Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szartr

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Erre a kérdésre kell válaszolnod.      Nem tudod ki "Kötter Tamás"?  A magyar Houllebecq, ugyanolyan gusztustalan, mint ez eredeti, csak tehetség nélkül, és most nem fogom a kicsi sárga savanyú poént csavargatni, egy rossz író, aki most a szoftnyilas médiában keménykedik, géppisztollyal…..
  .............................................  Tisztelt testvér! Hálás köszönet a lelkes üdvözlésért!Megtiszteléstek becsét sokszorozza az a körülmény, hogy én nemvagyok szövetségtek tagja, mely szövetségnek törvényeit, czéljait ismerem, helyeslem, méltányolom. Több év előtt felszólított…..
szartr 2021.02.28 15:24:16
@látjátok feleim szümtükkel: Látom, hogy ez komoly. Az Anna örök utolsó sorát akár blaszfémiának is minősíthetné egy arra járó inkvizítor (persze nem teszi, mert Juhász Gyula "Költő", iskolai tananyag, rég meghalt, egyáltalán nem megosztó, aktuálpolitikailag irreleváns; illetve mert az egyszeri inkvizítor nem szokott arra járni, nem vágja, mi az "Anna örök" utolsó sora, amíg nem jelentik fel nála, de a feljelentők sem szokták tudni az iskolai tananyagot, nincsenek birtokában a műveltségnek, amit elszántan védelmeznek stb.). Attól, hogy valami nem tetszik neked, vagy bánt, még nem lesz "elődeink alázása". Nekem személy szerint semmi alázó nincs TK versében, sőt: revelatív módon szól a valóság egy nyomasztó és szomorú darabjáról, a beépített parafrázistól pedig ez az egész inkább felemelkedik, távlatot kap.
       A Mandiner szvíthártját, Bódi Ábelt, aki tegnap molinót rakott fel a haverjaival a Színművészetire, pár éve elfogták a lutoni repülőtéren és kitiltották az Egyesült Királyságból. A vele együtt utazó Martin Sellner az osztrák neonáci vezére kapcsolatban állt az új-zélandi tömeggyilkossal. …..
szartr 2020.09.22 20:18:48
@jan: rákerestem, hogy megnézzem a bajuszát, és ezt a hátborzongatóan aranyos vessző emberarcú videót találtam: www.youtube.com/watch?v=OD2_bMquVqg
          Demeter Szilárd, aki írt pár nem túl izmos novellát és egész életében szolga volt, képes volt a következőt leírni.          "Amikor Palkovics László miniszter elkezdte újjászervezni a magyar tudományos kutatást, diktatúrát kiáltottak, ment a szabadságharc, hisztitünti, jöttek a…..
szartr 2020.09.03 00:27:56
@jotunder: jó-jó. természetesen szabad, sőt. de én pont azt szeretem itt, hogy a viccelődés általában hajszálpontos, mert azt nem tudják direkt félrehallani. szóval érted jövünk ide elvtárs, nem ellened stb. egyébként részletkérdésen rugózunk, úgyhogy be is húzom a farkamat. Trăiască România!
szartr 2020.09.03 13:20:14
@acc2s: még mielőtt. mostanában a Vincent a második otthonom ebben a lángoktól ölelt fostengerben, úgyhogy fáj, ha nem elég pontos. én is Ceau alatt voltam gyerek, álltam sorba sörért a szüleimnek és vettem jegyre kenyeret, ötödikes koromban románul mondták tollba nekünk a RKP x+n-edik kongresszusának az összefoglalóját politikaórán, egyszer kivezényeltek integetni a Kárpátok Géniuszának is, de az egész valahogy a fejem fölött zajlott, nem lettek tőle komcsi reflexeim, nem lettem fasiszta, nem gyűlölöm a románokat, nem lettem demeterszilárd. mindazonáltal nagyon más volt, mint a Legvidámabb Barakk. márpedig a NER összes vektora egy Kádár-Horthy szingularitás irányába mutat, és ez, mint minden autokrácia, mutat közös vonásokat a Conducător-éval, de a román diktatúrában a kisebbségi léten túl voltak hegyek és volt tenger, ami nagyon más. a magyarban meg volt Budapest, szovjetek és lehetett konzumálni, szintén nagyon más. szóval jobban tudok röhögni a horthysta téeszelnökként ábrázolt demeterszilárd-on, mint a szekus változaton, de ez legyen az én bajom. az egésznek tényleg semmi jelentősége abból a szempontból, hogy Jótündér elvtársnak szíve joga annyira pontatlannak és nem píszínek lenni, amennyire neki tetszik, és akkor is a második otthonom lesz a Vincent, ha nem mindig hajszálpontos, de én kb ezek miatt ragadtattam magam kommentelésre. uff