Regisztráció Blogot indítok
Adatok
repülőmókusevőkaticabogár

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Invitelnél hosszúra nyúló, izzadságszagú meetingeket tartanak, hogy újabb és újabb kreatív módszerekkel fogjanak maguknak új előfizetőt. Legutóbb a "keressünk idős hozzátartozót és másszunk be hozzá az ablakon" tervezet került elfogadásra, elsőnek a 304310036…..
 Manapság a legtöbb boltban díjmentesen felhajtják a túl hosszú nadrágot, hogy örüljenek a rövidebb lábú  vásárlók is. Zoli is ezt szerette volna, beígérték neki az ingyenes felhajtást, átment érte egy másik plázába, aztán kifizette. Szóval 2-3 hete vettem egy…..
Egy örök fekáliaproblémát feszegető utcai jótanács Pécsről és egy klasszikus munkahelyi toalettbackdoor a keféről, amiről már vers is született. A kutyásat üzenném Erzsébetváros minden kedves állattartójának is. A képhez csak annyit fűznék hozzá, hogy nem vettem volna…..
Magyarország nemzeti szimbóluma, a Centrum kft és az általuk csúcsra járatott fantomtartozások értékesítése a végéhez közelít. A Homár fennállása óta nem egészen érti, hogy most akkor jogállam van vagy mi, de a jelek szerint továbbra is bármikor bárkinek küldhetnek…..
repülőmókusevőkaticabogár 2008.08.12 09:52:04
Lehet, hogy csak balfácán a pécsi egyetem, de az is lehet, sőt egészen sanszosnak néz ki, hogy egy nagy, nemcsak a baranyaiakra jellemző csalássorozatra derít fényt Tiboru levele. Már attól boldog voltam, hogy a fegyveres testületeknél is olvasnak minket, az írás tartalmától…..
Azért jó, hogy egy függöny megvásárlásához is szerződést köt a KIKA, mert így legalább van mit lobogtatni, ha úgy járunk mint Marci. Hiába iratták alá vele az előleg fizetését, végül csak a teljes ár leperkálása után vihette volna el a függönyét. Egyedülálló…..
Endréék egy savanyú gyorséttermi kalanddal gazdagodtak Bécsben a halott tengeri állatokat terjesztő Nordseeben. Mindegyikőjüket lehúzták a számlán kamu tételekkel és még vissza is rosszul adtak. A hely tulajdonosa szerint csak visszakapják a magyarok, amit másokkal csinálnak: Az…..
repülőmókusevőkaticabogár 2008.08.07 12:27:22
repülőmókusevőkaticabogár 2008.08.07 12:28:27