a hazai zenekarokról sincs. Elutazunk külföldre,…..
gejzabela 2009.05.20 14:16:58