Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PattiLittleLotti

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az online társkeresőkben számtalan olyan dolog történhet velünk, amely kiábrándítónak hat és megkérdőjelezi, hogy egyáltalán mit is keresünk ezeken az oldalakon vagy applikációkban. Ebben a posztban 10 olyan gyakori viselkedési mintát mutatok be, amellyel többen is szembesültek már a különböző…..
PattiLittleLotti 2020.11.22 12:02:42
@jegeskaveee.: én vállalom a valódi nevem a társkeresőn, így hálás lennék, ha belecsempészné a megszólításba és nem babázna engem. Lehet velem van a gond, de engem az ilyen megszólítások inkább taszítanak..... lehet hogy egy 18 éves tininek ettől a nyála folyik, mert valaki lebabázta, bébinek szólítótta, édesemnek hívta az első üzenetében, de én máshogy reagálok.

Egyébként nem értem, hogy sokan miért görcsölnek rá arra, hogy hogy indítsanak egy beszélgetést. Most komolyan, ha találkozol valakivel, akkor előtte 1 hétig azon gondolkodsz, hogy uhh hogy is kezdjem majd a beszélgetést? Az emberek túlreagálják mert "jól akarják csinálni" de pont ebbe buknak bele. Mi lenne, ha nem görcsölnénk, csak spontán megpróbálnánk?
Valószínűleg te is hallottad már a "nincs fájdalom, nincs nyereség" vagy az "életünk küzdelmei a legnagyobb áldások" mondatokat. Érdemes lenne tartanunk egy kis szünetet és megkérdezni magunktól, hogy ezek a mondatok igazak? Honnan származnak ezek a hiedelmek? Miért van az, hogy úgy gondoljuk a…..
Szeretnél kijutni a komfortzónádból? Legyünk őszinték, a legtöbb embert nem nagyon izgatja ez a kérdés. Úgy értem, ha meggondoljuk, akkor a komfortzónából való kilépés azt jelenti, hogy kényelmetlen helyzetbe kerülünk. Mégis ki a fene szeretné ezt? Nos, lehet,hogy nem ez a legélvezetesebb hely, de a…..
Miután egy párkapcsolat ténylegesen kialakult, a párok életében komoly beszélgetések veszik kezdetét, amelyek közül az egyik a pénzügyek témaköre. Kezdődik azzal, hogy meghatároznak egy összeget az esküvő fedezésére majd pedig megbeszélik a további pénzügyeket a jövőjükre nézve. De vajon mi a helyes…..
PattiLittleLotti 2020.10.07 08:12:31
@GFO: Csak infóként mondanám, hogy remekül működünk 15 év után is. :) Szerintem nagyobb baj az, hogy az emberek többsége mit gondol "normálisnak" és például erre miért gondolják egyből (tapasztalat nélkül, elképzelésekre alapozva) hogy szar, nem működik, botrány, rémes stb.
Olyan világban élünk, ahol a tökéletességre való törekvés erénynek számít. Az évszázadok során ez az ideál beágyazódott a tudatunkba. A tökéletesség az, ami arra késztet minket, hogy javítsunk a múltbéli erőfeszítéseinknek és folyamatosan dolgozzunk azon, hogy önmagunkat mindennél és mindenkinél…..
PattiLittleLotti 2020.09.28 18:36:16
A másodikat már tapasztaltam a saját bőrömön.....

@232323: de a panaszkodás az megy... tipikus hozzáállás. Lehet, hogy neked kellene vmit máshogy csinálni?
A kihívást jelentő élettapasztalatok hozzájárultak a világ legbefolyásosabb és legsikeresebb embereinek kialakításához, ami alól John Paul DeJoria sem kivétel. 1944-ben született, szülei két éves korában váltak el. Kilencéves korától kezdve többek között újságokat árult, hogy talpon tartsa a…..
PattiLittleLotti 2020.09.08 23:27:28
Nekem a soha nem szabad feladni, most újra több értelmet nyert. Szabó Péter is hajléktalan volt állítólag, csak ő azóta sem képes értéket adni.....mármint hosszútávon. Persze sok az olyan ember, aki beveszi amit mond, csakhogy a tényleges segítség elmarad...így addig húzhatja le őket, amíg él.

Amúgy a
@GeriBoy1988: által leírt kemény munkára való tanácsa nekem is feltűnt. Ezt eddig én is mindig úgy olvastam csak, hogy "ahogy azt mindenkinél tudjuk, a kemény munka szükséges", itt viszont külön pontként szerepel, nem véletlenül.
PattiLittleLotti 2020.09.09 09:13:03
@AntiChrist: Ó igen valami paródia nekem is rémlett, most meg is keresem. Mondjuk kár,hogy nem paródia, hanem a kőkemény valóság :)