Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sniffany

218 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Nem tudom merre kell menni, úgyhogy én csak követlek vakon. - Látod, mi ez, ha nem bizalom? - Ikrek-es leszaromság. - Én meg csak úszom veletek... - Ez meg a halak leszaromság.   - Azok ott pillangók a lószaron? - Erről írhatnék egy dalszöveget. Butterflies on the horse shit, do not run…..
Sniffany Felnőtt Meséi A Múzsa 2024.03.26 13:16:53
  – Mit érzel, amikor kiüresedésig basznak ezek az egyének? – Megkönnyebbülést. – Ennyi? – Végtelen könnyűséget. Már–már békét – gondolkodik el. – Ez neked tehát a zen állapot? – Nem tudom, létezik-e olyan – vallja be őszintén. Leveszi az arcához mérten is túl nagy légyszemüveget. A…..
Ilyenkor mindig rájövök, hogy fika vagyok a hegyhez képest, meg a jelentéktelen kis problémáim is. Random kitalált istenség által elpöckölt fika. A magasság és a táv kihozza belőlem a mélyfilozófiát. Kezdem érteni a Lámákat és a tibeti hegyekben meditáló formákat. Ez a fullos enlightment.  ..
 - Örülök, hogy élek. Azaz nem örülök. - Nincs garancia, hogy a halál jobb. Az a baj, hogy semmire sincs garancia. És ha az életemre lenne, elküldenének a Pokol vevővszolgálatáról azzal, hogy baszódj meg, nem rendeltetésszerű használat. - Vagy, hogy pillanatnyilag minden ügyintézőnk foglalt, kérjük…..
     - Köszönöm, hogy végül elhoztál ide. - Szívesen. - Azt hittem csak engem érdekel ez a hely. - Ikrek vagyok. Van egy nagyon sötét... és egy nagyon rózsaszín oldalam.   ....de jó, hogy nincs gyerekem.    - Imádom ezeknek a lapoknak a szimbolikáját.- Igen én is.- Főleg amikor a farkánál…..
Az egy gramm changa mostanra fogyott el. Két éve nyáron talált meg – továbbra is hiszem, hogy a DMT megtalál, amikor kell – azóta több emberrel is megosztottam a breakthrough élményét. Szeretem megfigyelni és feljegyezéseket készíteni arról, hogy hat a fizikai testükre; közvetlenül az élmény után a…..
Ahelyett, hogy "teljes idegösszeomlás" (by me), meg,hogy "kibírom" (by him), valami olyan közös feltöltő tevékenységhalmazt kéne találni, ami ennél pozitívabb.És most, hogy erre jutottam a TV távirányító is megvan, mert egy órája azt tüntettem el foskészen, éppencsak meglett a felső is, ami miatt…..
Minden reggel egy nehéz születésMinden születésnap egy újabb temetésEgyszerre születek és szülöm magamKattan az óra, kattan az agyamNéha van úgy, hogy elvetélekDe legalàbb nem a ti elvetek szerint élek   /Queen of The Stones & Sniffany/     PS.: Basszátok meg magatokat. Mind. <3..
  „Én ezt a csipogást már nem bírom elviselni.” A negyvenes HC-sok hajnal négykor inkább visszamentek a Gasometer kényelmes, hetedik emeleti, süppedős-sarokkanapés szállásukra, valamikor Deadly Guns előtt. Addigra a huszonéves, friss osztrák fiúk folyó nyállal, eszméletlenül feküdtek a padlón a…..
View this post on Instagram A post shared by ΛIPᄂI ᄂáƧZᄂó (@thabreakcore)..
 - Az alvás az új amf. - Tavaly még úgy volt, hogy az alvás a gyengék speedje...    ..
NevekIdentitàsokRegionàlis kódolàsokTévedésekMúltba révedésekNemek közti félreértésekNézz most ràm!Mindegy, hogy hívnak.A lànyok, ha nyuszinakbecézed őket, màsnap sìrnakNyuszi ül a fűben és nem szìvjaAz utolsó szavam lesz a fejfàdra ìrva. 2023 a nyúl éve...végre vége.  ..
Sniffany Felnőtt Meséi 2023' 2023.12.31 01:21:00
Pusztazámor nem egy mámor....   Itt nincs atyám oldozz fel... Maximum oldozz el, elszorítottad a vérkeringésem.   Naná, hogy kértél, baszdmeg. Egy kicsit elviselhetőbbé vált az, ami amúgy elviselhetetlen es életnek hívják.   - meg aztán énse vagyok matyóhimzés -Te holland/magyar hímzés vagy…..
Első flashre finoman szeltSzelídenMár-már megszeppenveSzolídan szólt szinteelhitetve: életlen a pengePengeélen táncolokszáz ütemre veretveegyszerre egy többszólamúkét oldalú lemezre;Ahogy rám nézAhogy érintAttól mindezértelmét vesztette. Egyszerű ez:KISS -Keep it simple Witcha black one but makin'…..
Lilith merev kitartott karral, rezzenéstelenül ült lótuszülésben Annickkal szemben. Hosszú ujjai közt himbálózó obszidián inga metronómszerűen lengedezett kelet és nyugat közt, a lány üvegesedő szemei előtt. Annick képtelen volt felidézni akár egyetlen olyan emlékképet, ahol bármely szülője, rokona…..
  A holland Trainspotting, de tényleg. Isten ments, hogy én itt összehasonlító filmkritikai elemzésekbe kezdjek, hát who am I ugye, meg hát 90-es generáció vagyok. Se nem ősgabber, semmi közöm hozzá - de azért én azt hittem naívan, hogy ez egy történelmi és zenei kulturális értékekeket megjelenítő…..
  Azon gondolkodtam, hogy a Broken Mindsba mikor szerettem bele, aztán rájöttem, hogy nem is a mikor, hanem a hányszor a kérdés. Először nem is figyeltem az előadót, csak oda voltam az Ensiferum Wanderer feldolgozásért. Fantasy fanatikus vagyok, a viking mitológiai tematikával meg grammra meg lehet…..
Bocs, hogy ezt mondom, Szívem, és ez most fájni fog... De Te is pontosan tudod, hogy jellemükből fakadóan képtelenek rendes támasztékok lenni.Ez olyan, mintha egy olyan papírra rakható kőnehezék helyett, egy gesztenyét helyeznél a lapra. Olyan kis könnyű, tüskés csonthéj nélküli gesztenyét, amit…..
I do not believe in any deity or deified being or concept ever to have been conceived by the human mind. Surely, as certain as the fact that the sum of human knowledge, as well as our capacity to observe our reality is so infinitesimally small as to be functionally nothing There is or are beings…..
Sniffany Felnőtt Meséi FallFail 2023.10.21 11:05:51
...hát ja ocsmány már megint,mármint OLYAN SZÉP AZ ŐSZ mint a faszom.   Nedvezik és sárga meg piros. Nem tudom meddig bírom mégezt a rengeteg évszakot.   /Queen of the Stones, Sniffany/..
      Ez itt a végjátékHullanak az álarcokKialakuló végtelen párharcokMost mutatkozik meg mi mennyit érAlamizsnáért s hatalomértfolyik a vér..
....all I've got are ya'll. Thankz <3   Elszìvom a békapipát kikkerhoedjébanSniffany Nederlandban megint túl kész vanA béka sem veszi észre, ha lassan főzik megEzek itt többen szép lassan ölnek megRotterdam Hools,Majdnem KispestItt a falra fújt grafmàsképp' is feestRotterdam Terror CorpseJobb…..
"Hát ja, már mindegy, meg ha nem lenne, is az lenne." - Queen of The Stones Coelho..
Sniffany Felnőtt Meséi Druida 2023.09.14 17:03:46
  Fotó: @Sztomy35mm   A növények meghálálják a törődést, Nem úgy az emberek Szegény pára, fás a szára S egy levelet író lehelet. Saját kertem művelem műgonddal, szinkronban a fogyatkozó félholddal Inkább, mint mit műveltem magammal, ezzel a félholttal újra életre kelt a…..
   "Jujj tényleg. Simp - > Incel - > Faszszopó"   Van ebben valami, hogy ez a hatalmas elbuzisodás és transzgender generáció annak a következménye, hogy a férfiak érettségi határideje kitolódott, a nők meg egyre korábban érnek. A faszik mamahoteleznek negyven éves korukig, nem tudnak…..