Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Libernyák mentes jó napot!

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A #lifeshot élesszemű megfigyelői szúrták ki, hogy Alekszej Navalnij jogilag meglehetősen kétes meghallgatásán Moszkvában egy rendőrirodában a faliújságon Jagoda, a hirhedt sztálini titkosrendőrség egyik vezetőjének a fotója látható...
Libernyák mentes jó napot! 2021.01.28 19:34:47
@atomic power 1986DucaDuca: Ja, pontosan! A devizaadósság és a külföldi adósság alacsony aránya a kulcs. Ezért van az, hogy a japán államadósság látszólag kritikusan magas adósságráta mellett is finanszírozható maradt, míg a görögöknek a mentőcsomag nélkül csengettek volna. Az Orbán-kormány jól megtanulta a leckét.

@a Miniszterelnök Úr jobb mint a másik: Taguci meggyőzése aligha lehet cél, hiszen ő szerelmes a tánczos lábú Feribe; de ettől még érdemes ezeket a lufikat kipukkasztani, hátha legalább az értelmesebb libsiknek kinyílik a szeme.
Libernyák mentes jó napot! 2021.01.31 11:15:31
@taga20: Majd megesz a sárga proli irigység, ugye lipsikém?

Irritál téged a profit, mert neked sose futotta még egy külföldi nyaralásra sem?

Hát, ha esetleg több tehetség, szorgalom, üzleti érzék lett volna benned, akkor te is többre vitted volna.

Így már nem marad neked más, csak az irigykedés.
Libernyák mentes jó napot! 2021.01.31 11:21:55
@nincs1itt: V. Judit nem "minisztériumi alkalmazott", hanem Magyarország Igazságügyminisztere. Mint ilyen, természetesen ő a legjobban fizetett tisztviselő a minisztériumban, tekintve, hogy rá hárul a legnagyobb felelőség, a legtöbb feladat is.

A férje pedig történetesen a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatója, azaz szintén az átlagosnál jobban keres. Ezért hát megengedhették maguknak több ingatlan – közte horribile dictu egy hétvégi ház – megvételét is, miközben te évek óta hiába sóvárogsz a pöttömnyi bajor parasztkunyhódnál tágasabb vityillóra.

De a rossz hír az, hogy ha továbbra is csak a Ráró lócitromjait számolod, akkor jövőre ugyanúgy nem telik majd másra. Talán ha több tehetség, szorgalom lett volna benned, te is többre vihetted volna.